Кралски работи и клюки- юли 2022

• 62 741
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Нищо не намерих за Ричард Ейдън/Richard Aiden. Излезе ми туит на Giles Coren, който по-късно се отмята от думите си и признава, че си е измислял. Може и да са го заплашили, а може и просто да е лъгал. Много журналисти доукрасяват истории и създават сензации от нищото.
Ето го неговия туит:
Пише, че се е шегувал и, че не знае нищо за роялите, нито пък коя е Роуз:

# 661
Много хубаво име са избрали Пипа и съпругът й. Голяма изненада с третото бебе Simple Smile

# 662
Потърсих и намерих Ричард Идън/Richard Eden. За него ли става дума? Но, не видях да пише нещо за афера. Беше постнал статия на Дейли, че между Кейт и Роуз има проблем и Уилям се опитвал да ги помирява. В нея не се споменава точна причина за спора. Това, което Идън пише е, че според неговите източници (разбира се неизвестни) Катрин се била борила с Роуз за титлата Кралица-Пчела в техния кръг (Kate “seems to see Rose as a rival,” for the title of “Queen Bee” of the Turnip Toffs):
Скрит текст:

Това всъщност е оригиналният слух, от който почват съчиненията за изневяра.
После същия поства и опровержения в Дейлито, че изобщо има проблеми между двете:
Скрит текст:

Ако имаш предвид нещо конкретно, можеш да го качиш тук.

# 663
Изборът на име на Пипа категорично показва,че не е имало изневяра с Роуз. То и преди това първоначалния източник на слуха си призна, че си е измислил.

Книгата  е много интересна - баща й, сестра й, приятели от детството й, много хора, които са работили с нея излизат и споделят истории.

# 664
В смисъл, че ако Уилям беше имал афера с тая Роуз Пипа нямаше да си кръсти детето така ли, чак пък толкоз, да си съобразява името на бебето с брака на сестра си. То ако тръгнем по тая линия можем да предположим, че нарочно е дала такова име, та да докаже, че не е имало нищо.  Освен това така насочва вниманието към някаква позабравена история та не е много ефективно

За книгата за Мегън - тя само за Мегън ли е всъщност, бих я прочела, но разбрах, че няма нови и неизвестни случки, а по-скоро недоброжелателен подбор и тълкуване. Виж, ако има детайли за драмата с чорапогащите на Шарлот може да прочета, понеже  ми е чудно как може жени с такова високо положение и предполагаемо възпитание да се разправят за такива неща.

# 665
  • София
Кити Спенсър и Майкъл Луис празнуват първата си година от брака си днес.

# 666
За книгата за Мегън - тя само за Мегън ли е всъщност, бих я прочела, но разбрах, че няма нови и неизвестни случки, а по-скоро недоброжелателен подбор и тълкуване. Виж, ако има детайли за драмата с чорапогащите на Шарлот може да прочета, понеже  ми е чудно как може жени с такова високо положение и предполагаемо възпитание да се разправят за такива неща.

Откъде си разбрала това? защото аз чета книгата и има доста неизввестни за мен неща, има известни случки разбира се, източниците потвърждават.

# 667
Знам, че няма реални доказателства за нищо, а само слухове и интерпретации, но на мен лично ми се струва абсурдно Пипа да е избрала име на бебето си, мислейки си за Роуз Ханбъри и какво ще кажат хората по въпроса. Според мен отдавна са продължили напред и не им е в главите точно това. И все пак, ако наистина имаше нещо, едва ли на това име щеше да се спре, понеже тя и Катрин, доколкото е известно, са в добри отношения.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 17:31 от EsmeWeatherwax

# 668
Кити Спенсър и Майкъл Луис празнуват първата си година от брака си днес.

Трейлър от сватбения филм.
https://www.instagram.com/tv/CgZSYqODnLh/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Хубава церемония, много им е красива украсата, впечатляваща заря.

# 669
Херцогинята на Корнуол присъства на QIPCO King George Diamond Day, където връчи наградите на победителите в The King George VI и Queen Elizabeth QIPCO Stakes, в Ascot Racecourse на 23 юли 2022 г.

В неделя, 31 юли, херцогинята на Кеймбридж, кралски патрон на 1851 Trust, ще посети Плимут и ще се присъедини към група млади хора, участващи в програмата Protect Our Future на 1851 Trust – официалната благотворителна организация на екипа SailGP на Великобритания . След това Нейно кралско височество ще усети вкуса на невероятната скорост и умения, включени в SailGP, когато ще се качи на британския F50 на Ейнсли и ще участва в приятелско състезание на Британската общност срещу Покровителя на океаните на ООН, Луис Пю, който ще се състезава с Питър Бърлинг и Блеър Тюк Отбор за Нова Зеландия SailGP.

# 670
Много хубава Камила.

# 671
Камила изглежда много по-добре на стари години, отколкото млада. И винаги ми е една такава ултра спокойна и над нещата.

Г-жа Кеймбридж я какъв крак е показала отново Simple Smile

# 672
Снимката на Кейт не е ли стара? Имаше една, на която седеше и краката й изглеждаха добре, тренирани и стегнати.

# 673
Продължавам да смятам, че екипът, който се грижи за визията на Камила, е топ. Много добре я докарват, няма излишност и помпозност, придават й приятен, класически стил на улегнала, спокойна (и щастлива) класна жена.

# 674
Катрин се била борила с Роуз за титлата Кралица-Пчела в техния кръг
Един ден да си съпруга на краля и да се съревноваваш с някой си за званието " Кралица пчела" е изключително дребнаво. Но е типично за нас Козирозите, ние винаги трябва да сме най- най

Общи условия

Активация на акаунт