Кралски работи и клюки- юли 2022

• 62 740
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Някъде там
Испанките в Сантяго де Компостела днес.
Само  роклята на Летисия ми харесва.

Марките

# 676
А на мен момичетата ми харесват, а на Летисия не (все едно по погрешка ѝ се е омотала около врата и я душѝ)...
Розово с червено рядко харесвам, но на Леонор ми харесва. Оранжевото на майка ѝ до нея убива ефекта и в случа Летисия трябваше да се съобрази Hands V

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 15:50 от peneva_a

# 677
  • Някъде там
Не е лоша роклята на Леонор, но лично за мен твърде много я разширява.
На София полата също ми харесва, но просто горното разваля комплекта.
Този път дължината е перфектна.

# 678
Оранжевото на майка ѝ до нея убива ефекта и в случа Летисия трябваше да се съобрази Hands V

На времето, много отдавна при посещението на Георги Първанов май в Япония, бях чела статия, че при срещата с японския император трябвало предварително да се определят цветовете на дрехите от 2 двойки, за да имало хармония и да не се бият. Не знам, колко е вярно, но явно и в испанския кралски двор трябва да помислят по въпроса вече - 2 моми имат. Grinning

# 679
Роклята на манекенката ми харесва повече, отколкото на Леонор.

# 680
Нещо не стои Ок тая рокля.

# 681
  • Някъде там

# 682
И двете испански момичета ги обличат доста неподходящо,да не кажа нескопосно.Да не би мама да се чувства засенчена?

# 683
  • Някъде там
Децата и внуците на кралица Ингрид са се събрали на "среща на братовчедите".
Срещата е организирана от дъщерите ѝ.
Страхотна инициатива имат. Голямо сплотено семейство са. Май само Мари- Шантал и Татяна липсват ?🙄

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 20:52 от daviz

# 684
И на мен само Лети чи хареса. Момичетата не, че са в лоши рокли, но са ми твърде "зрели" за възрастта им.
Хубава е била тая среща на братовчедите.  Всички са си casual, без помпозност, фамилиарност, протоколи и т.н  🙃

# 685
  • Някъде там
Шарлийн в дом за стари хора.
Много хубава рокля  и усмихната Шарлийн.

# 686
Гледайки последните снимки на Датското Кралско семейство се замислих , че никога не съм виждала двете снахи на кралицата на  събития заедно, ваканции или просто двете сами заедно някъде. Явно не са много близки.

# 687
  • Някъде там
Други сме ги виждали.

Рания е приключила с траура.
Страхотно изглежда.Красив тоалет.

# 688
Чудесна е Шарлийн. Като се сетя и колко отслабнала беше, сега си изглежда съвсем добре.

# 689
Испанците всичките са хубави, но Летисия най.

Кресида много и` отива да е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт