Спам тема(Лежерно - отпускарски Спам!) - от 01.07. до 31.07.22г.

• 13 521
  • 497
  •   1
Отговори
# 150
Да дода ти ги замия?!
//
Похвалиха ми коремната преса. Която в момента е просто коремна и не баш плочка-преса. Чудя се що се мъча с коремни преси. Laughing

# 151
Ще си търся нова майка. Поиска ми картина, която да е конкретно на голямо платно, да е пейзаж и да има цвят мента/тюркоазено.
Три часа се гъзурчих да рисувам и накрая ми заяви "Не мога да преценя дали ми харесва" Joy

# 152
Накрая схванах, че са светкавици Grinning

Кога е накрая за по любопитните Simple Smile

На десетото пресвяткане, примерно Grinning

# 153
  • София
Добрутро!
Опитите ми да подредя вкъщи завършват с все по-голяма анархия.
3та седмица не мога да стигна да си купя доместос, но всякакви запаси от препарати се изчерпват и ще трябва най-накрая да отида.

# 154
  • над кукувичето гнездо
От мен днес поздрав с един от най-уникалните гласове в рока и една от най-гигантските песни за всички времена. Днес щеше да стане на 80, но съдбата му беше отредила друго.
Шапки долу! Малкият човек с голям глас и мой астрален близнак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
Аз са прибрах ... Бях 10 дни по страната. Абе друго си е у дом! Пране, готвене, чистене, градина (имам две краставици и доста зИлени домати все още), доволни-недовони деца. Прекрасно е!:joy:

# 156
Завиждам, искам и аз отпуска, но има да почакам. За сметка на това днес си помързелувах, но и прегреших. От месеци не купувам прясно мляко за да не мога да си направя палачинки, и днес си направих с кисело мляко Joy

# 157
Браво Норче, а тъй!

Забравила съм да си лягам раншко. Тъй ,че след малко се налага да нанкам хъхъ скука!

# 158
Малии, как скиторите съботно-неделно. И никви ви нема. Яя, бързо тука сички на отчет. Joy

ДУ! Grinning
Работна съм, работна! Grinning
Фчера беших на високо - 1550 м и там - 14,5 градуса ... освен това облачно и с роса. Нема ви казвам как ми измръзнаха ръцете. Обаче ного красиво. И вода се лее отвсякъде. Даже ни поваля малко. А после пак в града - жега. Е, не голяма де, ама топличко.

Аа, Пънчи е бил дъждът, дето ни ми прозорците, така ли? Joy

Рейче, важното е разнообразие да има. Grinning

# 159
  • София
Аз два дни пренареждах къщата. Душата не мога...
От събота сутринта ме боли глава и няма минаване. През деня пия хапчета, ама сутрин се събуждам все едно съм ударила 500 джин. И днес продължава да ме боли.

# 160
гледах светулки

# 161
Дайсче, гадно. Дано минава по-бързо.

Бубе, къде ги гледа? За мое голямо учудване преди около месец имаше светулки - 2 - в двора ни. Тръгнах да им правя клип, обаче забравих за лампата, която се включва от движение. Та нищо не стана.

# 162
Отчет: Пловдив, Пазарджик, Благоевград.

# 163
хисаря - град-парк, с чудна архитектура в центъра, но зарязан и запуснат, без хора по улиците в 21 часа
и местните, и почиващите бяха около 20+ на нашата компания
когато стигнем съответната възраст, пак ще се върнем

# 164
имало едно време
вече няма

Общи условия

Активация на акаунт