АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 14)

• 39 105
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Милото, много странно, че CRP се е качило след вливане на антибиотик. Ама може в болницата да си лепнала бактериална инфекция. А щом не са те пуснали докато не го свалят, явно и аз трябва да го следя. Личният лекар каза минимум 7 дни да пия АБ. На седмия ден може да пусна контролни изследвания.

Толкова тежко не знам откога не съм боледувала. Градинският вирус на каката е това Flushed Бебето и то ще лепва всичко... Sweat

Saudade, не би трябвало да е ковид. Имам 6 отрицателни теста Sweat Smile

# 76
И така , по другите теми... аз живея в София и мисля да раждам в Шейново с избор на екип.Иначе съм живяла във Велико Търново , Разград, а родом съм от Ямбол , та може и да се окаже ,че се познаваме с някоя от вас.Даже мисля  ,че във фейса мярнах познато лице от гимназията в Рз 😀
Корема ми губи чувствителност от едната страна , където почти постоянно е твърдо, може би дупето на бебка.На килограми съм + 11 кг.
На мен днес сутринта ми беше замаяно и измерих кръвно 90 и нещо , което е малко ниско за мен.Иначе 130 е гранично , както казаха другит2 , но не е толкова страшно ако се следи и ако е било еднократно.
Аз споменах вече ама и моите пръсти изтръпват мн зле и мв болят.Гърба ме боли вече , а от днес и някакъв проблем с глезена имам.Иначе не се и спирам де ..
Как ще раждам не сме обсъждали още, а вода за адаптираното мляко сигурно ще си купувам розова някаква, но ако свърши ще си преваря.А м8же и само първите няколко месеца да купувам.Ако не стане кърменето де.
Лусинда , дано нямаш нещо сериозно от тия петна.
Барбалена , по - добре ,че са ти изписали антибиотик и по - сериозно със желязото , че ще ти трябва според мен.
За болницата съм си взела Профенид , а може да помоля свеки за смрадлика ако се наложи.
Королева интересна тема ,както винаги.♥️

# 77
Момичета, някоя от вас да е имала предизвикано раждане с епидурална упойка?
Да, аз, предизвикаха с окситоцин и като се получиха хубави контракции сложиха упойката.
Може ли да ми пишете на лично, ако имате възможност да ви попитам някои детайли? Ако е удобно...

# 78
И така , по другите теми... аз живея в София и мисля да раждам в Шейново с избор на екип.Иначе съм живяла във Велико Търново , Разград, а родом съм от Ямбол , та може и да се окаже ,че се познаваме с някоя от вас.Даже мисля  ,че във фейса мярнах познато лице от гимназията в Рз 😀
Корема ми губи чувствителност от едната страна , където почти постоянно е твърдо, може би дупето на бебка.На килограми съм + 11 кг.
На мен днес сутринта ми беше замаяно и измерих кръвно 90 и нещо , което е малко ниско за мен.Иначе 130 е гранично , както казаха другит2 , но не е толкова страшно ако се следи и ако е било еднократно.
Аз споменах вече ама и моите пръсти изтръпват мн зле и мв болят.Гърба ме боли вече , а от днес и някакъв проблем с глезена имам.Иначе не се и спирам де ..
Как ще раждам не сме обсъждали още, а вода за адаптираното мляко сигурно ще си купувам розова някаква, но ако свърши ще си преваря.А м8же и само първите няколко месеца да купувам.Ако не стане кърменето де.
Лусинда , дано нямаш нещо сериозно от тия петна.
Барбалена , по - добре ,че са ти изписали антибиотик и по - сериозно със желязото , че ще ти трябва според мен.
За болницата съм си взела Профенид , а може да помоля свеки за смрадлика ако се наложи.
Королева интересна тема ,както винаги.♥️
Аз също съм от Ямбол,но живея от близо вече 10год в Сливен😊

# 79
Ямбол ми е тъмна Индия , че не съм била там от  20 години  ,но имам случай , в който влязох в университета (В.Търново) и една колежка вика бе аз те познавам от някъде и от приказка на приказка се оказва , че сме били в една група в детската градина в Ямбол и ми носи снимкка , чак ме и помни толкова години по - късно.Та така , света е малък.

# 80
Орехче, аз съм родом от Разград и учих във ВТУ 😃

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 01:43 от M.Angelovaaa

# 81
Королеваа , Благодаря за прекрасната тема за пореден път ♥

Аз съм от Бургас и ще раждам в Бургасмед ( принципно на 6ти съм на преглед за определяне на дата за секцио ) иначе съм с термин 09.08 , нооо сега съм будна , тъй като ходих до тоалетната и какво да видя … част от тапата излезе и се ококорих…  иии сегаа 😂
Да видим какво следва , утре ще пиша на доки във вайбър 😍😀
Малко ми е раничко , ноо … то не е гаранция за раждане , до колкото четох , може и 2 седмици да си ходя така 😀

# 82
  • Велико Търново
Dinewa Polina, дано така да остане и да издържиш поне още две- три седмици ❤️

# 83
Охх, аз както ми е първо се чудя дали ще разбера , че почвам да раждам направо не знам.
Почвам вече да се панирам, само да ида до тоалетната и съм като изследовател после на салфетката и на съдържанието в самата тоалетна 😂.
И се чудя, като ви чета, аз ли нямам контракции , или просто не знам какво представляват хаха

# 84
Момичета знаете ли липса на какъв витамин е появата на ечемик? Вече няколко пъти ми излиза и си минават от самосебе си след 3-4 дни, просто по-често си мия окото и чета че се получава от недостиг на витамини, ама кои точно никъде не намирам.

# 85
Охх, аз както ми е първо се чудя дали ще разбера , че почвам да раждам направо не знам.
Почвам вече да се панирам, само да ида до тоалетната и съм като изследовател после на салфетката и на съдържанието в самата тоалетна 😂.
И се чудя, като ви чета, аз ли нямам контракции , или просто не знам какво представляват хаха
Не мисля, че ще го пропуснеш, не се притеснявай 😂

# 86
Орехче, аз съм родом от Разград и учих във ВТУ 😃
Аз съм от Търговище, но живях доста години в Разград и ММ е от Разград, иначе с Орехчето се познаваме косвено така да кажа 🙂

# 87
Гледай ти, какви случайни познанства! Момичета, имате ли желание след като ни се родят бебетата и малко се очовечим да се запознаем (говоря за тези, които сме в един град), пък живот и здраве и с другите?

# 88
  • София
С каката се събирахме всички Софийски мами и ходехме в Борисовата 😬 после като се опознахме се разбихме на групички и още си излизам с някои Simple Smile в Пловдив също ходихме на среща, готино е. Надявам се и тук да се организираме Simple Smile

# 89
Здравейте, аз съм от София. Колебая се все още за раждането между частна и държавна болница и по тази причина посещавам и двете докато се ориентирам, защото не остана време. Моят термин е 30 август.

Общи условия

Активация на акаунт