АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 14)

• 40 703
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Тази Джинджира и мен ме изкушава, много я хвалят. Аз лично не съм я ползвала. Но от бебешката серия на Здраве също не бях доволна. Баткото се изрина целия и после не съм я пробвала върху малката.

# 466
Аз мисля да заложа на Uriage  или А-дерма и за подсичане бепантен.Но се чудя сега ли да ги купя или бебка като се роди🤔

# 467
Ще ползвам душгел на биодерма и бепантен. Лосион и олио не мисля, колкото по-малко химия, толкова по-добре. Това е моята логика.

# 468
Ще ползвам душгел на биодерма и бепантен. Лосион и олио не мисля, колкото по-малко химия, толкова по-добре. Това е моята логика.
За козметиката много зависи от детето. Баткото беше преносен и кожата му беше суха, но след като се оправи вече не съм го мазала, защото нямаше нужда. Обаче пък на всяка смяна на памперса се налагаше да мажа с крем за подсичане иначе ставаше червен от нищото. Малката пък беше обратното. Уж не и беше суха кожата, но защото беше зимно бебе ли не знам много бързо се изсушаваше и се налагаше поне 2-3 пъти седмично да мажа с тоалетно мляко и то цяла зима. Обаче пък на нея крем за подсичане не и трябваше. Сега това ще го видим как ще е.

# 469
  • Бургас / Славейков
Днес и аз изпивам последното хапче магнерот и спирам с него.Смятам и малко по малко да спирам и всички други хапчета ,че вече наистина не издържам .Освен задължителните инджекции и аспирин протект ,както и допегита.Разглеждах комплекти за изписване и аз в барбарони.мисля че беше.За момчета само от там ми хареса нещо.Дооправям последно багажа за болницата и да видим кога ще се случи събитието:hugs:

# 470
  • Варна
Аз съм взела на Wooden Spoon. Но също не смятам да мажа постоянно и да се запасявам с всякакви мазила предварително. Но пък зависи каква ще е кожата и бебето все пак. Ще видим в движение.

# 471
Аз от мързел не мога да се наканя да пиша.

Вчера трябваше да ми правят обременяване с глюкоза, но през нощта бях взела хапче за киселини и ММ ме издаде и ще ходя в събота.
Къщата, която щяхме да купуваме е с някакъв юредически проблем и трябва да търсим нова, направо ми се реве. Ходихме на 2 огледа вчера, прибрах се все едно съм прекопала на татко лозята.
Поизчистих повърхностно, че днес чаках консултанта по здраве да дойде и вече бях с усещания, че съм изкачила Еверест. Просто ме болеше цялото тяло.
Дойде жената днес, бях помолила ММ да си е у нас, да се занимава с кучето, че е много досадно като има чужди хора и много ме пази и ревнува. Надявах се да излезе той с нея, ама той нали е на всяка манджа меродия, заяви че иска да слуша. Кучето се държа ужасно, добре че жената има свое куче и имаше подход и най-важното не я беше страх🤣
Днес си обявих почивен ден, и с бой не могат да ме накарат да правя нещо. Ще ида да се черпя само един сладолед. От утре се хващам да разчиствам стаята-склад, че сериозно няма да има къде да посрещна родителите си. Днес дойде количката и осъзнах, че дори няма място за нея там.

Може ли някой да сподели приложението за козметика? Аз както винаги съм със закъснение в реакциите 🤣🤣🤣

# 472
  • Варна
INCI Beauty

# 473
Какво значи това, добре или зле?

# 474
Как гладите бе момичета? Аз съм отвикнала и краката ми както са отекли сега напарво станах дроб! То напарво ужас.
Аз ми остават още толкова неща.Пердета да изпера,стъклата да бърша и имам на сина ми в стаята пътеки и в нашата също,ама ще ги нося на автомивка.

# 475
Значи супер, супер зле Wink
Продуктите трябва да са в зелено. И колкото повече от /20 има зелени, толкова по-добре.
Ето пример с кърпичките на Бебо.

# 476
Сега се сетих и аз да си проверя продуктите, които съм взела.

Някой беше питал за болнични мисля. Аз излязох на 28.06 и са ми изплатили сега на 07.07 за юни (3 дни). Или поне така изглежда от сумата.

П.П Аз съм взела Sudocrem, защото някой го беше препоръчал, а в приложението го дават много зле.

# 477
Късметлийка, моя също е от 28ми, но дори не е подаден към НОИ. Нито предния от 14.06 до 27.06. Работодателят ми винаги чака последния възможен ден за подаване (10то число на следващ месец) и преводи имам около 20то число.

Сега се сетих и аз да си проверя продуктите, които съм взела.

Някой беше питал за болнични мисля. Аз излязох на 28.06 и са ми изплатили сега на 07.07 за юни (3 дни). Или поне така изглежда от сумата.

П.П Аз съм взела Sudocrem, защото някой го беше препоръчал, а в приложението го дават много зле.

# 478
Моя е от 24 юни и е изплатен за юни. А за юли как стоят нещата си нямам и на идея. Предполагам другия месец ще има превод за юли🤔

# 479
Здравейте! Искам да попитам тези, които са решили да не кърмят на каква марка АМ сте се спряли?
Дано всичко с тези, които са в момента в болница е наред и с бебчетата също.

Общи условия

Активация на акаунт