Юли почва с урожай! Юлчета се раждат, дай още дай! - Термин Юли 2022г - тема 10

• 49 036
  • 570
  •   1
Отговори
# 435
Честито и от мен на новите мами и сладките им бебета! Бързо възстановяване момичета!

# 436
Честито на всички мами. Много здраве и семейно щастие желая.

# 437
Да са живи и здрави всички Бебчета Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 438
Честити бебчета! Да бъдат живи и здрави! И бързо възстановяване майчета! Heart

# 439
На 13.07 станах мама,след като мъчихме нормално и не стана,родих секцио,пожелавам на всички такова щастие!❤️🌸🤗👶🍼👣Госпожица Михаела е 2500кг,47см 🤗🤗🌸🌸

# 440
Най- после и аз да се разпиша! Сутринта, ден преди термин се роди Ема!🥳

След като на 12ти вечерта прокапа нещо от мен, на 13ти в 10ч бях на тонове, лекаря ми погледна водите, направи тест- не са води! И аз спокойна, смела, цял ден в колата, ама ама нещо продължава да тече. Та в 18ч ме приеха в болница с вече изтичащи води. И от 18ч до 3 започна забавата! Аз алергична към някой видове лекарства, разбира се болкоуспокояващи, без изгладена шийка, с 0 контракции. То не беше обикаляне по коридорите, пипане на корем за контракции, мерене на тонове- тц, симптоми няма, добре, че бях с акушерка, която е невероятна. Към 2 вече с разкритие, с контракции, напъни, да ама-тц, напъните ми не се получават. След 2728181 зора, сериозни разрези, невероятна болка се появи малката Буба, която беше решила да се беси на пъпната си връв, благодарение на бързата реакция на акушерката ми, имам здраво дете! А моите “любими” над 20 шева общо, ужасната болка, която изпитах, ще си ги преживея някак си!

Пожелавам на всички, които все още са в очакване, изключително леко и БЕЗБОЛЕЗНЕНО раждане! Резултата наистина си заслужава ❤

# 441
Честита радост, много здраве 🍀💝🍀

# 442
Най- после и аз да се разпиша! Сутринта, ден преди термин се роди Ема!🥳

След като на 12ти вечерта прокапа нещо от мен, на 13ти в 10ч бях на тонове, лекаря ми погледна водите, направи тест- не са води! И аз спокойна, смела, цял ден в колата, ама ама нещо продължава да тече. Та в 18ч ме приеха в болница с вече изтичащи води. И от 18ч до 3 започна забавата! Аз алергична към някой видове лекарства, разбира се болкоуспокояващи, без изгладена шийка, с 0 контракции. То не беше обикаляне по коридорите, пипане на корем за контракции, мерене на тонове- тц, симптоми няма, добре, че бях с акушерка, която е невероятна. Към 2 вече с разкритие, с контракции, напъни, да ама-тц, напъните ми не се получават. След 2728181 зора, сериозни разрези, невероятна болка се появи малката Буба, която беше решила да се беси на пъпната си връв, благодарение на бързата реакция на акушерката ми, имам здраво дете! А моите “любими” над 20 шева общо, ужасната болка, която изпитах, ще си ги преживея някак си!

Пожелавам на всички, които все още са в очакване, изключително леко и БЕЗБОЛЕЗНЕНО раждане! Резултата наистина си заслужава ❤

Като чета,направо съм от Богопомазаните.
Моите контракции започнаха в 1:00 на 13.07. Трябваше да ми предизвикат раждането със система сутринта в 8:00.
Е да,ама не. Контракциите започнаха с 4 см разкритие. След час вече беше 8см и към 3 и нещо вече беше почти пълно. Контракциите бяха болезнени,но си заслужаваше. Общо взето,след като ме вкараха в родилна зала, напънах точно 3 пъти...и Сами проплака.
Без упойка,абсолютно по естествен път, мъж 3,800кг. 😂😂😂😂
Просто наистина си беше благословия....

Важното е,че Ема е добре. А на теб,мамче...бързо да си на крак и без болки! 💓🤗

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 12:59 от Shu34

# 443
Тъкмо влизам да видя има ли много родили покрай пълнолунието. Честито на всички нови мами и бебенца, да са здрави, спокойни и спящи Simple Smile
Ние все така си чакаме, вече в 38-ма г.с. Мислех, че няма да докараме до тук, но за щастие още сме в 2 в 1.

# 444
То май не останахме много   неродили Grinning , а мамите вече сигурно гледат бебоците  и са заети. Аз тамън си викам че се събудих с лека менструална болка, ама взе че изчезна и сега пак ще чакам тоновете. Надявах се вчера след прегледа я тапа да падне, я води, но нищо.

# 445
N0Ham3, много си се измъчила. Жива и здрава да ти е Ема! Много да те радва. Бързо възстановяване на теб. Сега смрадликата ще ти стане най-добрият приятел.
Rosinkaaaaa, да ти е честита малката, фина госпожица Михаела! Бързо да качва грамчета и да те радва много.
mexicana___, от редовно пишещите почти никой не остана. И вашия ред ще дойде. Все някога ще излезе.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 11:14 от fillme

# 446
Бройте ме към неродилите 😁 Термина ми е на 29.07, утре влизам в 38 г.с. С контракции от 5 месец се молех да влезна поне в 7 😁 Засега нямам признаци, освен подготвителните, но те са ми от толкова време, че вече не помня какво е без тях. Остава да чакаме Simple Smile

Момичета, вижте това https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/babylove/izteglyane-n … alagalka--1525564 ако някой е купил, да знае за какво става въпрос.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 13:06 от valena18

# 447
Здравей те и от мен ! Днес малко след 9:00 ч. с планово секцио се роди нашият син 3.750 кг., 51 см.💙💙💙🤱 Честито и от мен на родилите мами , а на останалите пожелавам успех и скоро да си гушкате бебенцата. Което и да е поред все си е вълнуващо преживяване.

# 448
Още веднъж честити бебенца! Живи и здрави да са!

Аз съм с малка епизиотомия, смрадликата е прекрасна наистина. Директно дупето в един леген и няколко минути така, страхотно облекчение!

# 449
Честити бебенца момичета. Да са здрави и много борбени и дано скоро ви изпишат безпроблемно 💕

Общи условия

Активация на акаунт