Юли почва с урожай! Юлчета се раждат, дай още дай! - Термин Юли 2022г - тема 10

• 49 028
  • 570
  •   1
Отговори
# 495
Деси, какви упражнения? Залято е в нета с такива, но ако от личен опит можеш да препоръчаш?
Кога се почва с тях?!?

# 496
  • Замък сред облаците
За естествено раждане 2-3 месеца, след секцио поне 5-6 се чака обикновено. Трябва да се наместят органите, иначе рискувате я херния, я оплитане на червата.

# 497
  • гр.Пловдив
За естествено раждане 2-3 месеца, след секцио поне 5-6 се чака обикновено. Трябва да се наместят органите, иначе рискувате я херния, я оплитане на червата.

Аз днес си записах час за операция ,на 21 .08 пак под ножа,няма да се прибере хернията,дори била с тенденция да нарастне,образувала се е към 6-тия месец до края-от разпъването се е скъсала стената No Mouth

# 498
  • Замък сред облаците
Милата Sad Не е ли рано за повторна операция? Пък и в тия жеги…

# 499
  • гр.Пловдив
Милата Sad Не е ли рано за повторна операция? Пък и в тия жеги…

АА,хирурга каза,че 1м е макс срока,иначе имало опасност да се скъса стената,трябвало да ми сложат платно Frowning1 Ужас ,пак престой 5-7 дни ...,притеснения,ама като има да става нещо ,си става ...да минава там

# 500
  • Замък сред облаците
Аха, явно си има специфики. Спокойно, всичко ще е наред 🤗

# 501
Teddynm, кофти тръпка си е.. Пък и с новородено.
Хубавото е, че са го хванали навреме, преди да стане беля. Дано всичко мине безпроблрмно и да си скоро пак вкъщи да се гушкате.

# 502
Честито на всички родили наскоро! Да са здрави и щастливи всички бебоци!

Tedyynm, всичко да мине леко!

# 503
Роди се и моята госпожица точно на 21ви 2800гр, хвана си термина. Естествено раждане, първо, без упойка, всичко стана за около час два от изтичането на водите. Голямо преживяване беше, като се посъвзема ще разказвам подробно! Честито и на всички други мами които родиха тези дни 😊 ❤

# 504
Честита радост много здраве 🍀💝🍀

# 505
Честита радост __minty_coffee__, да ти е жива и здрава и бързо възстановяване 💐 💕

teddynm много кофти тръпка, но пък е за добро, добре че навреме сте го хванали. Дано всичко мине добре.

Ето ни и нас 😊👩‍👧💞

# 506
Какъв е слингът? Прилича на муселинов.

Честита радост __minty_coffee__, да ти е жива и здрава и бързо възстановяване 💐 💕

teddynm много кофти тръпка, но пък е за добро, добре че навреме сте го хванали. Дано всичко мине добре.

Ето ни и нас 😊👩👧💞

# 507
Деси, прекрасни сте! Пожелавам приятно бебеносене! И на мен ми прилича на муселинов. Аз не посмях да взема първи такъв и купих еластичен, прецених, че ще ми е по-лесен за слагане.

# 508
Момичета, нормално ли е да имам нерегулярни контракции, подобни на менструални болки и същевременно бебето да се движи като лудо в корема? Не мисля, че още е дошъл момента за тръгване към болницата, но това лудо въртене ме съсипва.

# 509
Момичета, нормално ли е да имам нерегулярни контракции, подобни на менструални болки и същевременно бебето да се движи като лудо в корема? Не мисля, че още е дошъл момента за тръгване към болницата, но това лудо въртене ме съсипва.

На твое място бих отишла веднага на преглед. Такова буйстване може да значи, че не се чувства добре.

Общи условия

Активация на акаунт