Filorga - тема 8

• 19 362
  • 140
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, майчета
Предварително да се извиня, че директно ще мина на въпроса и не съм изчела предните теми,  но имам едно малко бебче, което е твърдо против да си вися на телефона ;/
Таа, иска ми се да направя подарък на майка ми крем против бръчки за повод ( а и тя сама си подхвърля, че от това има нужда) съотвено стои въпроса: "кой да избера"? Тя си ползва като дневен на Дюкре с фактор за хиперпигментация, а до сега вечер ползваше супер Серума на Nuxe. Иска да смени нощният, а от Дюкрето си е доволна и ще си го ползва като дневен.Смесен тип кожа/малко повече към суха, определено не е мазна.
За момента съм се спряла към марката Filorga, но не знам кой точно да е. Тя е на 55+ с доста видими и дълбоки бръчки, също и дехидратирана кожа. Иска ми се да е възможно най-силният им вариант(серум ли да е, крем ли да е), но от четенето до сега само се обърках(time filler, ncef reverse, lift sculpture? ).. та ще съм благодарна за отзиви, препоръки, мнения и т.н
Имам нужда от вашата помощ.
Благодаря Вии

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 23:04 от Pid1234

# 121
Pid1234, може да й вземеш:

- FILORGA SKIN ABSOLUTE SOIN ANTI AGE ULTIME NUIT 50ML
- FILORGA TIME FILLER EYES
- FILORGA NCEF NIGHT MASK MULTI CORRECTEUR SUPREME 50 ML
- FILORGA TIME FILLER 5XP CREME CORRECTION RIDES 50ML
- FILORGA TIME-FILLER NIGHT ANTI-RIDES 50 ML
- FILORGA LIFT-STRUCTURE 50 ML

И още, които са подходящи преимно за по-млади жени, но аз ги ползвам:

- FILORGA HYDRA-FILLER 50ML
- FILORGA TIME-FILLER 50ML

Може би някои се препокриват.

Препоръката ми е на база личен опит.

# 122
Взех това измивна олио като първа стъпка в почистването, но не прочетох, че е за проблемна кожа. Моята не е, имам едно две малки петна, но като цяло не е. Дали е проблем да се ползва ? И от същата серия и пяна за измиване има. Тя да не е заместваща на другата им измивна пяна( само нея ползвам и не я сменям изобщо )?

# 123
Здравейте,поръчах си отново този флуид, страхотен е. Не го бях ползвала няколко месеца. Обаче не съобразих, че съм бременна и дали е удачно да се се ползва сега. 🙄 Дали някоя от съставките би била проблем. Уж няма киселини, които да са противопоказни. Извинете за невежеството, но ще съм благодарна, ако някой се включи.

# 124
Ползвам Age- purify fluid и съм много доволна, кожата ми след него е като кадифе. Използвам вече няколко опаковки, но ми се иска да го сменя с друг флуид за кожа вече 40 - 45 плюс. Но, ако може да е флуид, защото кожата ми е комбинирана и бързо лъсва особено лятото.

# 125
  • на последния етаж
Тези флуиди вместо серум ли се ползват?

# 126
Тези флуиди вместо серум ли се ползват?
Те са по- лек вариант на крем.

# 127
Момичета, очаквате ли намаления на бранда някъде в БГ този месец?

# 128
# 129
  • София
При мен, днес, излиза това:
Заслужава си - серията е много хубава, особено ако има и поставени дермални филъри с ХК - удължава се техния живот. Може да се нанасят дори около устата, при бръчки бар-код напр. Simple Smile - споделено от много мои познати и приятелки Peace
... като съм започнала, да споделя за моя приятелка, за баркод бръчки ( тя и без това не ползва бгмама) - има поставени по 2 мезоконеца от всяка страна + Hydra Hyal крем, нанесен в кръг около  устните, се получава чудесно, дори вече се забелязва и леко повдигане ( след 50+ има едно свличане и на горна устна).

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 08:10 от denis©

# 130
  • София
Здравейте! Нехнамирам на сайта filorga.com  къде да проверя дали крема ми е оригинален. Може ли да ми помогнете?

# 131
  • София
Здравейте! Нехнамирам на сайта filorga.com  къде да проверя дали крема ми е оригинален. Може ли да ми помогнете?
Здравей!
Няма как да провериш дали купен от друго място продукт на Филорга е оригинален или не.
Ако имаш някакви съмнения - пишеш на Филорга и ги споделяш - напр. по-различна опаковка, продуктов код ( макар че при ментета и той може да е като оригинала), консистенция  и т.н.
Филорга обикновено съветват да се купуват продукти от оторизирани от марката сайтове, физически магазини и т.н. Ако е за ФР напр. зная, че сайтовети им (най-вече онлайн-аптеки) са включени в някаква група, която трябва да спазва определени правила за продажба, съгласуват цените си и т.н. - става въпрос за тези, които ползват определени квоти и доставят директно от фабриката им във ФР .
Филорга напр. не препоръчват да се купуват нейни продукти от Амазоните ( макар че те въведоха и някакъв договор, който всеки търговец или марка, пожелание, подписва и който гарантира, че той/тя не предлага ментета. В информацията за всеки продавач, трябва да е посочено. Не съм се интересувала... може да се пита и конкретния Амазон, предполагам.
От няколко години, много неприятно за мен Simple Smile го направиха - пишеш на оригиналния сайт Филорга, а от там те препращат към БГ сайта Филорга, а те са по зле и от мен с информацията Simple Smile
За кой продукт става въпрос? Откъде е купен? Какво те притеснява в него?
Много често, дори продукта да е оригинал, може да не е съхраняван правилно - напр. да е замръзвал, до степен, която да нарушава структурата на крема... или да е съхранявам при много вис. Т.
Друга причина - да е с изтекъл срок на годност?! Често попадам на сайтове, които предлагат продукти, които  не се произвеждат от няколко години, т.е. няма как продукта да е в срок на годност.

# 132
Здравейте! Има ли продукти, които не са подходящи за жени, правещи опити да забременеят? По-специално ме интересува лифт серията, защото видях, че съдържа витамин А, но не съм наясно дали това би навредило в случая. Благодаря предварително!

# 133
Купих си Hydraheal от сайта на марката и ми прави кир ефект. Sad  иначе съм много доволна от консултацията по телефона с една мила дама. Изпратили са ми и доста мостри.

# 134
  • София
Купих си Hydraheal от сайта на марката и ми прави кир ефект. Sad  иначе съм много доволна от консултацията по телефона с една мила дама. Изпратили са ми и доста мостри.
Серум или крем? Ако е крем - има за нормална към мазна (гел-крем) и за суха към нормална (крем). За кой от двата става въпрос и дали е подходящ за твоята кожа?!
Моята е нормална, с леко омазняване в Т-зоната и съм много доволна от крема и серума ( старата и новата формула). Ако си с АД, това може да е причина за този кир ефект... или ако ползваш по-голямо кол-во?!

Общи условия

Активация на акаунт