През кое време е разрешено да се работи с моторна коса в Столична община?

• 852
  • 9
  •   1
Отговори
Искам да попитам, през кое време е редно да се работи с бензинова коса за трева с нива на шум Lwa 110 dB? Доколкото знам времето е от 8 до 14, и след това от 16 од 22 часа. Това за всички дни ли се отнася, или само за делничните?

# 1
# 2

Четох го това, но не разбирам коя точка точно отговаря на моя въпрос? Всичко което виждам се отнася, или за в жилищни сгради, или за обществени места.

# 3
Не знам кое те обърква. Нали питаш за Столична община? Къде другаде ще косиш, освен в двор или на обществено място?
Пише часове, не пише дни, значи всеки ден.

# 4
Не знам кое те обърква. Нали питаш за Столична община? Къде другаде ще косиш, освен в двор или на обществено място?
Пише часове, не пише дни, значи всеки ден.

Двор ще кося, но под жилищни сгради, разбирам вдигане на шум в блок примерно. Дворът ми не е обществено място. Четох и други работи, дето само ме объркаха, но там конкретно пишеше за шумни ремонтни действия, и че са позволени сам през работните дни.

# 5
Това не са ремонтни дейности Simple Smile И тези през уикенда са разрешени, ако уведомиш живущите, с разликата, че може някой да не се съгласи, не съм сигурна.
Аз все пак не бих носила в 8, макар че ще е по-хладно. Бих изчакам до 9-9 и нещо от любезност, както правя с прахосмукачка. Но да, имаш право.

# 6
По-добре е да окосиш, когато имаш възможност, отколкото да плъпнат кърлежи, които много обичат високите треви. Мисля, че съседите няма да имат нищо против, особено щом не ги караш те да го правят.

# 7
По-добре е да окосиш, когато имаш възможност, отколкото да плъпнат кърлежи, които много обичат високите треви. Мисля, че съседите няма да имат нищо против, особено щом не ги караш те да го правят.

Така е. Питам понеже обичайно кося през уикендите, като слънцето позалезе, но вече няколко пъти са ме молили да прекратя работа, че се събират вечер и явно шумът им пречи. Та се замислих, да не би да работя във време, в което не бива? През делничните дни обичайно след работа нямам много сили и желание да се занимавам с това, пък като им правя компромис, ми се налага на следващия ден пак да се цапам и тая разигравка не ми е приятна. В общи линии, ако пак стане така искам да съм уверен, че при евентуален отказ от моя страна ще съм прав да го сторя.

# 8
На ваше място бих продължила така. Мисля, че повечето хора биха предпочели да могат да се наспят сутринта и не виждам какво толкова може да им пречите на събиранията. За 1-2 часа все ще ви изтърпят.

# 9
Спазвайте 14:00-16:00 и до 22:00, като по залез е наистина подходящо.
Предвид кърлежи и толкова неподдържани тревни площи, то всички около Вас трябва да са безкрайно благодарни за грижата, която полагате.

Общи условия

Активация на акаунт