Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 743
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Явно от ХМ са решили, че и мъжете, и кучетата са все домашни любимци...😄 Ако наистина кучешките одежди са сложени в този раздел...😃

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 23:01 от dolce miele

# 121
Благодаря, Азалия)) Ами аз и такива заглеждам, но не съм носила и не знам...иначе ми харесват, гледам доста жени с подобни. Иначе в НМ имаше бежови подобни и бях ги сложила с моя номер, пък ги извадих, пък не знам какво, много се омотах, намалени бяха и още има, но моя номер го няма
ето тези са подобни и на по-добра цена
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1039080001.html
иначе се замислям от детското за тези, ама не мога да реша номера , като нося примерно 37 от мъжките детски какъв номер би ми паснал...и дали бих била смешна...като почна да се чудя , главата ме заболява, нещо с това купуване вече ме не бива хич
ей тези
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1043170002.html

# 122
Удобни са, имам такива подобни.
На тия НМ-ските подметката много стърчи назад, но пък за малко краче 36-37 може и добре да стоят. На 41 още 2 см отзад и става като плавник... Затова гледах да са по-обрани и така по мой вкус ги предложих.

# 123
Права си. И аз видях подметката и не ми хареса, че е издадена и се въздържах. Видях ги в НМ обаче и не стърчи толкова, ама пък номера се свършил моя. Поне да бях пробвала, като бях там, ама клинове си бях решила и .. там се бутнах да меря и се отнесох. Трябва ми нещо бюджетно, че нещо парите хич ги не виждам какво става.
Шантал май се шегуваше, ама на Фанка колко и трябва да се метне в мъжкото и гледа за кучета))
Не намерих за Шаро нищо, ама ми харесаха тези пуловери и има попадения там май. По-малко предлагане, но има какво да се избере. Ако някой търси пуловери вълнени за близък ей тези поне на мен ми харесаха и май си заслужават с 50% вълна са, при дамското е рядкост, че и хубаво кашмирено палто видях за тях.
ей този пуловер, има го и в черно, ама този цвят на мен ми харесва повече
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0907688005.html
и този много ми хареса, като модел и цвят особено
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0995696002.html
мъжкото палто от кашмир
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0890030001.html

# 124
Явно от ХМ са решили, че и мъжете, и кучетата са все домашни любимци...😄 Ако наистина кучешките одежди са сложени в този раздел...😃
Ама моля ти се, преди бяха в дамското 😂
Сега и в двете секции има път към кучешко. ДА на равенството!

# 125
Фани, честито куче! Heart
Събира ли се в чантата? Blush
Шантал, ти как я разконспирира? Тя отдавна не се е мяркала тук.

Оставих си суитчъра, само керемидения панталон върнах.

# 126
Онзи ден с въпросните дрехи се сетих за нея как купуваше чанта за куче без да има куче, а ето вече  купува облекло за разхождане на кучето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 127
Аз съм взимала мъжки пуловер с алпака,вълна, и съм много доволна. Мерси, че ме подсети да ги преслушам пак

# 128
Аз пък съм го и виждала кучето, голям сладур е и точно каквото искаше Фани! 😀 Побира се в чантата и още как.

# 129
Дева, благодаря!
Бях го показвала, не помня
Ето го, вече порасна, не обича в чантата, но преди го носех с нея в магазините, сега е топло.

]

# 130
Голям бонбон! Да е здравичък и много да се забавлявате, Фани! Heart

# 131
Добавили са ми точките от пазаруването преди няколко дни, но не съм сигурна, че са ми добавили и 20 точки от торбата със стари дрехи...Днес купих 1 скъсена тениска на малката за 1,99 лв, както и два къси топа по 5,99 лв. Интересното е, че и трите се водят с различна номерация...😄 146/152 см, размер 38 и размер XS...😃

# 132
Долче, виж в "Справка за моите точки".

# 133
Oт 14.07. фигурират само точките от покупката+ 1, защото съм използвала собствена торба...20-те точки от връщането на дрехи ги няма- момчето много убедително каза, че съм маркирала картата успешно (и явно беше така, защото после при покупката каза, че нямало нужда пак да маркирам картата)...Сега, 20 точки имах от покупката+ 1 точка за използване на собствена торба и по това се ориентирам, че точките са от покупката, а не от връщането на дрехи...Но защо не са начислени 20 точки за торбата с дрехи и защо тогава го пише в сайта им е мистерия...И с едно-единствено сканиране на картата как касовата бележка се появява до часове, а връщането все едно не съществува?🤔🤔 Касовите бележки от 16.07. се появиха в профила за часове, но 15-те точки от тях не са отразени все още към другите и вместо 186 имам 171 точки (и л 20 от върнатите дрехи)...🤪
Понеже ми дадоха хартиен ваучер за намаление (а уж имали и от двата вида), да не би затова да нямам +20 точки в профила? Тъпо ще е, ако е така, защото никъде на сайта им не видях да пише за такова разграничение между ваучерите...

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 04:48 от dolce miele

# 134
Най-вероятно заради хартиения ваучер нямаш, Долче. Ако го ползваш, не знам дали ще се добавят? Аз нямам хартиен.

Общи условия

Активация на акаунт