Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 749
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Ползвах го веднага, Дева. Върнах торбата със стари дрехи и на същото сканиране на картата платих дрехите...Вече ще знам да си искам онлайн ваучер...

# 136
Как вдигат цените, малко по-малко. Едни блузи от 24,99 станаха 29,99, аз ги наблюдавам, понеже искам да намалят два цвята, а те пък не ги намалят, че и им вдигат цените.
И тези якета - то това не е баш яке, а като спортен суитчър, много приятен е да знаете, сега поръчах в черно:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0970350001.html
Имам такъв от преди в пепел от рози, много е удобен, и е хубав. L р-р ми е леко широк, но го запазих, а сега черния поръчах в М р-р. С талон за 5 лв намаление стана доста приятна цена (21,99). В синьо и бежово е на същата цена, като и черния. Чаках лилавия да намалят, ама не щат, тъй си и стои с 10 лв отгоре Sad Та първоначалната цена на тези суитчъри беше около 50 лв, после 55,99, ако не се лъжа, когато поръчах този моя в пепел от рози Беше намален на 35,99, та гледам, с някакво намаление ми излезе 31,49), а сега пък 64,99.

Да добавя, че издирвам клин топъл клин от спортна материя (като показан суитчър), от вътре да е ватиран или по някакъв начин да държи топло и да става за спорт за студено време (имам един такъв от Лидъл, много добър за 15 лв, но е 7/8, а ми трябва дълъг). Ще съм много благодарна за насоки.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 16:29 от Asmegin

# 137
  • Бургас
Asmegin, отговоря ли си този суитчър?

# 138
  • София
Похвалвам това горнище на бански в лайм зелено и с много як брокатен ефект. Взех номер 40, отговаря си (сутиени нося 75С-Д или 80В-С според модела). Много харесвам горнища с връзване, закопчалките ми убиват като повися няколко часа на плажа.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 08:33 от Mini Rebel

# 139
Asmegin, отговоря ли си този суитчър?
Да - ако се носи леко свободно, или се облича нещо отдолу от сорта на блуза с дълъг ръкав/тънък пуловер, и леко уголемен - ако се носи отдолу с потник/тениска. По-принцип нося дрехи L р-р от НМ, и единия ми суитчър е в същия р-р за да нося с нещо отдолу с дълъг ръкав, и сега поръчах в М за да нося с тениска/потник, и да стои плътно по тялото.

# 140
Долче, днес и аз връщах дрехи и попитах специално за случката, която си ни споделила в темата. Ако ти дадат хартиен ваучер - не се начисляват точки.
Служителите носят едни баджове. С телефона трябва да сканираш QR кода от баджа. Ваучерът веднага излиза в профила, а точките се начисляват до 24 ч.
При мен бяха маркирали грешен артикул. Сложили са друг етикет върху дрехата. Добре че още на касата го видяхме. Сканирала съм картата, но направиха сторно. От покупката няма да се начислят точки заради сторното. Трябва да се сканира втори път картата. Аз не съм знаела, но като излизах от магазина питах момичето и каза че не може. Трябвало на момента да се сканира.
Като цяло служителите не са хич запознати. В приложението също не е описана подобна хипотетична случка със сторно как се процедира.

# 141
Как се сканира баджа на служителя? Мислех, че те трябва да сканират от приложението ми. Приготвих 5 торби и искам да съм подготвена като отида Simple Smile

# 142
Вземат ти телефона и ровят 5 минути, докато извършат въпросната процедура.
5 торби наведнъж не може, нали знаеш. По 2 само.

# 143
Да, да, на няколко пъти. Продължавам да разчиствам гардероба, може и повече да станат. Благодаря Simple Smile

# 144
Марина, честит имен ден (на патеричка вече)!🙂
Относно сторното...аз бих върнала дрехите и после пак да ми ги маркират, т.е. все едно ги купуваш отново. 🙃 Веднъж ходих да сменям дрехи, закупени без сканиране на картата, после взех същите (с един номер по-големи), но вече сканирах.
Онлайн ваучерите могат да се използват само при онлайн поръчки, нали?

# 145
И в магазина може. Сканират баркода от телефона.

# 146
Какво мислите за тези къси панталонки
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1047218006.html

На повечето чужди сайтове ги коментират като умалени.

Гледам, че бързо се изчерпа вече чантичката, за която споменах 🤔…

# 147
  • Перник
...
Да добавя, че издирвам клин топъл клин от спортна материя (като показан суитчър), от вътре да е ватиран или по някакъв начин да държи топло и да става за спорт за студено време (имам един такъв от Лидъл, много добър за 15 лв, но е 7/8, а ми трябва дълъг). Ще съм много благодарна за насоки.

Аз имам 2 дълги от Лидл - пускат ги в началото на зимата/края на есента.

# 148
За хубави крака и дупе са екстра!
И на мен ми се виждат умалени, но моделът е с малко дебели бедра и подвежда.

Да кажа за всички, които все питат кога да чакат имейл за върната поръчка.
Хич не чакайте, защото парите ми са върнати от седмица, а чак днес получих имейл за върната поръчка. Blush

# 149
Напоследък са им странни мейлите, пращат още преди да е на път, все едно е изпратена вече и пътува пратката, а тя примерно се опакова още. Та така сигурно и с връщането.

Общи условия

Активация на акаунт