Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря за отговорите, ще се поровя по-късно, в момента , пък и цял ден нещо сайта не успява да зареди.

# 226

Ще помоле за дължина на плетената пола, ако е в размер хс- с, хареса ми, материята не става ли бързо на топченца?
Всички покупки са в много мой стил, честито!
Mateah, благодаря! Плетената пола е 76 см, С размер. За материята- не е от най-качествените и при продължително носене ще станат топченца. Но за тази цена се преживява;)

# 227
Аз имам 303 точки и нямам бонус от 5 лв. На моите предимства имам  само за Stoytel, Букинг и да добавя информация в профила си за 50 точки/а друго в момента нямам какво да допълвам като данни в профила/.
Виждам, че на всички предимства е отбелязано с червена точка "5 лв. бонус ваучер за всеки 150 събрани точки" за профил с над 400 точки. Значи като направя 400 т., тогава да очаквам при следващите 150 да имам бонус?

# 228
Дали мога да лепна товарителница от една пратка, а да върна артикул от друга поръчка. Една тениска на дъщеря ми е с дупки отзад, а отдавна хвърлихме кашона и етикета за връщане🙄. Съответно вътре ще си сложа формуляра за връщане?

# 229
Дали мога да лепна товарителница от една пратка, а да върна артикул от друга поръчка. Една тениска на дъщеря ми е с дупки отзад, а отдавна хвърлихме кашона и етикета за връщане🙄. Съответно вътре ще си сложа формуляра за връщане?
Да, ако са от един и същ профил.

# 230
Cafelate, пак заповядай, радвам се, че отзивите ми са полезни на някой Simple Smile Това е целта им Simple Smile

Аз пак улучих на хубави неща, сега ще ви покажа, какво ми донесоха днес:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1023449002.html плетен панталон
Ако знаете пък колко е хубав! Много мек, и ще топли със сигурност с тези 25% вълна. Цветът е много светло розов, с висока талия, крачолите са ми дълги, но заради ластика отдолу няма да се влачат. Много е комфортен. Уголемен е, аз взех S размер, той ми е леко широк. Днес, след като пробвах тази красота, поръчах си още един. Този панталон има ли си другарче-горнище? Че аз оглеждах в сайта, но не намирам.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0939703035.html Блуза
Аз ги похвалих назад в темата, много са комфортни. Имам в тъмно зелено каки, сега взех и този цвят, който е много нежен Simple Smile много съм доволна.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1066846001.html Дънков гащеризон
Това гащеризонче е много хубаво! Взех L р-р, леко ми е широк, но не прекалено фрапиращо, точно този ефект търсих. крачолите са идеални за моя ръст (157 см), нищо не се влачи, няма нужда да се подгъва и т.н. (моята вечна болка). Дънков плат е мек и не е дебел, много, ама много симпатично нещо Simple Smile Идеален ми е направо. Много се харесах с него. Но ми пратиха с дефектно зашит десния джоб, не мога да си промуша ръката в него, затова днес го пратих обратно, и си поръчах нов. Дано да дойде без дефекти. Сега ще се оглеждам за няколко кропнати тениски или топове, че не нося такива, но ще отиват с този гащеризон. Приемам съвети за такива, които стават за по-голям бюст, че да не се окаже той навън Joy

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1026503002.html плетен панталон.
Не е лош въобще. Но, в сравнение с розовия, бледнее. Нищо му няма, крачолите не са дълги, идеални са за моя ръст, но нямаше по-малък от М р-р, а той ми е широк Sad Връщам го.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0968797005.html рокля
Много хубав цвят, много! Роклята е хубава, ушита добре, М размер ми заспа, но бюста си не можах нормално да събера в роклята Sad И заради това опъване, надига се рокля отпред. По-голям размер, смятам, че ще ми бъде добре в бюста, но пък се чудя, дали няма тази цепка отзад да се отваря прекалено Sad Тази рокля определено ще бъде добре за висока и стройна жена (или поне стройна), пък аз съм нито едното нито другото Joy В голяма чуденка съм, дали да я поръчам в по-голям размер.

Дойдоха и чорапи още, доволна съм от тях, както писах и преди Simple Smile Дойдоха и късите плетени гащи, които fanfanito хареса, но р-р М ми е голям Sad Трябва ми определено по-малък.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 21:56 от Asmegin

# 231
Миналият вторник върнах онлайн покупка с Еконт и до момента нямам потвърдение, че връщането е прието? При някой друг има ли забавяне? Друг път до 2-3 дни ми пращат мейл, сега нищо .

# 232
Аз имам вече върнати пари, а още нямам мейл. Прави си сметка колко са бързи с мейлите.
Виж си в профила, там се отразява връщането. И намалят точките. Аз първо по тях се ориентирам.

# 233
  • Пловдив
Идвам да споделя тези еспадрили:
Еспадрили на тясна платформа https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1043527002.html?utm_campai … rchased_item_link
Учудващо сполучлива покупка се оказаха. За тесен крак са и стоят много хубаво.

# 234
Asmegin много ми харесва да чета постовете ти - подробно и точно обяснение🙂. Последната рокля линкът не се отваря

# 235
Asmegin много ми харесва да чета постовете ти - подробно и точно обяснение🙂. Последната рокля линкът не се отваря
Tcveteto, благодаря Simple Smile Heart
И линка го оправих, сега би трябвало да няма проблем Simple Smile Благодаря за забележка Simple Smile

# 236
Давам отзив за следните неща, основно за тийнейджърката

Всичко хареса и й става, само скъсената блуза с пеперудата е с дупки отзад и ще им я засиля обратно, нищо, че е 3 лв, а ще поръчам друга, че си я харесва.
Сандалите са много хубави, 38 от детското, стават ми и на мен, че с щерката сме един номер.

# 237
Розовата рокля много ли е изрязана, имам чувството, че сутиен ще се вижда? Те са детски и не са предвидени за сутиен, но все пак?
Детски обувки 38 и на мен ми стават, а от дамските нося 39? Blush

# 238

Сандалите са много хубави, 38 от детското, стават ми и на мен, че с щерката сме един номер.

Сандалите не ги намирам, май са изчерпани... Sad

# 239
Розовата рокля много ли е изрязана, имам чувството, че сутиен ще се вижда? Те са детски и не са предвидени за сутиен, но все пак?
Детски обувки 38 и на мен ми стават, а от дамските нося 39? Blush
Роклята е страхотна, не е изрязана, много добре стои (без сутиен все още😁)
А сандалите са с 24 см стелка, на кантар са да ми станат и на мен, аз съм 24,5, бих казала леко умалени. Но пък са модерни и красиви...
Dareland, аз ги следях, случайно се появи 38 и нали съм на плюс, хипер, гига ниво с безплатна доставка, веднага ги поръчах😂

Общи условия

Активация на акаунт