Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 789
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Аз имам 303 точки и нямам бонус от 5 лв. На моите предимства имам  само за Stoytel, Букинг и да добавя информация в профила си за 50 точки/а друго в момента нямам какво да допълвам като данни в профила/.
Виждам, че на всички предимства е отбелязано с червена точка "5 лв. бонус ваучер за всеки 150 събрани точки" за профил с над 400 точки. Значи като направя 400 т., тогава да очаквам при следващите 150 да имам бонус?

Не е нужно да имате над 400 точи, просто реално при тях няма отчетени 30 дни в които да имате 150, 300, 450...точки. На всички предимства с черни точки са отбелязани възможностите които дава членството от 0-399, включва и бонуса от 5лв.
 Ще дам пример, надявам се да се разбере:

Станали сте член на H&M и ви дават 50 точки, правите поръчка примерно за 6 артикула които ви носят 110 точки, пишете 6 коментара и още 12 точки. Получавате поръчката си на 1.07. и в профила си вече имате172 точки, което означава, че на 1.08. ще ви дадат бонус от 5лв. НО! - след седмица решавате, че връщате 2 артикула, приемат ги на 10.07. и ви отнемат точките за тях, да кажем - 30 и пак падате на 142 точки, съответно губите бонуса. И така въртележката следва...след седмица си поръчвате неща за 60 точки, отзиви...като получите поръчката си на 25.07. ви добавят точките и вече имате над 200, ако не върнете и паднете под 150 на  25.08. ще имате бонус. И цялото това действие може да се разиграе примерно в рамките на месец с няколко поръчки, връщания, трупания и отнемания...

# 241
  • Бургас
Mного добре го е обяснила Cafelate. Аз има 480 т, но до сега съм получила само два ваучера от 5 лв. За третия не са минали още 30 дни.

# 242
Има ново намаление с 10% още  за лоялни клиенти на намалени продукти при поръчани поне 3 бройки

# 243
  • София
Cafelate, пак заповядай, радвам се, че отзивите ми са полезни на някой Simple Smile Това е целта им Simple Smile

Аз пак улучих на хубави неща, сега ще ви покажа, какво ми донесоха днес:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1023449002.html плетен панталон
Ако знаете пък колко е хубав! Много мек, и ще топли със сигурност с тези 25% вълна. Цветът е много светло розов, с висока талия, крачолите са ми дълги, но заради ластика отдолу няма да се влачат. Много е комфортен. Уголемен е, аз взех S размер, той ми е леко широк. Днес, след като пробвах тази красота, поръчах си още един. Този панталон има ли си другарче-горнище? Че аз оглеждах в сайта, но не намирам.
Този пуловер е другарчето на панталона Simple Smile
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1035972002.html

# 244
Само онлайн ли са тези допълнителни 10% намаление?

# 245
Dareland, изчерпани са черните. И аз ги гледах. Имаше в друг цвят, май бежови, но 12 лв.

# 246
  • София
Някой ползва ли го това допълнително намаление от 10%, слагам 3 продукта в кошницата от намалените и не ми намаля нищо допълнително, точките са ми около 300, да не би лоялни клиенти да се водят тези с точки над 400?

# 247
brayan, благодаря! Ехх, малките размери са изчерпани Sad М р-р сигурно ще ми е огромен Sad

kupu, пробва ли да активираш допълнително намаление преди финализиране на поръчката, от там, където се добавят ваучерите по 5 лв? Миналия път отстъпка за 10% от там се добавяше.

# 248
  • София
Пробвам, но там е само ваучера от 5 лв за точките, друго няма.

P.S излязох от профила и наново се вписах и се появиха и тези 10 %

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 15:09 от kupu

# 249
Dareland, извинявай, други гледах аз. Пак черни бяха.
Фанче, голяма подстрекателка си, тъкмо бях решила да не поръчвам нищо повече.
Ти си виновна! Sunglasses

# 250
Добавя се намалението, но при всяко излизане и влизане или ако сте били неактивни проверявайте
Може от профила да го добавите, може и направо в кошниците при добави намаление цъкате и те ви предлагат опцията, но трябва да имате поне 3 артикула сложени
Аз ще взема да се отпиша вече, цял ден цъкам да слагам и махам неща и все нещо друго и все нещо ми трябва и цената се качва и те така стоя в нисък старт
Сега съм се засилила за пуловери и такива неща
Дойде пратката с чорапите, добри са, цветовете нещо по-убити, не съм ги мерила.  Блузите с дълъг ръкав, дето за долни ги взимам за майка са много хубава материя някои, вместо корсаж да ги носи и да топлят ръцете и изобщо повече, цената е 5-6 лв, има една много ми хареса материята, супер е, другите също де, ама да видим ще ги носи ли, още не съм показала, че ми се кара, не иска нищо да купувам за нея.
ей тази блузка е страхотна материя по мой критерии
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1062546001.html

ПП. Да питам за банските. Никога не съм взимала, нито мерила от НМ.
Примерно спрямо размерите на Лидл как отговарят. Като техните размери ли са или уголемени-намалени на даден номер, за да се ориентирам.

# 251
Фани, имам 2 чф. бански техни, моят номер 36. Отговарят си. Лидл-ски нямам за сравнение, техните са уголемени за мен.
Отстъпката я добавям в самата поръчка.

# 252
Благодаря, Дева
Трябва ми човек купувал от Лидл и НМ бански да сравни как е номерацията за него си, според номера му, за да знам пък аз как да се ориентирам((

# 253
Аз този път ще се въздържа от въпросните минус 10. Щеше ми се показаната тук зимна пола да взема, но нищо друго не ми трябва.
Какви намаления имаше преди време, че и БД. Добре , че е темата, иначе не бих надникнала в сайта доброволно.
Конкуренцията периодично пуска безплатна доставка и големи намаления, които с код стават още по- големи.
От НМ имам само долнища на бански, отговарят си за мен. Сега долнище под 17 лв не намирам, а онзи ден си пуснах две от Waikiki за по 7-8 лв.

# 254
Имам бански и от двете, принципно си отговарят. Уж. Х и м има голямо разнообразие модели и някои са ми греда, други попадение. Някои изрязани, някои евтини и т.н. така че малко сложно да се отговори. Аз напоследък не им харесвам банските, не си струват парите.

Общи условия

Активация на акаунт