Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Хепи, за цял бански, твоят номер от Лидл, същият номер ли ти пасва от НМ
Това ми е важно

# 256
  • Пловдив
Хепи, за цял бански, твоят номер от Лидл, същият номер ли ти пасва от НМ
Това ми е важно
Аз имам и от двата магазина. Според мен лидълските са една идея по-големи. Един и същи номер ми става, но лидълският е по-свободен.

# 257
Точно цял нямам.

# 258
От това намаление заредих само чорапи за голямото дете.
Одеве бях в реала да погледна сутиени, не намерих нищо намалено, затова пък отнесох тази пижама.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1037133001.html
Етикет 15лв., на касата 9.99 и с един ваучер стана на 5лв 😁

# 259
Пижамата е много удобна! А пък цена 5 лв въобще мега добре Heart

# 260
Обаче манекенката ме разби с тези чорапи Joy
Шантал, със здраве да си я носиш! Ваучер хартиен ли? В кой магазин?

# 261
Deva, мерси! В Плаза ходих, имаше много червени етикети, но буквално прелетях през магазина, пижамата сама ме намери 😄
Не ваучер, ами от така коментираните 5лв.в профила, излитна ми думата.
Имаше и от нашите гащи, до касата бяха, но мернах само S и ми се сториха уголемени, нямах време да поровя за други размери.

# 262
Много ми харесва пижамата, а за цената си е находка направо))
Това обаче ме отказа да поръчам една намалена, ще чакам да видя по-натам или като имам време ще мръдна в магазин.
Поръчах прословутия бански, цял ден му се чудя. То друг бях харесала, ама няма номера.
този поръчах, 27лв излезе
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1041723002.html
а много исках този, ама докато се натуткам((
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0930780006.html

Май ще ми е малък или не знам, ще видим, отделно и маратоки дето отдавна ми стоят в любими и имаше много номера, ама сега се изкупиха почти и викам да ги взема, не са моите, ама...и два пуловера някакви.
маратонките и те за 27лв, не са естествени, ама..пък и се връзват((
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1037180004.html

Не знам вашите пуловери, но моите след един сезон, при това ги сменям непрекъснато и не е да са толкова носени, за другата година вече не стават почти от НМ, някак едни изхабени и изобщо ...ми стари изглеждат, отделно фъските с машинка ги махам, но другото си е..малко от тях се държат за 2-3 сезона (години)
пуловерите
този за 24.30 излезе, М поръчах и май ще ми е голям, но пък цвета ми харесва
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0941758001.html

и този, за туника ще го нося, може и с колан или не знам, хареса ми някак ..за 22.50 излезе
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1031137001.html

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 00:20 от Анонимен

# 263
fanfanito, жълтия пуловер изглежда много мек, аз много обичам пуловерите от такъв тип Simple Smile Аз въобще много обичам пуловери Simple Smile

Малко оффтопик, но ако толкова бързо се съсипват пуловерите, ако имаш възможност, вземи повече и си ги менкай (не откривам топла вода де, просто аз така правя, и от няколко години имам само 2 захабени). Но продължавам да трупам запаси Simple Smile Пък и като пускат намаления на About you, има толкова много пуловери малко над/под 10 лв, постоянно купувам нещо, щото то направо са без пари. От НМ също вземам, ако са много намалени, но не съм случвала скоро на прилична цена.

# 264
Ами менкам ги)) Имам прекалено много пуловери вече (вчера подреждах точно тях) и няма да пиша колко са, ама уж и цветово гледам да са различни и модели уж да са разнообразни. Може би пера в пералня и затова така стават, винаги с процент вълна гледам да има поне малко и да топлят. Миналата година един компромисен взех, ама добре се чувствам в него, не е мъхест и той се държи добре. Сега четох коментарите за жълтия, ами май трябваше ХС да взема, ама ще го дам на майка в краен случай, ако е толкова голям.
Май вече всички пуловери са ми от НМ, не ми се обикаля и гледа, всички са на промоция с изключение на един дето прекарах сигурно 4 часа да мисля и си отидох, после пак ходих, накрая го купих, еми на нищо не прилича вече след 5-6 пранета най-много.

# 265
Аз купувам дрехи и обувки само онлайн, въобще не ми се губи времето в обикаляне.
Може би има значение, как ги переш в пералнята? Аз пера винаги на 30 градуса на програма за вълна (тя е същата и за ръчно пране), с препарат за деликатни тъкани и вълна, нищо, че в някои пуловери няма такава, и не само мъхестите, а всичките. Центрофуга винаги на 400 оборота максимум. Простирам, или в сушилня с топки за сушилня на програма за вълна. Имам комбиниран уред пералня със сушилня (Електролукс), и най-често пропускам простирането, че със сушилня по-лесно.

# 266
Ами явно там ми е проблемът с прането. Слагам само течен препарат прах, омекотител , пера на 30, центрофуга на 1000, сушилня нямам. Като бутам и други неща и програмата е за общо пране, не знам как се нарича, замръзнала съм на нея и това е. Както и да е, проблемът си е в мен явно, ама не ми се разправя и занимава, мразя да са мокри и центрофугата май им вижда сметката.

# 267
Пуловери винаги един по един, на програмата за вълна

# 268
Да, точно както казва HAPPY, само на програма вълна. Пускам 2-3 пуловера, с един хич не ми се занимава Simple Smile
Омекотител не използвам въобще, когато пера дрехи, няма значение, какви Simple Smile

# 269
Фани, пак си направила сериозна поръчка Simple Smile
Нямам повредени пуловери, то и вълнени нямам. Хич не им треперя, пера си ги нормално, на 50 градуса, само един тюркоазен леко посивя, прихвана някакъв цвят от друга дреха. Дъщеря ми има 2 вълнени, но тя си ги пере на 30 градуса. Единият Фани го препоръча, тип скиорски Simple Smile
Да ви питам. За втори път ми се случва, след като съм пуснала поръчката, после пак да виждам нещата в кошницата? Каква е тази работа?

Общи условия

Активация на акаунт