Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 816
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Винаги има с какво явно Wink  Има я и права мацката все пак https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1031137001.html

А за рождения си ден получих от нашия сайт отстъпка от 10% на цялата поръчка БЕЗ намалени артикули, за разлика от английския сайт, където подаръкът ми е 25% намаление на един артикул С намаление дори.

# 376
Докато се чудех на пуловера на Фани - хем без ръкави, хем топлещ... скролнах надолу и хлъцнах...ми то убийствен стайлинг за лаици в модата като мен JoyJoyJoy

То и аз ги видях още като поръчвах)) Ама вече нищо не може да ме учуди))
Топли пуловерчето много и е хубаво за мен поне. Няма ръкавки, то си е като туника, аз взех М и ми е добре, но за по-слаби може и да е голямо. Има си вълна, ще го нося с поло,  под него и върви на всякакви цветове си мисля, но бяло, черно и най-вече сивичко. Да знаете, че е с полуполо яка, по врата съвсем и може да не ви хареса, не всеки обича, на мен ми е добре много, но ..други не обичат. По-скоро дълъг елек или и аз не знам, но е добре, като на манекенката стои, но малко ми е по-къс, ама не много повече от нейната дължина (като на снимката в профил права, където е с ръце зад гърба ми е дължината за ориентация на 170см съм.
Жълтият го взех също М, ама то си пише, че е обемен, но не посмях ХС. Покрива дупето иначе и той, на снимката не е показано, разтеглив е много , та може и ХС си мисля, но не посмях тогава. С нямаше.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 12:41 от Анонимен

# 377
О, нееее! Сандали с хавлиени чорапи?! Rolling Eyes
Отказвам се вече! Close

# 378
Направо се ококорих на тая снимка, с какъв акъл обличат ги моделите по този начин? Joy Flushed

# 379
И аз не го разбирам този псевдо модернизъм. Неща, които до скоро се смятаха за просташки, сега се налагат като мода?!
Миналия ден се възмущавах от използването на хартия с вестникарски принт за сервиране. Оказа се, че имало и тоалетна хартия с такъв?!
Сега пък сандали с хавлиени чорапи?!
Няма да съм модерна аз, не.

# 380
  • Бургас
И аз предпочитам да си остана ретро, сандал с чорап само под пълна упойка ще ми сложат. Joy

# 381
Ох, видОх я тая отдавна, ма то... всички ще я видите. Вече нормалните модели са за показване, масово са шашавите.

# 382
  • София
Аз ходя с джапанки и чорапи - ама зимата и то вкъщи, защото пантофи и други неща не търпя Grinning

# 383
Още като видях на Шантал пижамата, как се е опаковала моделката, с хавлиени чорапи, не ми се понрави. Тънка пижама, пък с дебели чорапи?!
Но сандали с хавлиени чорапи, абсурд!
Очаквам скоро галошите да станат супер модерни, с шушони. Joy

# 384
Очаквам скоро галошите да станат супер модерни, с шушони. Joy
Вече са...

Скрит текст:

# 385
Значи само чорапите на баба са пропуснали Joy

# 386
  • Бургас
Aaaa, в бебешката секция имаше вълнени чорапи, които си бяха баш на баба шушоните. Чакам и за нас да пуснат. Joy

# 387
Ми аз си имам Joy
Значи няма да купувам нови Joy

Забравих да кажа за моята поръчка

Роклята е много изрязана. Изобщо не я мерих, то се вижда, че половината сутиен ще е на показ.
Комплектът е с много широко и късо горнище, тези къдрици са доста големи. Не го одобрявам, също без да го меря.
Връщам двете неща. Оставям късите гащи за дъщеря ми и жълтурчето, за мен Kissing Heart

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 16:13 от DeVa®

# 388
Значи само чорапите на баба са пропуснали Joy
Специално за теб! 😃
Скрит текст:

# 389
И аз предпочитам да си остана ретро, сандал с чорап само под пълна упойка ще ми сложат. Joy

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

И аз имам -10%. Безобазие, онзи ден получих една поръчха и утре чакам втора...Но е малка, не си струва да я връщам и поръчвам пак за 2 лева Grinning

Общи условия

Активация на акаунт