Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 404
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Имам и някакви 5 лв. освен 10-те %. Знааете ли дали важат онлайн? /нищо не пише, а ме е страх да кликна, да не вземе да отчете../

# 391
5-те лева важат онлайн. Натиска се бутон " Приложи отстъпка".

# 392
Имам и аз 10% отстъпка, но ще изчакам дънковия гащеризон да пристигне. Ако и за 3ти път ще е дефектен, ще пробвам пак да го поръчам, ако още е наличен в моя размер. Ще ги побъркам с тези дънкови гащеризони! И себе си Joy

# 393
  • Mostly in my mind
Аз нямам. И по-добре. Че пак щях да се чудя как да я оползотворя, а не съм стигнала точки още за бд.

# 394
Ох Анджелина Джоли ходила по някакви летища по пижама
Какво времена ни чакат, не знам

# 395
Ох, това са извращения вече. Галоши с плетени чорапи, сандали с хавлиени, пижами...

Ходих в реала и съвсем се разочаровах. Едно, че беше пълно с братя и сестри, от онези, ами и нищичко за света нямаше. Парцали, ама парцали. Кой ще им ги купи, не знам?! Бельото изцяло синтетика, рокля ни една по мой вкус, абе... Трагедия. Да искаш да си похарчиш парите и да няма за какво. Disappointed

# 396
Тези 10% ги имам, но са само за ненамалени и такива хич не мисля да купувам((
В друг профил пък имам 5лв. бонус. То и в предишния има, намалява на всички артикули с малко до 5лв в поръчката, ама трябва да ти е 50лв за безплатна доставка (още нямах плюс ниво) и сега не ми се прави за толкова уж поръчка, но пък ..пак се минах, че пуснах отделно две
харесах тези потници и взех черно и бяло, отзивите са добри и...реших, че са попадение уж
ей този в черно, също и в бяло, ама се свършиха пак номерата гледам, но периодично излизат
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0921436009.html

след дълго мислене взех и тези панталони, имам от Лидл, но са по-къси и нещо ми неудобно да се мотам, тези са по-дълги, не са много добри отзивите, ще видя, някой ако ги има да пише да знам дали да не върна поръчката
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1058342001.html

# 397
Доставката до магазин е безплатна.

# 398
Обаче мога да похваля НМ в отношение за връщане - много експедетивно признават връщане, и възстановяват парите. Де да бяха така и от другите места, че чакам вече над 1000 лв връщане пари от About you, Манго и др, но вече над две седмици ни вест, ни кост.

# 399
На мен ми пропуснаха една риза, снощи им писах, днес ми върнаха парите
За сефте имам объркано или пропуск, ми доволна съм

# 400
Аз скоро нямах, но имах веднъж пропуснат комплект бикини, веднага ми възстановиха парите.

# 401
Гледайте си какви оферти имате в профила. Направо забравих, че и за Booking има точки. Миналия ден правих резервация, но напълно изключих за офертата. А то трябвало и да не е през приложението, ами през сайта. Ще имам предвид за следващата, важи до края на годината.

# 402
Аз върнах в сряда или четвъртък, вчера ми преведоха сумата.
Мислех тези дни да ида до физ.магазин да прегледам за детско, но Deva ме отчая. Мин.година по това време накупих много хубави суитчъри и др.за зимата за по 5лв.

# 403
Ами то и аз се отчаях. Ни твоята пижама намерих, ни рокля, една капела имаше за 7 лв. Мерих я, голяма, Л. На Фани банският го имаше, май 26 лв. беше. Един друг, само горнище, имах в Любими. Той нищо не струва наживо.
Абе, все е било, но толкова постно, никога. И в присъствието на сестрите, съвсем се депресирах. Close
Мислех да ви снимам как бяха дрехите по щендерите, но се отказах. Поне вие да не гледате резил.

# 404
То всяка година все по-зле става не само в НМ.

Общи условия

Активация на акаунт