Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз пуснах поръчка с  10%.

# 406
Момичета, за кой реал говорите че е постно? Аз мисля да прескоча до Гранд Мол Варна днес, че трябва да взема един подарък и ще мина през ХМ. През юли имаше много добри намаления и избор, но нямах възможност да отделя време с бебо.

# 407
За Пловдив, Плаза.

# 408
Europa, аз огледах детското в Гранд Мол, но традиционно нямаше избор за момченцата. Успях да купя на баткото 2 суитчъра и една долница, които с промоцията 3 за 2 ми излязоха около 15 лева. Искам да огледам и дамското, но трябва да съм сама, а това трудно ми се отдава напоследък Grinning

# 409
Получих си дънковия гащеризон, за 3ти път. И познайте... И той е с дефект!!!!! Този път десния джоб зашит през средата, когато са шили петли за копчета. Полудях!!!!

Сега, вече не ми е смешно, разбирам, че е намален, но и не е без пари, че да прежаля зашити джобове или паднала закопчалка. Пак ще им звъня да се оплаквам.

П.С. Да им имам и поддръжката. Падна ми се някой наперен младеж, който ми каза, че нямало какво да се направи, да съм била го върнала. То е ясно, че няма много какво да се направи, но дори код за отстъпка не предложи, както направиха предния път. Направо си го исках. Повъздиша, и ми каза, че ще изпрати. Но истината е, че ми писна вече да се занимавам с това. Ще се опитам да срежа сега, със сигурност ще остане следа, но ако го върна, и пак получа гащеризон с дефект, просто ще полудея вече. След обстоен оглед, всичко е ок с гащеризона, освен това зашиване.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 12:40 от Asmegin

# 410
Що за късмет
Заради теб си поръчах и аз гащеризон, въпреки че съм като телетъбис с него
Но няма дефекти

# 411
Дами,не съм ви чела,нямам време за пазар.Много работа имам ,а и всячески се опитваме да помогнем на Мид и семейство.Моля ви да ни подкрепите с лайк,споделяне или дарение .
https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D … -110099108461868/

# 412
Хеппи, наистина е скапан късмет Joy Радвам се, че си извадила късмет без дефекти Simple Smile Наистина на никой не му пожелавам тези премеждия, то по този начин секва радостта от придобивката. И аз съм малко като телетъбис с гащеризона, ама пък такъв кеф Joy Аз разших това дефектното, без да срежа платта, леко се вижда, и, възможно, ще се разшива от закопчаване-разкопчаване, но пък каквото такова, нямам нерви повече да се разправям. И си имам код сега за 15 %, който, може би ще оползотворя Simple Smile
А гащеризончето е хубаво, като цяло, мек дънков плат, не са му дълги крачоли, удобен е.

# 413
Здравейте,знаете ли къде мога да подам оплакване към физически магазин и обслужващия персонал.Няколко пъти вече в магазина в МОЛ Плаза се държат ужасно нагло и грубо,и въобще няколко са забележките и не смятам ,че трябва да ги пазя в тайна.На сайта не намерих телефон който да е насочен към магазините им.

# 414
През приложението бях намерила някъде контактна форма, но не ми излиза сега нещо, за да ти пратя скрийншот.
  Иначе съм съгласна. Обслужването е потресаващо по магазините. В Парадайс онзи ден бяха наредили да обучават някакви кифлички. То едни муцуни, едни физиономии, все едно ще кажеш, че насила ще работят там. А да не говорим за лоялната програма. Досега не съм срещнала един обучен служител.
Та няма да се учудя защо по ваучерите и офертите пишат, че снимки на картите не се признават. Кой знае служителите какво пеят на ръководството...

# 415
  • София
Ужас, аз за последния месец два пъти бях в Плаза мол и не съм забелязала лошо отношение, даже напротив, насочиха ме към промоции и т.н. И двата пъти обаче бяха доста големи опашките.

# 416
  • Бургас
Гледам, че на банера с намалението са сложили часовник - остават 4 часа до края му.
Успях да се разпиша за последно Simple Smile
За дъщеря ми тениска за 2 лв - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0932174012.html
Чорапи 10 чифта за 13 лв - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0549437017.html
За мен къси наталони за 10 лв - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1022212002.html
Отдавна ги дебна в този цвят, дано да ми станат.
И едно яке пуснах от новата колекция с кода за 10% и ваучер от дрехи излезе 32 лв - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1085806001.html

# 417
Да, днес изтича намалението.
Сега мисля да отида до магазина на Главната, да не пропусна нещо. Sunglasses
Видяхте ли играта "На училище с Hello, Member"? Регистрирах се, за всеки случай Blush

# 418
Влизам набързо да ви кажа, че са пуснали нови намаления на стари модели, които не бяха намалени. Аз нащраках набързо бебешки комплектчета по 9,99лв, 2 броя пижами на 7,99 и др. Но не се виждат в секцията летни намаления, просто трябва да се търсят във всички - аз класирам по цена и така ги видях.
Сигурно ще върна част от тях, но нямах време да мисля сега кои искам и затова пуснах каквото видях с отстъпка -70%.

[/img]

# 419
Забърсах една лятна пола, от 25 на 10. Пробутах и ваучер, хартиен. Simple Smile В магазина на Главната, Пловдив. Минава номера. Толкова беше неориентирана продавачката, че нямам думи. Взе ваучера и се почуди какво да прави. Извика по уредбата шефката си. Дойде тя, каза ѝ, че имам ваучер. Помислих, че тя ще каже, че не може и щях да се фръцна и да кажа, ми няма пък да я взема. Joy Обаче тя ѝ казва, ами ето тук, отстъпка 10%. Ни код въведоха, ни дявол. Питам, а картата няма ли да ми сканирате? О, да, да, да трупате точки! Grinning
Да се смееш ли, да плачеш ли! Хич ги няма, горките. Важното е, че ми мина номера. Sunglasses
Ама толкова се бях въодушевила за този ваучер, че без малко да си тръгна без телефон. Ами вадих си карти и други неща от портмонето, че имам още един, неизползван ваучер, да не взема да ги объркам, и съм си оставила телефона на една поставка. Горе в детското. И добре, че като тръгнах да плащам, потърсих телефона, да отворя приложението. Блейка голяма съм, ужас! То вярно, че 2 дни съм по пътищата и бях изморена, но пак навреме го потърсих. А в пробната преди мен една хубавица, от "сестрите", си забрави нейния телефон, казах ѝ веднага. А после и аз я свърших същата работа.

Полата е такава, само, че е на цветя. Пак в оранжевата гама.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0954931006.html

Гледам, че липсва секция Намаление? Thinking
Има си намалени, но в Любими всичко е разбъркано?

Общи условия

Активация на акаунт