Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 398
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Mostly in my mind
Колко много неща взех за 70 лв. Blush

Влюбих се и в този спален, ама да видим ще има ли специална цена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 436
Здравейте! Въпроса не е за сайта,но ще питам все пак. Някой знае ли дали още могат да се дадат торби дрехи за рециклиране срещу ваучер отстъпка в махазините на h&m, конкретно във Варна? Мерси!

Само в приложението. Хартиени не дават вече.

# 437
Не мога да стигна до "цени за лоялни" в детското, някой ще подскаже ли стъпките, моля.

# 438
  • have faith and be patient ..

# 439
Всичко на всичко 52 модела в детското?!

# 440
Аз на ММ исках да поръчам нещо, но много опоскано.25 артикула само има и то повечето намалени с 2 лева, някъде с по 4 лева. Е айде, ще пропусна. Joy

# 441
Здравейте! Въпроса не е за сайта,но ще питам все пак. Някой знае ли дали още могат да се дадат торби дрехи за рециклиране срещу ваучер отстъпка в махазините на h&m, конкретно във Варна? Мерси!

Само в приложението. Хартиени не дават вече.
Аз сега им писах. Талоните за отстъпка не знам дали са хартиени, но важат и онлайн и в стационарен магазин. Не са обвързани с електронните ваучери при лоялни клиенти.

# 442
Казах, че не дават хартиени. Не, че тези за дрехи и за лоялни клиенти са едно и също нещо. Разбира се, че не са.

# 443
Мен ме интересуваше къде важат, дали само онлайн или в магазин, а не къде ще ги получа. Blush благодаря!

# 444
Ами въпросът беше дали дават ваучери. И аз ти отговорих, че не дават, а ги отразяват в профила. Иначе важат и за реални магазини, и за онлайн пазаруване.

# 445
  • Варна
А тези ваучери с какъв срок са?

# 446
6 месеца.

# 447
  • Варна
Благодаря Deva!

# 448
Аз имам 3 ваучера (хартиени) от дрехи за рециклиране и не мога да ги добавя към дрехите в кошницата. Може ли идея или решение как да стане?

# 449
Вече хартиените ваучери "хващат" само на редовна цена.
Аз да кажа за тениската с дефект, но без етикет, която върнах - превели са ми парите за нея и то доста бързо

Общи условия

Активация на акаунт