Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 400
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Europa, благодаря за инфото. Отчетох се с една скромна поръчка:

Пак имат някакъв бэг в системата. В общия списък се виждат с намалени цени. Като отвориш отделно продукта е на ненамалена цена и влиза в кощницата намален Innocent

# 421
Да ви питам - като не съм искала тяхна торбичка, не трябваше ли и за моя торбичка да имам точки? Как се отразява това? То е ясно, че те хал хабер си нямат, но аз искам да знам.

# 422
Трябвало е.

# 423
Да, но те какво трябва да направят? Да им кажа следващия път. Сега само ми сканираха баркода на картата и то след като попитах. Но за торбичка не се сетих да питам.

# 424
Дева, автоматично е.
На КБ ако няма маркирана торбичка, системата по подразбиране ще ти добави 1 точка.

# 425
Много ти благодаря, Марина! Сега проверих, наистина има, 1 точка. Не ми е зор за 1 точка, но не знаех как става.

# 426
  • София
И от мен една.

На маратонките ми взеха под носа 29 номер, ама нищо догодина ще ги носи тези. 😃

# 427
  • have faith and be patient ..
И аз пуснах една ама наистина последна.. Чакам и от кикито и от синсей... Откачих с тия намаления, имам 2 кода за - 10%, но никой не хваща... Явно е за ненамалени

П. П. Горните кецове за 8 лв, керемиденочервените, не са ли момчешки?

# 428
Само за редовни цени са ваучерите от дрехи. В магазина минават и за намалени, но зависи.

# 429
  • София
Аз ги показах на дъщеря ми и ги одобри. Тя ходи съботите да бяга на едни детски състезания в парка и за там са предвидени. 😃

# 430
  • Mostly in my mind
Къде ги гледате намалените? Махнали са секцията. Но пък в любими си стоят намалени моите.

# 431
Като цъкнеш на покажи всички и после маркираш по най-ниска цена.
Иначе днес се появи “цени за лоялни клиенти”. Нещо ме кара да активирам. Ще го видя какво е после.

# 432
  • Mostly in my mind
Ясно. Благодаря ти!

И аз видях цените за лоялни клиенти, обаче не се променя цената като сложа артикул в кошницата. Активацията, доколкото разбрах, е само за физическите магазини.

# 433
  • have faith and be patient ..
Давам на секция деца от редовните, там на оферти и там има намаление, а двата ми кода за 10% са ми в профила, не са от върнати дрехи

П. П
 Щях да правя снимка, но сега виждам че намалените са ги махнали.появили са се цени за лоялни, явно съм хванала последния влак преди малко.. Имаше рокличкки по 3 лв..

# 434
Здравейте! Въпроса не е за сайта,но ще питам все пак. Някой знае ли дали още могат да се дадат торби дрехи за рециклиране срещу ваучер отстъпка в махазините на h&m, конкретно във Варна? Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт