Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 349
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Това яке есенно ли е, зимно ли е...? До сега само пролетни съм купувала на малката от НМ.

Не е есенно,  но не е и за големи студове. Дъщеря ми през по-голямата част от зимата носи такова, но при нас на морето зимата е мека. Взимам и едно по-дебело, като хване някой студ, ама основно с това изкара миналата година.
Здравейте. Якето отговаря ли си на размера? Точен размер ли взимате или 1 нагоре?

Поръчах 2 поредни размера и ще реша като дойдат кой да оставя.

# 631
Не съм се сетила там да гледам. За бутилката за вода гледах другите страни какво са писали момичетата. За термоса не намерих отзив и затова тук питах. Ми явно съм се минала, ама...сега няма как да откажа, че всичко е в една поръчка. Само да питам, че не съм имала термос (еми ..има у нас един дето се чупи вътре -нещо като стъкло има ) , та този дали се чупи вътре или какво...много съм смотана, ама..не ми е ясно, би трябвало да е нечуплив.
На мен за работа ми трябват, аз все не пия вода...тези ми се видяха компактни и за плаж, фитнес и т.н. Не се сетих да питам за други магазини и тогава да поръчам.
Значи на други намалени стоки не върви тази отстъпка. Тъкмо вчера една блуза поръчах, че цвета ми хареса и имаше моя номер и сега се опитах да я поръчам с тези 20% , ама не става. Може няколко поръчки да имаш и правиш с това намаление, ама само където няма промоция или там как се казва.
Тета къде се изгуби, нищо не пише и не се обажда((

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 21:29 от Анонимен

# 632
Вече не са стъклени отвътре от години. Стоманени са, с двойни стени. На бутилката само дъното е двойно, а може и да не е.

# 633
Това за стоманеното разбрах, ама това корпуса, а отвътре ми прилича на моя стария. То той дрънка нещо, май е счупен, не знам и дали не съм го изхвърлила, аз не съм го купувала, нямам и навик да нося термоси, ама сега нещо ме подгони мерака и аз не знам какво ми стана. Та вътрешността не знам дали не се чупи, че такова нещо ми изглежда и да знам да го пазя ли или да си го моткам как си знам.

# 634
  • София
При бутилка за вода е важен материала. Моята е от Плезио. Такава
https://plesio.bg/chashi-i-butilki-c-69981639/sentio-butilka-za- … dom-p-349163.html

# 635
Стомана е... Просто всичките са от един и същи материал. Дори безбожно скъпите на Gush.

# 636
Благодаря за отговорите. Най-после ми стана ясно и с линковете дето сте дали да се ориентирам. Ми не съм купувала нови такива, карала съм на бутилчици. Май съм могла само със синята бутилка за вода да мина, ама кат съм невежа се набутах и с термосче. Не съжалявам за бутилката, 20 лв ми излезе и май се вмествам, пък и ми харесва цвета и т.н., ама този термос, че и бял за какво ми е не знам сега, че и доста скъп, пък и изчерпан в др. страни за отзиви да прочета. Като не питам преди да поръчам, така е. Благодаря ви.

# 637
  • Бургас
Ами върни го, като го получиш, щом не искаш да откажеш поръчката, заради другите неща. Поне връщането е безплатно.

# 638
  • Пловдив
За лоялните няма БД, нали?

# 639
Само над 50 лв. Или над 400 точки.

# 640
  • Пловдив
М да...ще се пробвам с едни дънки. Дано не са им сменили размерите. Пускам обичайния, да видим.

# 641
И аз само едни дънки пуснах, надявам се да ми станат. Че и по инерция платих с онлайн картата на Revolut. И сега, ако не ми станат и ги върна не знам как ще ми възстановят сумата. Някой има ли опит?

# 642
  • София
И аз само едни дънки пуснах, надявам се да ми станат. Че и по инерция платих с онлайн картата на Revolut. И сега, ако не ми станат и ги върна не знам как ще ми възстановят сумата. Някой има ли опит?
Каква е тази онлайн карта на Револют?
Аз имам virtual и disposable virtual, освен стандартната пластика.

# 643
Че и по инерция платих с онлайн картата на Revolut. И сега, ако не ми станат и ги върна не знам как ще ми възстановят сумата. Някой има ли опит?
Имах възстановяване по карта на Revolut преди време от Амазон. Не би следвало да има проблем.

# 644
  • Бургас
Те нали възстановявяват пари по банковата сметка в профила? Или ако е платено с карта ги връщат автоматично там?

Общи условия

Активация на акаунт