Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 338
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
До 02.10. е срокът.
От една страна мисля, че може да съм взела тогава, но от друга - тогава не би ли трябвало да не ми излиза сега?

За рожден ден пращат ли код за някакво намаление?
За рожден ден пращат ваучер за -10% на един артикул... скъсали са се😄

# 676
Ееее, ама как на един, то това на нищо не прилича. Grinning Надявах се поне да е на цялата поръчка.
Не знам защо и как в любими са ми се появили отново някакви дрехи, които бях махнала, понеже са летни.

# 677
До 02.10. е срокът.
От една страна мисля, че може да съм взела тогава, но от друга - тогава не би ли трябвало да не ми излиза сега?

Мисля, че и това го махнаха. На ММ на профила нищо нямаше.
Аз съм регистрирана от началото на лоялната програма и за РД получих. Даже и напомняне по имейл. ММ се регистрира няколко седмици преди неговия РД - нямаше отстъпка, не знам защо.

# 678
Ех, не бях влизала известно време тук и сега гледам, че съм изпуснала намалението от 20% преди седмица, а вчера пуснах поръчка за 160лв, как добре щеше да ми дойде...Само едни кирливи 5лв имах бонус. Чувствам се прецакана.....още повече, че преди седмица знаех какво ще поръчвам, просто се замотах. Ами да ми е обеца на ухото вече Simple Smile

# 679
Аз получих детски гащеризон от намаленията
Неутрална разцветка и стои много добре, мекичък за сезона в момента. Обаче, сложили ципа нависоко, първо крачолите влизат и после  ръцете. Въртя децата нагоре-надолу, те се кикотят и приемат, че е игра борбата с дрехата https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0769535005.html

# 680
С намалението си поръчах една жилетка, дънки и клин-панталон. Е, супер са и трите.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1094291003.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1091675003.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1111819001.html
Особено ми харесват дънките. Денимът е чуден цвят, като на Levi's малко и са меки, и плътни за зимата. С дължините свикнах вече... Стоят ми като на моделите - до глезена.

# 681
До 02.10. е срокът.

Мисля, че и това го махнаха. На ММ на профила нищо нямаше.
Аз съм регистрирана от началото на лоялната програма и за РД получих. Даже и напомняне по имейл. ММ се регистрира няколко седмици преди неговия РД - нямаше отстъпка, не знам защо.
Не са, в събота имах РД и днес видях в профила си отстъпката, важи до 16.09

# 682
За РД има 10% отстъпка, но само за един артикул и май трябва да не е намален. Аз си ги използвах всичките с намалението от 20% мисля.
Пристигнаха ми прословутите шишета.
Ми това синьото е много добро, трябваше две да взема вместо белият термос. Той е по-голям и съответно тежък и грозен. Ама като нямам мисъл ще си го отглеждам сега. В Лидл са пуснали и днес ги гледах почти подобни за 14лв , но техните бутилки пък са средни между тези две, които аз купих. Всъщност ми трябваше нещо колкото е малка бутилка минерална вода и да е лек, ама..Синият е почти това и ми допада.
За кучо дрехата е добра, ама малко му е голяма.
Ръкавиците без пръсти са много хубави и ги препоръчвам. Пускали са и в черно за 7лв намалени, но съм ги изпуснала, моите са 12лв с отстъпката, малко скъпички май, ама са меки и топли, красиви са.
Калъфа за лаптоп не е за 15 инча, а по-скоро за 12 според мен, моят не се събра.
Не очаквам да има промоции или да са такива реално. Каквото било-било дет се вика.

# 683
Като ще връщаш калъфа за лаптопа, върни и термоса! За какво ти е - голям, грозен и скъп!
Имам такъв термос от Лидл, той се води за храна, но може и напитка вътре да се носи, разкошен е. Май беше около 15 лв.
Скрит текст:
И такъв със сламка, същият, но от Джъмбо за 10 лв, розов 😃 изненадах се колко дълго издържа топла напитката в него
https://www.mebelilargo.bg/product/butilka-termos-sas-slamka

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 00:29 от Анонимен

# 684
Пазарих във физически магазин, сканираха ми бяркода от приложението, отразена е лоялната карта в касовата бележка, но начислени точки нямам. Кога ще се начислят?

# 685
Утре сигурно.

# 686
Аз още нямам.. мина повече седмица. Здраве да е

# 687
Странно? Сигурна ли си, че сканираха картата ти?

# 688
  • Пловдив
Понякога се забавят, но със сигурност идват.
На касовия бон се отразява и клиентския номер,  ако правилно е отчетена картата за лоялност.

# 689
Етикетирането във физически магазин. Може би е ново, защото преди дрехите с “цени за лоялни клиенти” бяха наредени на една закачалка с банер над нея. Сега всяка дреха си има закачен собствен етикет.

Общи условия

Активация на акаунт