Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 824
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Ами то излиза, че за теб ще ОК 36?

# 331
Снощи стана късно докато мислех и ме сърбяха ръцете, но се удържах. Най-вече, защото не си знам размера от НМ, а цял бански е трудно така без възможност за корекция. Но ми много харесва, то аз не съм за такъв, ама вече ми все едно как ме виждат хората. Но няма да ходя май повече на море или някъде за съжаление, отделно поръчката с онзи бански (сега хич не го харесвам) е тръгнала и ще изчакам да се видя и преценя, като номер, пък..ще видим. Много интересен модел, а и цвета ми харесва на Копчето зеления. Ама не ми е ясно размера нейния и на манекенката, като височината им е доста различна, сигурно е доста еластичен, знам ли...ще видя, вече имам безплатни доставки  да правя, та...ама най-много ми харесваше онзи с къдричките , още страдам за него, голям мерак имах.

# 332
Аз днес получих втория чифт от розовия плетен панталон с вълна, мега съм доволна, екипирана съм за студеното време с тези панталони, и с едни ватирани анцузи от Хаус.
Получих и дънковия гащеризон, но той пак е с дефект - този път му падна част от закопчалката. Опитах се да я стегна с клещите - но не става, пада. Много се изнервих, защото вече втори ваучер за 5 лв.отстъпка горя заради техните дефектните дрехи. В интерес на истината, досега не съм получавала от НМ дрехи с дефекти, но ето случих. искам си този гащеризон, но какъв е този късмет, не знам... А и ваучери повече нямам, всички изхарчих.

# 333
На твое място бих се обадила на телефона им, изказала възмущението си и искаща компенсация. Най-малкото да ти въведат трети път този гащеризон и да е с безплатна доставка.

# 334
Точно това направих сега, защото много се издразних. Извиниха се, и обещаха код за намаление на 15% за цялата поръчка, сега ще видим, дали ще дойде. Пише, от този размер има още няколко бройки гащеризон, значи, хипотетично, бих могла да поръчам не дефектен такъв. А доставка имам безплатна от профила, имам над 1600 точки.

# 335
Разбирам Asmegin,  и наистина си е за възмущение - ами цялата тая система с ваучери някак отмества темата, че търсим дрехи, които да вършат работа,  а не да ни вкарват в някакви филми с ваучери, отстъпки, купони,  куриери, връщаници, да се обаждаш, да се обясняваш,  и то ти отиде сума ти време и енергия - да не говорим, че едно търсиш, а купуваш 5 ненужни неща, за да хванеш безплатната доставка, после не ти се занимава да връщаш и те май-май на това разчитат, да се увеличат продажбите.

Сега, да питам следния въпрос - една риза - скъсах и етикета преди да я премеря - ей, така, интуитивно - първо скъсах всичко то бяха цял наръчник бодящи етикети - много дразнещи как да пробвам с тях - че и тясна през главата - и после я навлякох  - всичко се пази, защото днес я пробвах.  Може ли да се приложи етикета откъснат или щом е откъснат веднъж, не подлежи на връщане.

# 336
Разбира се, че можеш да я върнеш. По-добре го приший, че те няма и да го видят мисля.
Иначе това с ненужните вещи съм съгласна да хванеш безплатна и бързане и ровене, накрая ти писва и поръчваш.

Сега дойде поръчката от 25 пусната и да дам отчет.
Тази блуза е направо ...не мога да я определя. Поръчах, заради състава и цвета на плата. Вярно обемна, ама то...огромна ми се вижда, отделно и доста дълга, като туника, късо палто и аз не знам какво. При това е плътна, става за есен по нея дори си мисля или като горна дреха, ама пък риза се води, цветът си отговоря иначе. Само я сложих и толкова горещо ми стана...а няма вълна. Аз такова нещо не съм носила
ей тази
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1008809002.html

другата блуза е много хубава, М размер, добре ми стои, много хубав цвят (за мен) и хубава кройка, покрива дупето, може и по клин, то и за следващия клин тук после ще го видите я взех. С две думи не очаквах за цената да е нещо, но пък много хубава излезе, за разлика от предишното чудо
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1041672002.html

клинчето, което ще се връзва с блузката е много добро, плътна материя, добре прибира, хубава шарка, доволна съм много, става и за работа дори да ходя
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0941337003.html

тази рокльо нещо си я взех компромисно, че евтина и е леко ватирана с ципче, за у нас, за пазар, за по-хладни дни, бе да има, и аз не знам защо. Цветът е ...ми не ми харесва, иначе добре стои, почти до коляното ми е, удобна е, широка М номер взех, но не е огромна като първата блуза, а може и да се свие, ми добре е, без да е нещо...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1014091003.html

# 337
fanfanito е дама с клинове, аз така те запомних Simple Smile Този клин е симпатичен, и аз го гледах, но на моето д-то щеше да е Animal See No Evil, така че пропуснах Simple Smile

Изпратиха ми код за 15% отстъпка, и поръчах гащеризон наново. Ако и този път ще дойде дефектен, не знам направо...

# 338
Prinx, ако питаш за хартиен етикет, може, да. За такъв, на самата дреха, не знам дали ще може.

# 339
DeVa - да, 2 хартиени - бяха хванати с прозрачен силиконов конец - знаете с какво ги захващат и сега прозрачния конец липсва,  но етикетите, найлона, и вътрешните етикети са си на място.   Какво се прави - просто се пъхат етикетите в плика?

# 340
Prinx, да, пъхни ги по този начин, те ще ги закачат пак. Аз съм получавала такива дрехи, че дори и с липсващи етикети (тези, висящи), значи някои въобще без етикет ги връщат, така излиза?

# 341
Може ли и без хартиен етикет да се върне ?  И си получават парите обратно без проблем?

# 342
Може ли и без хартиен етикет да се върне ?  И си получават парите обратно без проблем?
Нямам идея, честно. Просто споделям, че ми се е случвало да получавам такива дрехи. Или забравят да им закачат етикети, или те падат при проби от потребители, и те после така връщат, други варианти не виждам. От моя страна, всичките дрехи без етикети, бяха нови и читави, и ми ставаха, та си ги оставях. Само веднъж се заядох за една пола без етикет от Абоут ю, защото беше за подарък, и приеха връщането.

# 343
И аз мисля, че може просто да сложиш етикетите. Те ще се оправят после.
Минавам с една смешка от новите дрехи. Манекенката е страшно чаровна, усмихната, обаче… То поза ли бе, то чудо!

# 344
То да беше само тя... Снощи разглеждах от новите дрехи какво има, то почти всичките манекенки са разклекани, в странни пози, прегърбени, огънати, изморени, заспали. То да беше само тук. Днес разглеждах сайта на Ризървъд, то и там има много такива. Или е някаква нова мода, или е вирус, поразяващ манекенки и фотографи.

Общи условия

Активация на акаунт