Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 377
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Mostly in my mind
На мен пък доста ги забавиха. След около 10ина дни ми ги върнаха.

# 496
И на мен преди така, за около 10 дни, но последните три пъти като връщам все е за 2-3 дни, което ме изненада. То сега хубавото е, че поръчвам всичко с безплатна доставка, заради многото точки и което не ми допада веднага го засилвам обратно. Иначе както беше 50лв за безплатна доставка, не ме устройва. Друг е въпросът, че доста свалиха качеството според мен, а и няма предишните намаления, ама...

# 497
  • Пловдив
Бельо може ли да се връща?

Колебая се между М и L . Със сигурност единият размер няма да стане и ако е М няма на кой да го подаря.

# 498
Съгласна съм с mamamishi относно връщането на парите, и преди ги хвалих, и пак да ги похваля, много са бързи в сравнение с изброените магазини Sunglasses

Иска ми се да купя дамски боксерки, но като не знам, кои са удобни... Аз съм проспала намалението Joy

# 499
До 23:59 днес може да се прилага отстъпката за офертата за бельо и пижами, стига да хванете поръчка със сума над 50 лв.

# 500
  • София
Всичко без козметика може да се връща.

# 501
Писах ли ви тук за Павел,съпруг на Мид?Харесайте,споделяйте ,ако можете дарявайте.Ако искате да дарите в базара анонимно,има опция ,мога да съдействам и аз .Само моля не подминавайте инициативата ни !

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-pavel

https://www.facebook.com/groups/936611300619108

https://www.facebook.com/zaednozapavellechenie

# 502
Колко точки трябва да имаш за да поръчваш винаги с безплатна доставка?

# 503
В акаунта трябва да пише колко още Ви трябват, по спомен малко над 400.

# 504
  • Mostly in my mind
Колко точки трябва да имаш за да поръчваш винаги с безплатна доставка?
400.

# 505
  • Пловдив
Трябва ли нещо по- специално да се направи, за да започне начисляване на точки?
От март съм се регистрирала с всичко попълнено в профила. Тогава не ми дадоха точки.
Имам покупки от преди март, не знам за стари дават ли точки. Както и да е. От тогава не съм пазарувала от сайта.
Вчера пуснах една поръчка, но пак никакви точки.
Затова реших да попитам дали аз не пропускам нещо и затова да не ми дават точки?

# 506
  • Mostly in my mind
Да пазарувате. Wink
1лв=1т.
Когато ви изпратят пратката, тогава ще начислят точките. Ако върнете артикул,ще си вземат съответните точки, които са ви дали.

# 507
  • Пловдив
Да пазарувате. Wink
1лв=1т.
Когато ви изпратят пратката, тогава ще начислят точките. Ако върнете артикул,ще си вземат съответните точки, които са ви дали.

Ясно. Simple Smile Благодаря!
А за попълнения профил начисляват ли точки? Четох, че уж дават 50т.

# 508
  • Mostly in my mind
Моля. Simple Smile
Да. Преди даваха 50т като попълните дата си на раждане, но не знам дали още важи. Пробвайте. Simple Smile

# 509
  • Пловдив
Моля. Simple Smile
Да. Преди даваха 50т като попълните дата си на раждане, но не знам дали още важи. Пробвайте. Simple Smile

Датата на раждане я попълних още март. Simple Smile И до преди да пиша тук нямах точки. Сега влязох пак. Имам начислени 50т. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт