Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 349
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Голяма мода тия сандали с чорапи - и в мъжкото ги има

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1065089002.html

търся и едни черни сандали с каишки -  там с бели чорапи и търсено съответствие с тениската.

В София гледах една жена точно да се направи на модерна - чорапите под сандалите същата шарка като блуза или панталон - не помня, че от 10 дни не съм в града - ама съвсем търсен ефект беше. 

Сигурно и есента ще се носят сандали с чорапи.   А ботуши през лятото.

# 541
Някой, дали има път към ring mall. Има един топ който много искам но само там Sad

# 542
Не е напълно сигурно, че ще го има и там- така съм търсила нещо, което уж го е имало в един магазин, а пък нямаше нищо - оказа се, че е било една бройка и неактуализирано още в системата, че е продадено (доколкото разбрах на 24 часа се обновявала).

# 543
Здравейте!
Може ли да ме ориентирате къде точно да гледам при избор на дънки за съотношение талия и дължина на крачолите. Посъветваха ме, че в HM имало такава опция - дънки с един размер талия, но различна дължина на крачолите. Къде точно се вижда това?
Не се ориентирам на сайта. Има само избор на размер, като се виждат опции да се избере, според годините на детето.
Ще съм благодарна някой да ми покаже със скрийнщот къде точно да гледам.

# 544
Дължината може да е различна, ако дънките са с двоен номер. Примерно 27/30, 27/32 или 27/34. Втората цифра е дължината. 34 са най-дълги. 30 най-къси.

# 545
Дължината може да е различна, ако дънките са с двоен номер. Примерно 27/30, 27/32 или 27/34. Втората цифра е дължината. 34 са най-дълги. 30 най-къси.
Да, това е опция при дамско, мъжко. Аз така избирам за себе си. При децата обаче не съм засичала. Стискаш там с ластиците, докато стане като чувал и това е. 😁

# 546
Няма за детските.
И за всички дамски няма. Ако са от другата номерация, няма.

# 547
За деца никъде няма
На х и м са по подходящи за слаби деца

# 548
Според мен на h&m са си нормални. Какво ще рече за по-слаби деца и дебелите деца всъщност са изключение, а често са и по-високи за възрастта си.

# 549
  • София
Здравейте, на някой случвало ли му се е да върне дънки, защото платът мирише много неприятно и силно. Изпрах ги два пъти, но миризмата не изчезва. Разбираемо е, че етикетите са махнати, а касовата бележка ми е само отразена в приложението (на телефона), другата я изхвърлих.
Не ми се беше случвало такова нещо за толкова години.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 17:41 от silver birch

# 550
Като пускат намаление, вечер ли се случва?

# 551
Здравейте, на някой случвало ли му се е да върне дънки, защото платът мирише много неприятно и силно. Изпрах ги два пъти, но миризмата не изчезва. Разбираемо е, че етикетите са махнати, а касовата бележка ми е само отразена в приложението (на телефона), другата я изхвърлих.

Дънките, особено тези, които са избелвани, имат една много специфична миризма. Не само от НМ. Имам от други производители, с години ги нося и пера, и тази миризма се запазва. Като ги гладя я усещам.
Ако само това е проблем, не бих ги върнала.

# 552
  • София

Дънките, особено тези, които са избелвани, имат една много специфична миризма. Не само от НМ. Имам от други производители, с години ги нося и пера, и тази миризма се запазва. Като ги гладя я усещам.
Ако само това е проблем, не бих ги върнала.

Много благодаря за отговора. Не ми се беше случвало за толкова години, наистина. Много е силна миризмата и ще видя как ще се получи, но това за мен не е поносимо за носене, а явно не изчезва при пране. Мирише ужасно.

# 553
  • Пловдив
Като пускат намаление, вечер ли се случва?
Сутрин, около 9 -10 ч.

# 554
  • Mostly in my mind
Онзи бъг от по 6 лв беше вечерта към 22 часа. Не знам докога е продължил. Сутринта си бяха на редовни цени.

Общи условия

Активация на акаунт