Пазаруване от HМ, тема 58

• 40 380
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз нямам банер. Нито опция за намаляване. 294 точки.

# 586
Имам 550 точки, но не ми излиза никакво намаление, а трябва да имам уж.

# 587
  • Пловдив
Аз виждам предложенията като ида в кошницата и кликаш в/у червения надпис за лоялни клиенти...отварят се тия, които влизат в промото.

# 588
Оф! Засилих се да пазарувам, но и аз нямам нищо-359 точки. Не знам топлата вода ли съм открила, но хваща 0405 за безплатна доставка.

# 589
Аз съм лоялен клиент ниво плюс, но офертата от -20% не ми се активира Sad Някой има ли идея защо?

# 590
Има ли отстъпка за рожден ден, ако да колко е и на самия ден ли трябва да се използва?

# 591
Аз съм лоялен клиент ниво плюс, но офертата от -20% не ми се активира Sad Някой има ли идея защо?
Важи само за ненамалени.
Банерът при мен изчезна, но сигурно, защото се възползвах и вече поръчах.

# 592
Има ли отстъпка за рожден ден, ако да колко е и на самия ден ли трябва да се използва?

10% е отстъпка, и, мисля, че в течение на 1 седмица след РД важеше това намаление.

Имам банер, но съм с над 1000 точки, и много искам спортно клинче, само се чудя за размер. Имам и код за -15% отстъпка, останал от историята с дефектни дънкови гащеризони, чудя се, дали ще се съчетаят.

# 593
Важи само за ненамалени.
Банерът при мен изчезна, но сигурно, защото се възползвах и вече поръчах.

Явно махнаха банера просто. Имам 14 артикула в кошницата, нито 1 не е намален и пак нямам отстъпка. Ниво плюс съм.

# 594
Еее, ама тия се гаврят с мен, 1400 точки, а нямам нищо в приложението за -20% ... имам мейл само и до там🤬

# 595
И моите артикули в кошницата са ненамалени, и банера също изчезна без да съм поръчала. Май нещо на бъг ми прилича…

# 596
  • Бургас
Имат някакъв проблем явно.

# 597
Да, и аз съм Плюс ниво, имаше банер, но нямах отстъпката като опция въобще. Сега и банерът изчезна!!!

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 14:15 от HappyRSmile

# 598
Оправили са го , но излиза на картинка в моят профил
Пише -20% на всичко
Хваща и при втора поръчка, но съм пробвала за ненамалени
Преди не можех втора
Безплатна доставка, без значение на сумата излиза, но за плюс ниво лоялен клиент
Вижте си в моят профил бонусите

# 599
Момичета, имат технически проблем. Докато напиша, че имам банер, и той изчезна Simple Smile Звъннах в поддръжката, казаха, че нещо се случи, и едва ли ще оправят проблем днес. Но веднага казаха, че срещу телефонния номер, на който има регистрация в сайта ще пратят код за отстъпка за 20%. Току що го получих, и ще важи следващите 6 месеца. Така че ви съветвам да звъннете в поддръжката Simple Smile

Ох, едновременно писахме с fanfanito, ако са го оправили - ще е чудесно, ще запазя код за после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт