Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 313
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 140
Е, не ги взех наведнъж всичките сметанки.😁 Така или иначе, използвам ги и при всяко пазаруване очаквах да няма вече, а все имаше. Как да им устоя на тази цена?🙂 С олио така не могат да ме подлъжат....😃

# 1 141
миналия месец 2 пъти вземам биволско кисело мляко и определено няма този вкус - по-скоро е мляко с бонус нишесте

# 1 142
  • София
момичета, индукционният котлон от новата брошура някой има ли
ще се радвам на отзиви, че го мисля за подарък
Ние го имаме.
Използвала съм го броени пъти ,доволна съм!
Купих го за място на което ходим няколко пъти в годината.

# 1 143
В края на деня не беше заредено почти нищо от новата брошура, но пък имаше всичко от старата, което потърсих. Доста ме впечатлиха, понаместили са си калкулациите за наличности.

# 1 144
Подарявам

Скрит текст:

Надуваема водна пръскачка "Кактус"
стара цена 31,99 лв - нова цена 21,99 лв

3 в 1 LED лампа
стара цена 17,99 лв - нова цена 12,99 лв

Куфар за инструменти
стара цена 9,99 лв - нова цена 6,99 лв

Чугунена касерола
стара цена 39,99 лв - нова цена 25,99 лв

Препарат за отпушване на канали и сифони 4бр.
стара цена 3,80 лв - нова цена 2,85 лв

Бебешки пелени Jumbo Pack
Размер 3 (6-10кг) 98бр.
Размер 4 (9-14кг) 84бр.
стара цена 18,99 лв - нова цена 16,99

Био маслиново масло 500мл
стара цена 9,99 лв - нова цена 8,99 лв

Киви 500гр
стара цена 2,99 лв - нова цена 1,49 лв

# 1 145
Подарявам
Скрит текст:

и този за Пловдив Победа

# 1 146
Нов Купон+(не за всички,явно). Първия скрийншот(по-висока сума) е от картата на майка ми(която си достигна ,в последния ден последната от сумите по лентата-аз и сканирах и картата,че тя никога не я сканира и малко дейност да се отчете,купувахме доста плодовете и зеленчуците+следя,какво тук се харесва и си търси да опитам,тъ... ),а втория е от картата на приятелка(тя много рядко сканира картата и не е достигала целите на Купон+ последните пъти),а аз нямам😄 отново,а си пазарувах активно в Лидл и преди Юли винаги си сканирах моята карта. Някой друг без?
Скрит текст:
Сега ми се появиха тези купони(важат за Бургас-Mall Galleria) и ги подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 13:35 от lenak

# 1 147
Моята е като на майка ви. Миналият месец бях стигнала до трета сума, където даваха шоколад за 1 ст.
Но имаше един месец, в който нямах лента. Майка ми имаше. Тя пазарува много малко от Лидл, защото и е далеч, а не е шофьор.

# 1 148
380 и аз...и без купони са тенджери и нехранителни...бе успях да се вредя за сладолед, сега и сирене ако няма...ще видим. За именния ден се оплаквах, очевидно нарочно е Joy ще ме цакат те мен...а съм толкова лесен и лоялен клиент...

# 1 149
Аз имам от първия вид лента.
Подарявам купон за сладко от люти чушки валиден до днес вкл:
Скрит текст:
Няма да слагам в скрит текст купона за препарата за отпушване, за да видите според мен нещо са се объркали? В брошурата 2 бр е на цената на 1 - 0.95 ст за 2 бр, купонът е за 3+1 безплатно и е неизгоден. Не го активирайте.

# 1 150
Тези крекери
Скрит текст:
   вкусни ли са?

# 1 151
И аз съм с първия вид лента, която почва от 90 лв. Миналият месец малко не ми достигна за третата стъпка, а пък сега ми "вдигат летвата", та и аз се чудя по каква точно логика ги разпределят.

Иначе днес сутринта минах да напазарувам, пък сумата не ми е отразена в лентата. Нали уж от днес важи?
Все нещо не им е както трябва напоследък... Angry

# 1 152
При мен трябваше да се активира, появи се преди около 2 часа.

# 1 153
Много съм разочарована.

Днес още в 8:30 сутринта бутер баничките от промоцията (които са 2 кг. за 6 лв.) бяха свършили и етикетите бяха свалени. Като питах ми казаха - ами те бяха десетина пакета и веднага ги взеха ?! Значи трябва да ида да се редя заедно с пенсионерките които чакат в 7 часа на паркинга да отворят магазина, за да ги сваря в наличност ли? Какво е това безобразие промоционална стока да свърши в първия час на първия ден от промоцията и да няма повече зареждане? И това не им е за първи път. Бях обещала на дъщеря ми, много се натъжи детето.

# 1 154
Първо за крекерите - дъщеря ми много ги харесва, аз - не, така, че до вкус е.
За баничките, не съжалявайте. Предната промоция бях взела и никой вкъщи не ги хареса.

Общи условия

Активация на акаунт