Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 380
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 125
  • софия
Твърдо тази Фета ще ти свърши идеална работа за тирокафтери 🙂

# 1 126
И аз съм с купон за памперси, минахме я възрастта, освен за възрастни вече да предлагат...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 127
И аз имам памперси.😆 Но купонът си е валиден за всички, не се води "Избрано за теб".🙂 Ако ми изберат такъв купон обаче ще ми е доста странно...😄

# 1 128
  • София
Днес ришхме тиквички да печем. Само в един от Люлинските Лидъли намерих. Взех всичките останали 7-8 бр. и се възползвах от купона. Каничките със сметана не взех, защото трябва да изразходим запаса  Simple Smile
Днес ми направи впечатление, че не зареждаха с продукти за следващата седмица. Почти не видях персонал във филиалите, които посетих.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 23:05 от Amiamo

# 1 129
  • София
момичета, индукционният котлон от новата брошура някой има ли
ще се радвам на отзиви, че го мисля за подарък

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 20:49 от galia2007

# 1 130
  • Пеликания
Сменили са опаковката на сирене Железница. Кьорих се сигурно 5мин. и тъкмо да се изнервя видях етикета и отдолу сиренето.
Ама не ми беше ден за пазаруване днес. Обърках лютеницата на РС с пикантната (че и две бурканчета взех, не с купони) ама имаше хора и не ми се занимаваше да се връщам, дано да се хареса, като се прибрах видях че съм взела и два броя от другия цвят мюсли, който попринцип взема, не че няма да се изяде ама...
Поне се заредих с КМ с промоцията за -50% на втори продукт.

# 1 131
Да, и аз днес видях новата опаковка на сиренето Железница:

Като видях цените на тези два вида сладко...останах безмълвна...Бившето по-евтино сладко сега е по-скъпо от Марибел?!🤔😂

Подминах купона със сметаната в каничка- от Кауфланд си купих сметанки 30% на по-изгодна цена.🙂
Взех си цитрус пресата, но едва намерих бройка, която почти да няма дефекти (моята има малка драскотина в края на дръжката, дано не ръждясва там- но другите имаха драскотини на места, които се забелязват много). Дано да е удобна!🙂 Някой изпробва ли я вече?

# 1 132
Въртях се за сметанки, въртях се, въртях се, викам няма да питам пък, ще си ги намеря, наложи се да питам накрая ама персонала дето се рразминахме преди това 10 пъти, потъна в дън земя...намерих ги накрая, де  Laughing

Какви взе от К?

Чистия салам май не са го вдигнали много?
Чудя се дали да взема, че лятото не ми се яде хич

# 1 133
  • Буркина Фасо
Обърках лютеницата на РС с пикантната (че и две бурканчета взех, не с купони) ама имаше хора и не ми се занимаваше да се връщам, дано да се хареса...
вземи и една обикновена (сладка) лютеница и я разбъркай с пикантната.
се ви се понрави. Smiley

# 1 134
  • София
Кога, в коя тематична седмица пускаха Рьоте Грютце? Любимо ми е, а свърши.

# 1 135
  • Sofia
Въртях се за сметанки, въртях се, въртях се, викам няма да питам пък, ще си ги намеря, наложи се да питам накрая ама персонала дето се рразминахме преди това 10 пъти, потъна в дън земя...намерих ги накрая, де  Laughing
Какви взе от К?...
Вероятно тази

Скрит текст:

В алпийската.

# 1 136
  • София
В алпийските седмици.
Скрит текст:
Преди десетина дни купих същото количество от ХИТ маркет и беше само 1.80 лв. Не знам дали не е била някаква разпродажба, но не беше от брошурата. Беше от всякакви червени плодове. Имаше и само от вишни и само от нещо друго (не помня в момента), но бяха по-скъпи.

# 1 137
Брадли, почти като показаните от Морена сметанки взех. Т.е. съдържанието е същото, но има надпис ХХЛ на кутиите. 3 броя за 0,99 лв са в нашия филиал (намалени от 4,99 лв и със срок 10.08.). Заредих си 20 х 3 бр.🤩 Изтичащият срок не ме бърка, многократно съм използвала сметанки след срока на годност и нищо им няма...😃

# 1 138
Нищо им няма, така е.
Ходих за тиквички, а взех 100 неща. Бяха пуснали и 1+1, та взех шунка, филе и кори.

# 1 139
Долче, ти биеш рекорда и на тези с олиото. 🤪Със здраве да си ядеш сметанките. 😊

Общи условия

Активация на акаунт