Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 381
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 110
Kaто споменахте купони, падна ми се 35% намаление на сладко от люти чушки. Ако някой го иска, да ми пише.
И аз подарявам същия

# 1 111
  • Sofia
За колко време е купона  за сладкото от чушки, че не съм си вкъщи.

# 1 112
  • София
На моя пише 4 дни до изтичане.

# 1 113
Подарявам
Скрит текст:

Плюс седмичните.

# 1 114
Сиренето Фета от гръцката седмица дали е твърдо или меко? Някой, ако е купувал предните пъти...
Твърдо е.

# 1 115
Моя е 6 дни

# 1 116
Поли, не съм пробвала лютия пипер и не мога да ти помогна.

Имам купон за сладко от люти чушки, вчера го получих, днес вече има 5 дни до изтичане.

# 1 117
  • Sofia
Благодаря ви, момичета!

За колко време е купона  за сладкото от чушки, че не съм си вкъщи.
Моя е 6 дни
Моля за мен!

# 1 118
Сиренето Фета е като нашата Дунавия по спомен. Не съм взимала скоро, но преди редовно купувах и го харесвах. Дано не бъркам.
Днес бях в Лидл скоропостижно, свършиха ми сладоледите. Та накупих доста, че това ми е тръпка. Пилос сирене не видях и ви четох тук, че май ще го отлистват, а на мен ми харесваше също прясното.
Пили някой беше ходил и не намерил, ама днес имаше две кутии с пили , може би ги е подминал, имаше доста от двата вида , а третият (с металните точки за крака е май нямаше, само една някъде на друго място случайно видях сложена и я взех), но са хубави ми се струват и цената им е добра, аз взех от 3-те вида. Ластици също имаше и тях взех от някакви силонови, не съм ползвала до сега. Взех и водоустойчиви лепенки, че кучето все ме изподра и нахапа (то и за това най-вече отидох) Дини имаше на промоция и взех една средна, както и един пъпеш намален на 1.99 кг, ама сега не му помня името с нещо с П беше на лепенката-испански (още не съм го опитала) Тирамису имаше също на промоция и от него взех (не им го харесвам много, ама да се не мина) и онези дълги кексове, дето май никой тук не харесва, ама аз съм им фенка , но вече са 5лв, ама пак взех.
Имаше доста неща, които тук търсите май в Лидл-Борово. Като цяло обаче цените си летят нагоре, особено на салами, сирена и т.н., както и на препаратите. За съдове взех Ехо, че ми свършваше на промоция пак, за 00 някакъв препарат с хлор имаше и без. И мрежичка с картофи, 2,5кг за 4лв май беше, еми...то направо.. Моркови не видях, доматите не ми харесаха , но пък имаше супер лук пак на промоция и народа доста взимаше, една жена цяла количка напълни на торбички буташе, направо..та и аз взех към 2кг, много хубав наистина изглежда, пресен все едно главите само са откъснати на 59ст. И друго не помня какво съм взела..май това е, един мъж ми помогна, че не се прецених колко мога да нося((

# 1 119
  • софия
Сирене фета от гръцката седмица винаги е било твърдо. Фета на гръцки си е сирене и традиционното тяхно бяло сирене е от козе и овче мляко.
Прясното сирене Пилос е като Дунавия.

# 1 120
Сиренето Фета от гръцката седмица не е като Дунавия. Не е и като онази фета, която продаваха в картонени кутийки. Това конкретно сирене е твърдо. Като обикновено зряло саламурено сирене си е. Хубаво е. Аз поне го харесвам. Винаги взимам и от него, и от козето.

# 1 121
Ами аз в картонена малка кутийка съм купувала това Фета и си мислех за него питате. Друга Фета не съм взимала.

# 1 122
Подарявам купони за следващата седмица+сладко от люти чушки(със срок на скреч картата 5.08 петък) и тези подправки само за избрани филияли(пише ми Русе-Център и Пловдив-България🤷‍♀️)
Скрит текст:
Също подарявам купоните за тази седмица(избрани за мен+седмичните)+бирата за избрани филияли,която е до днес(много потребители писаха филиялите си в Пловдив и Русе,не зная дали важи другаде😞)
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 02:23 от lenak

# 1 123
На мен за другата седмица са ми пуснали памперси, памперси 😆. Все си мислех, че има някакъв логаритъм на тези купони ...
Та някой ако иска...на - 2лв са.
Предлагам и тези купони, сладкото изтича след 6дни.
Скрит текст:

# 1 124
  • Пловдив
Мерси за отзивите Simple Smile твърдо ми трябва, да...за тиро салата.

Общи условия

Активация на акаунт