Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 395
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 095
Здравейте! Някой може ли да ми обясни как точно се разменят или подаряват купони?
Брада, следващия път по- големи букви да сложиш

# 1 096
  • Sofia
Пийк, нЕма да помогнат... то се влиза и директно се пита...1ви пост е далееече в историята... Wink

# 1 097
  • София
Kaто споменахте купони, падна ми се 35% намаление на сладко от люти чушки. Ако някой го иска, да ми пише.

# 1 098
Вчера следобяд ходих до съседния град и минах през Lidl, не очаквах да има бисквитите с шоколад по 0.79, но бях приятно изненадана, раделих на 2 бележки по 3бр, много ми харесаха.
От скреч картата ми се падна сладко от люти чушки с отстъпка, имам и купон избрано за сладолед, ако някои иска да се възползва да пише, имам и всички останали купони от седмицата.

# 1 099
Каничката сметана за кафе с купона каква трайност има след като се отвори? Трябва ми за дълго ползване, поне 7 дни.

# 1 100
  • София
Каничката сметана за кафе с купона каква трайност има след като се отвори? Трябва ми за дълго ползване, поне 7 дни.

След отваряне, съхранявай в хладилник.

# 1 101
Да, ясно, но има ли препоръчан срок за съхранение?

# 1 102
  • София
Да, ясно, но има ли препоръчан срок за съхранение?
аз днес намерих една в хладилника до 7.07... отворих я нищо й нямаше, засега. Но май утре ще правя палачинки 😁

# 1 103
Някой засичал ли е в Горна Оряховица, В.Търново или в Русе безжичния велокомпютър Simple Smile

# 1 104
Пише след отваряне да се съхранява до 3-4 дни в хладилник.

# 1 105
Днес отново писах на Лидл, че вече е събота, а така и не ми заредиха отново купоните на 2 скреч карти, отговор нямам, само компенсация от 2 лв в приложението ...

# 1 106
Може и повече да изтрае от тия 3-4 дни в хладилник, просто след тях бих подхождала по-внимателно, примерно първо ще помириша преди да си сипя в кафето. Или бих взела и втора дето да я отворя по-късно, за всеки случай. Не са скъпи и дори и да не е изразходена, по-добре да изхвърля половин каничка отколкото да си сипя негодна сметана. Като се уточнява там за някакви дни, предполагам че не е за регулярно ползване вкъщи а нещо за един път - почивка или гости или от сорта, та ако така ви е по-спокойно, просто си купете две канички. Или ако няма възможност да е в хладилник, по-добре малките дозички по 10мл или колкото са там. Знам че каничката е по-хубава, ама и това е вариант пак.

# 1 107
  • София
Каничка сметана за кафе преди не беше ли 0.99лв./брой?!

Любимата ми Скаморца от другата седмица е 4.79лв. с - 31%. Преди съм я купувала под 4лв. когато е на промоция.  Трябва да купя, че е харесвана вкъщи.

# 1 108
Мерси за отговорите, ще взема ако има днес...което напоследък не се знае. .

# 1 109
  • Пловдив
Сиренето Фета от гръцката седмица дали е твърдо или меко? Някой, ако е купувал предните пъти...

Общи условия

Активация на акаунт