Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 440
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 080
Имате ли мнение за тези?

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 16:26 от fsyyy

# 1 081
Показания червен пипер е много хубав. Има и лют(или поне имаше преди), така че гледайте внимателно.
Ползвам кърпичките, нямам забележки.
А, лютия наистина ли е лют или по-скоро пикантен?
Не мога да случа на истински млян лют червен пипер, все някакъв леко налютяващ 😔.

За купоните - и липсата на нехранителни такива. Вижте в профила си, дали сте попълнили секция "за мен".

# 1 082
  • Sofia
Заредих си червения п-р, взех и тъмните тиквички с купон и обичайните кашкавал, сирене, яйца и др.

# 1 083
  • Бургас
Fsyyy, душко, от сърце те моля - пощади ни с тези чаршафи, дето редовно ни тормозиш и ги слагай в скрит текст! Плийз, плийз, плийз Hands Pray

Етажерката за баня е ОК като за този тип продукти. В смисъл лесно е да се закрепи, не ръждясва (бързо) при все че ежедневно е подложена на контакт с вода в промишлени количества. Малко е халтава при мен, защото не е равен тавана, но при всичките ми съмнения така и не се е наклонила или разглобила за няколко години. Сигурно има и по-сполучливи като модел и изработка, но като за парите си е отлична, според мен.

Лютият пипер не е особено лютив според мъжа ми, но той е лютохолик и нищо досега не му е дошло прекалено люто, докато аз като направих грешката да сготвя с него, майкооооуууу... насълзих се, но пък аз грам лютивина на търпя.

Днес вече съм доволна, че имаше зареден сладолед солен карамел, но нещо ми се струва не толкова добър като миналото лято...

# 1 084
Сладолед солен карамел в кутия ли са пуснали?
Леле, от кога го чакам...

# 1 085
  • Бургас
Ааа, не бързай да се радваш, за фунийките по 6 в кутия става въпрос Simple Smile

# 1 086
"Лютохолик"😄 Брада, развесели ме тази думичка!🤗

# 1 087
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Лютеницата на Фрешона ХХЛ за 4.49лв. ни хареса.
Ако не знаех чия марка ям в момента, щях да я объркам с Дерони.

# 1 088
bradata, и мен ме разсмя с тази дума - лютохолик.  Smile Той съпругът ми е същия, а аз не понасям люто въобще.
Имам купони от лентата - за по 1 ст., 3 броя, вие ги знаете, кои са, дето избираш продукт, имат още 2 дена срок. Пишете ми на лс, който ги иска. Надявах се да се замъкна в Лидъл, но, изглежда, състоянието ми няма да го позволи.
Искам да питам за безглутенова паста - тя в постянния асортимент ли или пак тематично - седмично? Пробвах я, не е лоша, да знам поне, следващия път, ако реша да ида, дали ще я има Simple Smile

П.С. Купоните са подарени Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 18:41 от Asmegin

# 1 089
Ааа, не бързай да се радваш, за фунийките по 6 в кутия става въпрос Simple Smile
Жалко, аз предпочитам голямата кутия, любим ми е, но отдавна не са зареждали.

# 1 090
  • Sofia
Ние пък сме си фенове на ореховия сладолед.  Разнообразяваме понякога с шам фъстъка и наровия на Schöller от CBA или Ф.

# 1 091
О, аз само на фунийките мга да я карам лятото измухвам по 4 от раз Wink
Една кутия един ден

# 1 092
Ходих до Лидл Борово вчера след работа. То явно е имало борба за пилите, защото табелата беше паднала и на една страна Simple Smile

# 1 093
Здравейте! Някой може ли да ми обясни как точно се разменят или подаряват купони?

# 1 094
Прави се скрийншот на код от приложението и се изпраща на човек, на когото се подаряват купони. Той сканира този скрийншот в магазина.  Междувременно, и въпросните купони трябва да са активирани в приложението на този, който ги подарява Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт