Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 459
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 065
Колко месо и аше във фризерите тази вечер преоценено... Малеее. С при стоките с -30/ -50% намаление имаше опашка. Беше зареден кашкавала и взех. Само за една вода минерална се вдигнах уж ама и кашкавал помъкнах Wink

# 1 066
Колко месо и аше във фризерите тази вечер преоценено... Малеее. С при стоките с -30/ -50% намаление имаше опашка. Беше зареден кашкавала и взех. Само за една вода минерална се вдигнах уж ама и кашкавал помъкнах Wink
При нас туристите всичко изкупуват и грам не остава за намаление. Имаше всъщност разни телешки стекове, но те и намалени да са, пак са на безумна цена.
Имам си еустома обаче и много й се радвам. Да видим до кога ще оцелее.

# 1 067
Аз пък отидох за желания артикул и към 17,30 ч взех последните два комплекта със сапфирени пили за нокти на Пещерско шосе.😃 От всички други видове имаше достатъчно.  Може да заредят още от сапфирените, ако имат в склада. Погледнах към ластиците за коса, но не са ми спешни и бих взела, само заради цвета им...
Взех и една вода от 29 ст., защото имаше "охладени" (не особено, но не беше като топла вода). И достигнах безплатния купон за шоколад с цели лешници или сок за 1 ст. Минах през съседния Кауфланд за основните продукти😄 и после се върнах в Лидъл за шоколада от 1 ст. Без други покупки.😅

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 14:38 от dolce miele

# 1 068
Подарявам
Скрит текст:

# 1 069
Показания червен пипер е много хубав. Има и лют(или поне имаше преди), така че гледайте внимателно.
Ползвам кърпичките, нямам забележки.

# 1 070
А как е едросмляната лютеница на Родна стряха? Хубава ли е?

# 1 071
  • Пловдив
А как е едросмляната лютеница на Родна стряха? Хубава ли е?

На мен не ми харесва особено. На Фрешона е по-добра.

# 1 072
Аз пък лютеницата на Родна стряха много я харесвам, едросмляната. Фрешона-та не толкова.
Червения пипер на Каниа също харесвам, цветоулавящите кърпички не съм ползвала, но са на добра цена и бих купила

# 1 073
За гръцкия Лидл потвърждавам, грандиозна разлика в цените няма, някои неща са малко по-скъпи, други по евтини, според мен не си заслужава мъкненето. Алкохолът е по-скъп.

aлкохолът е много по-скъп, също така нямат серии с чист състав. иначе откъм цени е горе-долу същото. о, да, и бирите им са много зле - няма хубавия аргус, например. някакви депресантски дребни бирички, правени във франция. много зле.
в туристическите места лидл работи и в неделя, но такива опашки....не си заслужава да се чака.

# 1 074
  • Пловдив
Аз обожавам лютеницата на Родна стряха едросмляната а моя мъж харесва на Фрешона,та всеки според вкуса си.

# 1 075
Jess! душко, ама мнооого ти Благодаря!

Рали,
 гръцкия Лидл с нашия е на едни цени. Засичала съм ги по седмиците /фр, ит, немска /
както са ти казали  - Алкохола е супер скъп така че,  пиячката от БГ. Яйцата също са по скъпи. Риба, прясно мляко, кайма е по евтина в ГР.Wink брашното е малко о скъпо олиото  е по евтино и така ама са много малки стотинки разликите.

# 1 076
  • София-Младост
Телескопичната етажерка да баня друг път пускали ли са? Някакви отзиви?
В брошурата за др.седмица е.

# 1 077
Пускали са я. Според комшията, не може да се закрепя ако банята е с окачен таван.

# 1 078
Пускали са я. Според комшията, не може да се закрепя ако банята е с окачен таван.

може, но явно зависи от тавана

# 1 079
  • Пловдив
Последните пазарувания ми бяха трудни - не ми хваща окото почти нищо, а някои неща, които взех бяха не много ок. Един пастет от френската седмица, доволно гаден беше, май ще се хвърля. Взех едни фалафели, и те май не са по моя вкус. Допадна ми напитката на Верея с овес, както и веган продукта Pleasure.

Общи условия

Активация на акаунт