Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 486
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 050
Здравейте. Някой знае ли сешоарът от днес за 26.99 лв, ако е излизал точно този модел предни кампании, дали има приставка дифузер към него? Че нито пише нито става ясно от картинката. Или трябва да ходя на място да гледам кутията... Благодаря!

# 1 051
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Моля някоя добра душа, която ходи днес до  Лидл да ми направи една справка- има ли големи бидони Минерална вода от 10-11л. на коя марка/Девин,Хисаря... и колко струват. Мерси  
Пинко, специално за теб проверих:
11литра марка SAGUARO
Изворна/Минерална - 2.59лв.
11литра минерална Горна Баня - 3.69лв
11 литра изворна Девин - 3.99лв
5 литра Девин изворна/минерална 1.69лв.
Трапезна 11 литра 1.99лв. (не разбрах марката)

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 13:10 от Jess!

# 1 052
  • Бургас
Може ли да споделите спрей зехтина с подправки на мъгла ли пръска или на струя? В магазина съм и се чудя Relaxed

# 1 053

Това имам аз, с провансалските билки е моят. Не е на една тънка струя да пръска както някои, прави някакъв конус там, но ако очакваш мъгла като от спрей под налягане - и това не е. На мен ми върши работа да омасля леко примерно нещо панирано, преди да го метна във фраера. За това си го и взех, така че за мен е успешен.
Ако търсиш за баш мъгла, има едни спрей бутилки които се напомпват първо, с тях можеш го постигна това. Не съм виждала такива в Лидл де, споменавам го като опция само, в случай че наистина това ти трябва.

# 1 054
  • Бургас
natka, благодаря! Трябва ми да пръскам нещата за фраера. Купих балсамов оцет с идеята да ползвам бутилката, но пръска зехтина по-скоро на струя.
Пробвала съм и с малък пулверизатор от домашни потреби и пак излиза на струя.
Даже не бях чувала за тикава бутилки с предварително напомпване. Може ли да споделиш някоя?

# 1 055
Нямам такава че да дам конкретна, мяркала съм чат-пат из разни групи, май пак покрай еърфраерите. Може би в някоя такава група във ФБ да питаш. С малко шишенце с пулверизатор бях пробвала и аз ама не беше ок, то буквално плюе на единична струйка. Имай предвид че и в това от Лидл сега лятото разпръсква по-добре, ако е по-студено в кухнята ми зимата че не я отоплявам нонстоп, зехтинът е малко по-гъстичък и пак не е така добре. Но то това не е от бутилката де.
За сега тази си ми върши работа, а и зехтина от нея си го ползвах с кеф, веднъж като установих че трябва да го слагам само за есенция Grinning

# 1 056
  • Бургас
Значи при следващото ходене ще взема ако още има. Поне зехтина ще ползвам, ако шишето не става.

# 1 057
Някой дали може да направи някакво бегло сравнение между цените в Бг и гръцки Лидл? Предстои ни гръцко  море идната седмица, живот и здраве, и се чудя дали всичко от тук да мъкнем, или няма някаква грандиозна разлика в цените..
За Лидл не мога да кажа, че се засилих и отидох в неделя, а братята гърци не работеха тогава. Пазарувах от Масутис, няма голяма разлика. Поне нещата, които аз купувах - безалкохолни, плодови млекца, сапуни, хартия, вода, паста и т.н.
Дори пастите и сосовете на Барила бяха по-евтини. Имаха промо и по 1 евро беше кутията.
Скрит текст:
От години почиваме в Гърция, първите години носихме разни неща, сега не. Носим краставици, кисело мляко, сирене, кашкавал, луканка. И единствено, защото не харесваме техните, а кашкавала им е скъп. Плодовете и зеленчуците са на цени като тук или малко по-скъпи. Но са супер свежи. Няма ги тези повишени цени, както в БГ. Поне там, където ние почивахме

# 1 058
Този сладък червен пипер хубав ли е? Ние сме фенове на Pikantina и последните години вземаме само него,но този ми се струва на добра цена и изкам да експериментирам.
Скрит текст:
Също цветоулавящите кърпички от петък,ние вземаме Colour catcher,но тези са на доста добра цена и повече бройки и ако са хубави ще е чудесно
Скрит текст:
Не можах да намеря мнение в предишните теми и сегашната и ще съм много благодарна за Вашето мнение😁

# 1 059
  • Sofia
Откакто имаме нашия филиал ползвам само унгарския червен п-р, не съм го опитвала, за да кажа сладък ли е, не ми е важно това.

# 1 060
  • София
Хубав е червеният пипер.

# 1 061
За гръцкия Лидл потвърждавам, грандиозна разлика в цените няма, някои неща са малко по-скъпи, други по евтини, според мен не си заслужава мъкненето. Алкохолът е по-скъп.

# 1 062
  • Майничка
Цветоулавящите кърпи също са добри.

# 1 063
Тази джаджа за маникюр има ли я някъде, че в СЗ я липсва

# 1 064
Какъв е смисълът на пуешките крила дето са в новата брошура? Те само за супа стават, обче 6 кинта за супа и се виждат много. Или има някаква тайна рецепта за оползотворяване или 6 кинта вече не са пари?

Уау, вече има поняколко тематични седмици в едно Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт