Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 255
  • 1 215
  •   2
Отговори
# 1 185
Срадолед Черноморец
Разбих 200 мл топло мляко със 4 супени лъжици фъстъчено масло, 3 жълтъка ( само яйцата не са от Лидл, пращат ми домашни)  и 3 лъжици захар. До хомогенна смес. В машината сипах охладена 200 мл сметана ( животинска 30%) и изтиналият бъркоч с фъстъчено масло. Преди да я изключа добавих портокалови корички ( едни в кутийки от Лидл) и натрошени вафлени чашки( от тези за кафе). Изсипах в стъклена кутия.Разтопих 50 гр млечен кувертюр и 50 мл сметана( докато се бъркаше сладоледа), изстина и полях преди да го прибера във фризера. Общо взето сбирщайн, но се получи супер готин сладолед

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 14:03 от JustMila

# 1 186
Имаме бързосъхнещи кърпи и от Декатлон, и от Пепко- и двата вида изглеждат чудесно след 4г и 2 г съответно.
Новата цена на тази сметана (задрасканата) ми е супер смешна...🤣

# 1 187
И аз да похваля бързосъхнещите кърпи от Лидъл. Вадя ги от пералнята почти сухи, на плажа също съхнат бързо.

# 1 188
Хубави ли са дамските и мъжките чорапи? Thinking
Скрит текст:

# 1 189
Не съм по виното, та имам нужда от помощ. Рожденичка съм скоро и ми подаряват трюфелите или тази бутилка. Бива ли го, или да си ядем шоколада? Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 1 190
Ами аз не съм пила скъпо Вино, та тези до 12-15лв и то на промо, са ми много кофти, едва преглъщам и въобще избягвам. Взимай бонбонките.
https://m.imgur.com/jpbWyDK

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 17:01 от Didity02

# 1 191
И аз съм с високата сума за изпълнение на лента. Правя ги без проблем, за съжаление. Но намалихме пазаруването от Лидл, определено. Яйцата вече само от Ф., винаги има по-евтини. Плодове и зеленчуци също.

# 1 192
  • Sofia
Не сме в София сега и опитах да потърся сетовете за сирена - всичко беше свършило без кутии с капак. В брошурата нали пише 12.99 комплект,а си ги продават всяко поотделно явно. Вие как я тълкувате тази промоция -бях останала с впечатление че цената е за 3 артикула.

# 1 193
Тълкувам го, както си е написано- брой/комплект от 2 или 4 части:

# 1 194
Хубави ли са дамските и мъжките чорапи? Thinking
Скрит текст:
От късите не съм вземала, но имам обикновени, мъжки и дамски, вземах вече няколко пъти в такива опаковки, много ги харесваме.

# 1 195
И аз харесвам чорапите

# 1 196
Не сме в София сега и опитах да потърся сетовете за сирена - всичко беше свършило без кутии с капак. В брошурата нали пише 12.99 комплект,а си ги продават всяко поотделно явно. Вие как я тълкувате тази промоция -бях останала с впечатление че цената е за 3 артикула.

Съвсем ясно се вижда - кръглата дъска - 1 бр., дъската с капака - комплект от 2 части, дъската с ножчетата - комплект от 4 части.

# 1 197
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Бонбоните определено, виното не мисля, че ще се прежалят да дадат някое с хубаво качество.

# 1 198
  • Асеновград
И аз съм за бонбоните .

# 1 199
Меко казано съм бясна! От кога започнаха да продават откровени ментета по БДС стандарт?
Обикновено купувам кисело мляко Родна страха по БДС 3.6%. Да сега място за производство пишеше София.
Отварям поредната кофичка, за да напръскам доматите. И се държи като много изявена палма, изобщо няма консистенция на кисело мляко! Точи се като сопол, няма миниатюрните бучици, които трудно се разбиват. На под половин кофичка трябваше да изсипя супена лъжица сода за хляб, за да шупне!
В никакъв случай няма да се яде, дано само не ми гътне доматите, които тръгват да зреят. Ще го оставя за две седмици на село, да видя какво ще намеря.
Производителят е сменен - сега пише Горна Малина.
Ако големите вериги не могат да контролират собствените марки под държавен стандарт, просто не знам какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт