Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 303
  • 1 215
  •   2
Отговори
# 1 170
Мисля, че си е чиста лотария кой каква лента ще има и дали...🙂

# 1 171
Ние си запълваме лентите, но купуваме доста неща главно и само от Лидл( сирене, кашкавал, алкохол и Клин лейбъл). Месо от месарница и Плодове и зеленчуци от всякъде, където ни харесат. Имаме и двата вида ленти Simple Smile не ни дават от нехранителни купони.
Направих страхотен сладолед с вкус на бонбони Черноморец изцяло от лидл продукти в Лидл машина. При интерес ще споделя Simple Smile
Мнение зя Такера върти ми се в главата да претапицирам сама един диван на вилата, който е супер здрав и запазен, но цветово ми омръзна

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 21:35 от JustMila

# 1 172
Бяхме взели преди време от замразените пилешки дробчета. Днес отварям две опаковки преди готвене и...и двете отгоре, в средата, имаха по едно дробче с жлъчка (или каквото е там). В центъра, сякаш някой нарочно е поставял такива.😅 Всички останали дробчета нямаха нищо за чистене. Станаха чудесни на вкус, както винаги, просто ми се стори странно (много рядко намирам нещо за чистене в техните дробчета).

# 1 173
  • Велико Търново
И аз съм с лента, около 400лв, не помня точно.
Миналия месец сигурен 1000 лв оставихме в Лидл и очаквах сега да пуснат някаква огромна лента, но са се въздържали.

# 1 174
Благодаря за утешителните думи. Не съм очаквала баничките да са нещо велико. Въпросът е принципен. Как може да зареждат единични бройки от промоционален продукт и да се изчерпва в първите минути буквално? Не ми е толкова за самите банички, мога да купя бутер тесто и да направя по-хубави.
Както по-горе отбелязаха, аз отдавна си научих урока, че новоседмичните промоции ги зареждат още неделя следобед и ако е тематичен или специален продукт го грабиш още тогава.. Само намаленията ако е -20% няма важи. 1+1 спокойно си взимаш в количества даже при някои късно събота.
2ма служителя на Лидл:
Не е ли рано да ги изваждаме - пита единия другия
- Е то колко ще вземат 5-6 броя, голяма работа..
Реална комуникация, станах свидетел неделя следобед относно Понеделнишки оферти.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 22:05 от Didity02

# 1 175
Въпрос към закупилите си електрическите пили, доволни ли сте?

# 1 176
Аз вчера взех заквасена сметана myday, която трябва да е била заредена за днес...може би?🤔 Или поне не я забелязах там през предишните дни или поне така ми се стори...🙂
Хареса ми на вкус (и на състав- ако е дпсроверен) и ще взема пак.

# 1 177
Направих страхотен сладолед с вкус на бонбони Черноморец изцяло от лидл продукти в Лидл машина. При интерес ще споделя
Чакаме, чакаме😀. Много обичам Черноморец. Скоро видях обикновени вафли - вкусни са.

# 1 178
Здравейте, някой да е купувал от бързосъхнещите кърпи, коита са пуснати тази седмица в Лидл ? Качествени ли са, мога ли да очаквам да изкарат повече от едно море ? Благодаря.

# 1 179
  • Берлин
Ние имаме такива от няколко години. Не са мръднали. Много леки и бързосъхнещи. Супер доволна съм.

# 1 180
От миналата седмица имаше едно радио в брошурата, но понеже не сме доволни от качеството, а има и драскотина, отказаха да ни върнат парите, управителката казала, че не можело поради причина "не сме удовлетворени от качеството". Според вас какво да предприема? Да звъня на националния им телефон ли, всичко си е  изрядно и ненарушено.

# 1 181
  • Майничка
Не съм видяла лидълските, но от 5-6г. ползваме декатлонски, много са удобни и практични.

# 1 182
Ох, ужасно е това с гаранциите. Пробвай и в друг филиал. После националния им телефон. После КЗП. Аз по тази причина вече пазарувам в магазини с гарантирана безусловна гаранция. Например Кауфланд. Взех си много хубави неща от последната им разпродажба.

# 1 183
И аз препоръчвам кърпите от Декатлон - има избор и на размери, цветове. Моите са на 3 г. и не са мръднали

# 1 184
За момент помислих, че има нова тема, много замряло, а е едва вторник.
При вас има ли от новите подправки от купона, за свинско месо, гулаш и борш. При нас вчера даже и служителите не бяха чували и виждали за тях.

Общи условия

Активация на акаунт