Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 311
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Бургас
Лена, ти да не си ми комшийка, че имаш купони за моя филиал? Simple Smile

Лента за купон + имам и аз от по-скъпата (вчера достигнах до края на предишната) и може да я изпълня пак, че само днес издумках едни бързи 100лв Blush Но съм доволна - заредих шунка и салам Клийн лейбъл за наследника, сирене смес от същата промоция 2 за 1, био масло и сметана от седмичните купони, евтин патладжан и още това-онова, та си оползотворих добре и купона за 5% намаление Stuck Out Tongue Winking Eye

Тези крекери от скреча при нас ги няма - празно е мястото поне от няколко дни.

# 1 156
Да, повече приличат на соленки. И 6лв. не струват. Ако сте очаквали тия, дето продават готови, нищо общо.

# 1 157
Първо за крекерите - дъщеря ми много ги харесва, аз - не, така, че до вкус е.
За баничките, не съжалявайте. Предната промоция бях взела и никой вкъщи не ги хареса.
Подкрепям за тъй наречените банички, в случай че сте щяли тепърва да ги пробвате за пръв път - не сте изпуснали нищо.
Не че аз съм критерий защото тесто ям изключително рядко, но се случи да ги опитам преди време. Обикновено когато (ако) си наруша режима на хранене, го правя без угризения, ама тогава направо си ме беше яд. Никак не беше вкусно.
"Бутерка" там с някакъв маргарин, вътре някаква странна извара, абе много са им и тия пари според мен, на промоция пак се излъгва някой да ги купи че са количество. Всякакви други замразени подобни ако вземете, не мисля че могат да са по-гадни, само по-хубави могат да са.

# 1 158
  • Велико Търново
Баничките са отврат в двойна доза!

# 1 159
Благодаря за утешителните думи. Не съм очаквала баничките да са нещо велико. Въпросът е принципен. Как може да зареждат единични бройки от промоционален продукт и да се изчерпва в първите минути буквално? Не ми е толкова за самите банички, мога да купя бутер тесто и да направя по-хубави.

# 1 160
Така е, за яд са си техните промоции. И все по-зле става, като гледам. Те губят от това нещо, никой не обича да го правят на глупав и клиентите се отдръпват полека-лека. Тези магазини отдавна не са каквото бяха нито като цени и асортимент, нито като промоции, нито пък като обслужване.

# 1 161
  • Sofia
... и клиентите се отдръпват полека-лека. Тези магазини отдавна не са каквото бяха нито като цени и асортимент, нито като промоции, нито пък като обслужване.
+1 с голямо съжаление.
Лично аз съм снижила очакванията си, така ако заваря нещо желано, вместо да се ядосвам, се изненадвам приятно. Пък и вече няма толкова желани неща, за които например да ида рано при отварянето.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 17:42 от Morena

# 1 162
Добавям и ужасно завишените цени, които всяка седмица неусетно се вдигат с 20-30 стотинки. Дори в кварталния магазин е по-евтино.

# 1 163
Лена, аз имам от първия вид лента. Явно са решили, че първата сума трябва да ми е 90 лв.😆 През юли не стигнах до 200 лв в лентата, взех 3 продукта за 1 ст. Плюс още по един от тях, благодарение на Asmegin, която любезно ми предостави купоните си.Flowers Rose И да бях стигнала до 380 лв, 5% отстъпка едва ли щях да използвам, защото рядко правя по 100 лв наведнъж (ходя често, а вече и рядко купувам уреди). През юли купувах 2 броя антицелулитни масажори (единият не беше за мен). Само заради масажорите стигнах до третата награда от лентата, иначе имаше доста пъти в които влизах в Кауфланд, а уж щях да минавам и през Лидъл...😄
Опитвала съм и аз преди време баничките. Един брой, а ми остави странен послевкус доста, след като беше изядена...Имаше вкус на някаква палмова мазнина, изварата вътре беше странна...Но и ги бях купила на по-ниска цена, май с 50% намаление, добре че само един пакет беше.🙂
Крекрерите от купона...майка ми казва, че са хем солени, хем сладки и постоянно ти се иска да изядеш още (то сигурно не е случайно, че ги определя като сладки и солени едновременно)- като цяло, не ги харесва особено. Но вероятно са по-добри от някои аналогични видове. Тя харесва дребните крекери с различни вкусове/поръски, които от известно време липсват...

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 18:07 от dolce miele

# 1 164
А другите неща имаше ли ги

# 1 165
И при мен се появи завишената лента.. пак добре, че я има. Ако не за друго то поне ме информира колко пари са отишли на месец в лидл..255лв при мен за Юли...
Тази сума ще я използвам като оръжие. При сигнал за нещо си, ще ги подсетя че съм и редовен В.И.П.клиент хи-хи..ми тъй ми.. знаете ли редовните клиенти в казината на какви облаги се радват?? Безплатен алкохол колкото изпиеш, всеки ден. Вип компания ако сте мъж, най различни бонуси от пари, до безплатни билети за концерти, безплатно возене до обекта и обратно и куп други..
Лидълци със сладоледче от 39ст за 1ст ще на зарибяват те )))

# 1 166
  • София
Благодаря за утешителните думи. Не съм очаквала баничките да са нещо велико. Въпросът е принципен. Как може да зареждат единични бройки от промоционален продукт и да се изчерпва в първите минути буквално? Не ми е толкова за самите банички, мога да купя бутер тесто и да направя по-хубави.
Teзи банички са замразени и промоция 1+1, нали? В нашия магазин ги бяха заредили още в неделя по обед. Simple Smile И доста други неща имаше заредени. Купих на мъжа ми бира Митос. Шунката 1+1 също я имаше. После хората се чудят защо в понеделник вече са свършили нещата. Wink

И аз имам доста купони за подаряване. Тези за кутия за инструменти, лед лампа, чугунена тенджера, пръскачка като кактус. И хранителни имам, но ще ги покажа после от телефона, че не ми се прехвърлят снимки на лаптопа.

На картата, която достигна крайната сума заради голяма нехранителна покупка, лентата е от "скъпата", а двете други карти, които стигнаха до шоколад са с "евтината". Joy

Долче, не си разбрала последния купон от лентата. Дават 5% от сметката, но за сметка до 100 лв. Ако искаш правиш сметка от 500 лв, но отстъпката е най-много 5 лв. Иначе ако сметката ти е по-малко от 100 лв пак имаш спестяване, но е по-малко. Например за 30 лв. ще ти дадат 1,50 лв.

# 1 167
Таня, да, така беше. Забравила съм, защото и без това никога не стигам до края на лентата...🙂 А преди време щях да стигам, но разделихме пазаруването и по-често влизам сега и в други магазини. Те поне 5 лева твърда отстъпка да даваха за последна сума, ами то е само някакъв процент от сметката, че и с ограничение до 100 лева.😅

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 19:01 от dolce miele

# 1 168
  • Sofia
Аз взех вино с кода за Рожден ден.Какво Ви е мнението за това вино Гайда? Става ли за пиене или е зле? Такива купажи са с ниско качество.по принцип...

# 1 169
На две карти лентите не бяха до никъде запълнени и е дало различни сега, явно причината е друга.
Подарявам купон от скреч карта

Общи условия

Активация на акаунт