Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 248
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 270
А вижте колко струваше на 20ти февруари..гръм и мълний Лидл!!! Ем тогава отивам в "земята на пазаруването"...(кауф-ланд) където е 3.49 за 220мл...

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 18:27 от Didity02

# 271
Дори те самите не успяват да си сменят достатъчно бързо навсякъде цените На lidl.bg още стои на 15,49
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 20:35 от lenak

# 272
13 или 14 лв беше преди това кокосово масло. Миналата и по-миналата година съм купувала, още имам запаси...Но не чак толкова отдавна...още си беше 14 лв (преди войната). Определено цената е променена "в движение"...

# 273
Ще го закъсат за някакви си 1.50лв , че бързат да я променят след като са я обявили официално.. а така рискуват за глоба  някой да пусне сигнал, освен ако някъде в малък текст не пише цените подлежат на промяна..
Anyway...
Какаовият италиански  крем от днес на 3.50лв не беше лош, има нотки на лешници (24%) , ама не е по мой вкус.
В сравнение с Нутела, дето е по скъп..има повече лешници(ама повече се има предвид усещаш го, вместо в крема), но по малко какао , сухо мляко и захар.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 18:40 от Didity02

# 274
Днес си купих кефир с боровинки. Обожавам го!

Друго не взех.

# 275
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Еее това с кокосово масло окончателно ме отказа да си го купя,
а точно него бях набелязала. В момента във Фантастико има промоция на
кокосово масло на 13.49ст., оттам ще си го купя.

# 276
  • София
Кокосовите масла, които се продават в разлчните вериги са от различен производител, с различно качество и на различни цени.
Това, което е намалено във Фантастико по принцип се продава на ниска цена. Има го и  в буркан над 1л., но не ни харесва. То е марка на магазините за ядки и подправки(има ги на Женския пазар, на пазара Красно село, на бул Ал. Стамболийски, на бул. Хр. Ботев).
Най-много ни харесва произведеното в Шри Ланка, но цената е доста по-висока.
На Лидл е от Филипините и е по-добро от това в Кауфланд и Фантастико.
И преди цената в Лидл е била такава. Даже по брошура е било 16,99 лв. и сме купували,   а после в магазините го продаваха на по-ниска цена - 13,99.
В печтната рекламна брошура цената е 16,99, т.е. не са я вдигнали в движение.
Всеки сам решава от къде и на каква цена да купува.

# 277
Не ми се спори, но...когато аз съм купувала от кокосовото масло от Лидъл, цената му в магазина и в брошурата беше еднаква- а именно около 14 лв, не повече.🙂 Потвърждавам, че е с прекрасен вкус, освен това не на всяко кокосово масло пише, че е био. Почти сигурна съм, че на моите буркани пише произход Шри Ланка.🙂 В предишния ми пост сравнявах цената на един и същи продукт.

# 278
13.99 беше маслото, да...

# 279
  • Велико Търново
Като фенка на бурканите, не на маслото, съм си го вземала на 14лв.хем масло за пил филе на тиган, хем буркан за съхранение на билки. Буркана е страхотен, за маслото нищо не мога да кажа Simple Smile

# 280
  • София
Оказва се, че има различни  партиди - от Шри Ланка и от Филипините, вече ще знам.
Буркана, който ползвам сега, е от Филипините. Един празен и той. Но, неотвореният е от Шри Ланка.
Скрит текст:

Относно оранжевите и зелените цени на намалени продукти:
Скрит текст:

# 281
Днес след работа ходих до Лидл. Взех масажира. Утре ще го пробвам. Имаше и чопър за 19 лева, турбо. Дали е добър? Отдавна се каня да взема

Сладолед взех, сурови бадеми, барчета, био боровинки с купон (другите липсваха естествено), бонбоните от купона, яйца от пъдпъдъци, ориенталска подправка, маски за лице сашета, плодов кефир. И почти нищо от храните.

# 282
Според мен, и маслото, и бурканът са просто чудесни!😃 Погледнах единия буркан и действително пише Филипини. Другите (купувани по друго време) са на по-недостъпно място. Но като вкус всичко опитано досега е екстра.😍
Поли, чопърът е ок. Имаме със същите параметри, пак на същата марка, но е купуван преди сигурно десетина години...🙂
Масажорът (антицелулитният, че може да има и друг вид) е чуден. Направи ми сининки, мисля, че ще е ефективен- в същото време, самият масаж не намирам за болезнен.😃 Пробвах на ръце, бедра, корем, зоната на бричовете (нямам бричове, но пък това обикновено ми е трудна зона за масажиране, а сега не беше така), вътрешната страна на коленете и на бедрата, прасци- където се сетих, там пробвах.😅  
Днес щях да ходя и в Лидъл, но в последния момент се отказах.😄

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 23:06 от dolce miele

# 283
Съвсем се оляха. Не обърнах внимание на маслото днес като ходих, но единствено ме блазнеше, когато беше 2,99 лв. за 250 мл.
А иначе отидох за 5 неща, взех 20. От всичко имаше заредено, да не повярваш, и доста намаления. Чак и персонала яко бачкаше. Зачудих се как е възможно, света ли се преобърна наопаки, за да се случи това?
Имаше готина оферта - 500 гр. тарелка кивита за 1,99 лв. - 5 броя, много хубави. Отивам на касата - 2,49 лв. Казах, сигурно е грешка в системата ви. Те веднага ми викат, а не сте догледала правилно, объркала сте се. Веднага да изкарат клиента тъп и сляп. Простащина пълна. Обяснявам й, червена табелка 41% намаление 500 гр. киви 1,99 лв. Пита по уокитокито и излезе някаква нередност ама не се разбра къде - в табелката или системата и аз си тръгнах, че нямах време да ги чакам да намерят проблема.
Авокадото мрежа от брошурата беше примамливо намалено на 2,99 лв. при нас.

# 284
По повод предишния пост, преди около 2 месеца в Лидл Борово имах подобна случка - на касата излиза по-висока цена на намалената стока. Касиерката се обажда, говори по хендсфри-то, започва да ми обяснява, че съм заблудена и в мене е вината. Аз в това време пратих мъжа ми да се върне и да снима етикета на намалената стока.
О, чудо, хванал е в крачка друга от служителките да премахва вярната цена (аз бях права), само и само да изкарат клиента сгрешил. Последва луд скандал, но Лидл дори не се извиниха за измамата, нито на място, нито от централата отговориха на пуснатата жалба. Оттогава в този магазин не сме стъпвали, а ни е най-близо. Измамници на дребно са 😁

Общи условия

Активация на акаунт