Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 526
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 945
Цитат на:  [b
Таня67[/b]]
Някой има ли отговор на питането за изчезналите в неделя купони? Снощи им писах, но до момента няма нищо - нито отговор, нито купони.

Току-що се появи сладоледчето при мен Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 15:35 от alllllimei

# 946
Ако купувате тези бисквити, имайте предвид, че етикета в магазина не отговаря на посоченото в купона:

Също така съм ужасена как бадемовото мляко беше 2.99, а сега:

# 947
Някой има ли отговор на питането за изчезналите в неделя купони? Снощи им писах, но до момента няма нищо - нито отговор, нито купони.
Това е отговорът, който получих. Купони все още нямам заредени.

# 948
  • Пловдив
Ако купувате тези бисквити, имайте предвид, че етикета в магазина не отговаря на посоченото в купона:

точно това ми интересно и на мен за това мляко-как то е в хладилната витринта,а промоционалното сега от 1л е на друг щанд...Нали е едно и също като това все пак-просто е литър?

# 949
update: в магазина съм, има 2 различни продукта. Тези на оферта са 1.59лв
Кода на продукта е различен..
Аз бих им писала и може би ще ти пратят 1-2лв ваучер за грешката, евентуално ако има такава щото кода се различава.
Но аз ги пропуснах тези бисквити. Състава ме отблъсна. Иначе с намалението е добра цената. В системата им ще бъде 79ст предполагам, може само етикета да е за без лидл плюс.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 18:00 от Didity02

# 950
  • София
Цифровия радиоприемник от брошурата свършил в цяла София още вчера! Някой купи ли го да каже, толкова ли е добър, че се изкупи толкова бързо!

# 951
  • София
Някой с излишна метална кутия от бисквити от тази седмица Grinning

# 952
Цифровия радиоприемник от брошурата свършил в цяла София още вчера! Някой купи ли го да каже, толкова ли е добър, че се изкупи толкова бързо!
Заредили са малко бройки. На кого му трябва. Всеки телефон за 30 лева има FM радио.

# 953
Скрит текст:

точно това ми интересно и на мен за това мляко-как то е в хладилната витринта,а промоционалното сега от 1л е на друг щанд...Нали е едно и също като това все пак-просто е литър?
Промоционалното мляко е в картонени опаковки, същите, в които и тяхното соево подсладено мляко. Което също стои обикновено на био щанд, не в хладилник. Промоционалното е само микс на кокос и ориз, такава комбинация в бутилки не съм виждала, различни видове са.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 18:42 от Asmegin

# 954
Почти съм убедена, че купих прасковки на 1.29лв кг.. намалени от 1.49лв, щото стояха вече няколко дни... а вкъщи гледам 1.49лв кг са ме таксували..имайте в предвид..
Не ми се връща за 20-30ст.. обаче то като броим един път не се върнах за 1лв, друг път за 75ст. И то се натрупва..
Взех 2 млека с оранжев етикет..даже се учудих на дългия срок..8ми август.. а то било 1ви от 8ми месец.. пак става..Grinning

# 955
  • Пловдив
Скрит текст:

Промоционалното мляко е в картонени опаковки, същите, в които и тяхното соевото подсладено мляко. Което също стои обикновено на био щанд, не в хладилник. промоционалното е само от микс на кокос и ориз, такава комбинация в бутилки не съм виждала, различни видове са.

И в бутилките е кокос и ориз,бадемово и овесено или бъркам бе третия вид. Кутиите е само кокос с ориз-любимият ми вид на една и съща марка като бутилките. Дано пак отскоча през седмица и да се запася с млекце Simple Smile
А от купоните понеже не съм много по салатите се кьорих на онази салата Романа ли какво беше-на етикета пише само Lettuce или нещо от сорта и си викам това ли е промоционалната,не е ли Simple Smile Докато на другите триколоре и валериана си пише. Питах служител и ми посочи точно че под големия надпис си пишело romana Simple Smile

# 956
Скрит текст:
Заредили са малко бройки. На кого му трябва. Всеки телефон за 30 лева има FM радио.
Цифрово > FM Hands V

# 957
Скрит текст:
Скрит текст:

Промоционалното мляко е в картонени опаковки, същите, в които и тяхното соевото подсладено мляко. Което също стои обикновено на био щанд, не в хладилник. промоционалното е само от микс на кокос и ориз, такава комбинация в бутилки не съм виждала, различни видове са.
И в бутилките е кокос и ориз,бадемово и овесено или бъркам бе третия вид. Кутиите е само кокос с ориз-любимият ми вид на една и съща марка като бутилките. Дано пак отскоча през седмица и да се запася с млекце Simple Smile
А от купоните понеже не съм много по салатите се кьорих на онази салата Романа ли какво беше-на етикета пише само Lettuce или нещо от сорта и си викам това ли е промоционалната,не е ли Simple Smile Докато на другите триколоре и валериана си пише. Питах служител и ми посочи точно че под големия надпис си пишело romana Simple Smile
[/quote]
Разбрах Simple Smile Значи при нас се изкупува това с кокос и ориз, поне не съм виждала нито веднъж, а и ходя от дъжд на вятър.

# 958
Подарявам: (сладолед1ст и крекери запазени)

А също и купони за котидж сирене 4+1 , чио чипс 3+1 ...
Сладолед -20% в кутия мултипак фунийка 8бр
Избрани филета купон -20%
Също и всички останали купони за седмицата. Кроасани..салата и т.н.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 20:00 от Didity02

# 959
  • Майничка
Вчера, към обяд, пазарувах от Източен в Пловдив. Като влязох, имаше ок. 20бр. от радиото, след четвърт час бяха останали само три-четири. Основно възрастни хора вземаха.

Общи условия

Активация на акаунт