Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 520
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 825
Ние над 10 години бяхме с такъв смесител с изваждаш се накрайник. Сега го сменихме с такъв

И ми е много по- удобен.

# 826
Може би е индивидуално, в другия апартамент имам подобен смесител (с такава форма), и този, с изваждащ се накрайник ми е много по-удобен.
Simple Smile

# 827
Момичета, някой да е взел Юни месец този надуваем център и да изкаже мнение? Иска ми се да взема такъв, гледам че в олх има пуснат такъв за 50лв, а в детските магазини подобни са по 180лв… Аз тогава го гледах и се чудих дали да взема, като го пуснаха, но тогава морето ни беше под въпрос.

# 828
  • Велико Търново
Къпините хубави ли са? Тези от купоните имам предвид.

# 829
Някой има ли свободен купон за летящия планер , с който да ми услужи? Предварително благодаря!

# 830
  • София
Някой има ли свободен купон за летящия планер , с който да ми услужи? Предварително благодаря!
Изпратих!

# 831
Имам такъв кухнята, доволна съм. Не знам, на какво е търсеното разстояние при вас, аз сега измерих, че изтегляща се част може да се извади на 45 см. Отделно и самият смесител не е статичен, и може да се завърти.

Много благодаря, колко да ми е разстоянието, като за малката тоалетна в панелка, според мен ще свърши работа за целта, която гоня Wink Благодаря!

А в нормално положение не идва ли много ниско над мивката?

# 832

В Лидл на Алабин, София, имаше на касата този шоколад с вкус на бира Гинес. Не го бях виждала в другите магазини. Взех за проба

# 833
Аз съм много разочарована от Шоколада с цели лешници в новата кафява опаковка - онзи ден го отворих. Някаква кафява и мазна маса, вкус на какао и шоколад никакъв.
Не съм била скоро в магазина - нещо загубих интерес.

# 834
Ох, как ме зарибиха с техните череши.

# 835
Този шоколад с гинеса е от стара седмица. И при нас е изостанал, но предвид цената не е учудващо. Що ми изпихте рома, бре??

# 836
  • Майничка
Пускали ли са преди голямата прахосмукачка от новата брошура и дали има мнения?
Имам една 25+ годишна Томас за сериозно засмукване, но вече сдава багажа и трябва да й търся заместник.

# 837
Прахосмукачката върши работа за грубо почистване, но е много шумна.

# 838
  • софия
Скрит текст:
В Лидл на Алабин, София, имаше на касата този шоколад с вкус на бира Гинес. Не го бях виждала в другите магазини. Взех за проба
Отдавна го има. Нищо особено не е. Виждала съм го и съм купувала преди месеци от други филиали в София.

# 839
  • Sofia
Аз съм много разочарована от Шоколада с цели лешници в новата кафява опаковка - онзи ден го отворих.
Аз пък си го харесвам, като и в старата зелената опаковка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт