Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 525
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 810
Изобщо не ги бях и забелязала.
Имам стъклени купи от Л. и много ги харесвам. Тези изглеждат малко по-различни, но може да е само от дизайна.

# 811
  • София
Цената на комплекта стъклени купи е много добра. В сравнение с тези от Пепко - продават се на бр. и са различни размери, но излизат по-скъпо.
От понеделник в Лидл се предлага и комплект купи от пластмаса. Сигурно задържат миризма!?

# 812
  • София
Ако взимам купи и чинии, чаши...ще са аркопал - това ли е най лекото керамично - което се предлага?
Teя верно за изплискали... Като чета това с купоните .
банани до четвъртък на 2лв...очилата само на 27ми ли кой беше.. са намалени ...
50% с Лидл плюс само в един си кой ден ... Joy
Тея бисквити в мет.кутия добри ли са? Изобщо от френската какво си заслужава?

# 813
Стъклени имам със зелени капаци от предишни промоции. Купите са от стабилно здраво стъкло, капаците добре прилепват, но моите се сцепиха - явно пластмасата не е ок.

# 814
Някой знае ли защо само в брошурите на Лидл в България не е посочена и цената за килограм?
Май навсякъде другаде я пише...
Скрит текст:
Германия, Испания, Франция, Белгия, Португалия, Унгария, Гърция, Румъния. Дори и в Сърбия, където ако не се лъжа последно отвориха магазини.
За останалите вече се отказах да проверявам, то нещата са ясни... Явно само нашето законодателство им позволява "удобно" да пропуснат тази информация.
Много хора се затрудняват да изчислят сами, а не липсват и такива, които изобщо не могат да сравнят цените по-друго освен по "шареното" етикетче на рафта. Но те, разбира се, са любимата клиентела на магазина, все пак от тях се трупат най-големите печалби... Stuck Out Tongue

То е ясно, че за тях така е по-изгодно, пък и производителите са се постарали да затруднят изчислението максимално с произволни грамажи за бройка, а и цените са написани на същия принцип.
Е, покрай тях пък доста си подобрих аритметиката, смятайки наум кг при опаквовки примерно 371гр за 1,29лв и подобни... SmileSmileSmile

# 815
В магазина ги пише, за който не му се смята/не може.
Ето виж - плюс за теб и мозъка ти.

# 816
В магазина ги пише, за който не му се смята/не може.
Ето виж - плюс за теб и мозъка ти.
По тази логика не трябва да има и брошури, нито хартиени, нито дигитални. Нали промоционалните продукти ги има в магазина, като отидете, ще ги видите. Тъкмо плюс - повече движение. Wink

# 817
  • Бургас
Днес питах дежурен управител за кренвиршите Клийн лейбъл и детските свински и за мой ужас са отлистени в момента Sad Където ги има били остатъчни количества, но скоро зареждане май не се очертава след като липсвали в списъка на "блокирани за момента" артикули (такива, които по една или друга причина в момента ги няма, дали заради смяна на опаковка, производител, проблеми с доставката и пр.). И да отида да изровя някоя бройка от друг филиал не ме топли много, защото това бяха единствените кренвирши които влизаха у дома и трябва да търся друга алтернатива Sad

Стъклени кутии имам на Пирекс и са много удобно нещо - миризми не поемат, директно могат от хладилника да се мятат в нагрята фурна, във фризер могат да се ползват, лесно се мият и са почти вечни. Но пластмасовите капаци са им слабо място май, без значение от марката. От моя комплект имах леко сцепване на единия капак още на първия месец, другите държаха повечко.

# 818
  • Пловдив
Днес питах дежурен управител за кренвиршите Клийн лейбъл и детските свински и за мой ужас са отлистени в момента Sad Където ги има били остатъчни количества, но скоро зареждане май не се очертава след като липсвали в списъка на "блокирани за момента" артикули (такива, които по една или друга причина в момента ги няма, дали заради смяна на опаковка, производител, проблеми с доставката и пр.). И да отида да изровя някоя бройка от друг филиал не ме топли много, защото това бяха единствените кренвирши които влизаха у дома и трябва да търся друга алтернатива Sad

Стъклени кутии имам на Пирекс и са много удобно нещо - миризми не поемат, директно могат от хладилника да се мятат в нагрята фурна, във фризер могат да се ползват, лесно се мият и са почти вечни. Но пластмасовите капаци са им слабо място май, без значение от марката. От моя комплект имах леко сцепване на единия капак още на първия месец, другите държаха повечко.
В нашия Лидл в Пловдив детските свински кренвирши от 2 месеца са блокирани и предлагат  само пилешки,още тогава като питах ми казаха че скоро няма да има доставки .

# 819
Преди години май и в техните брошури пишеше цена за килограм как излиза, сега наистина почти за нищо не я посочват по този начин. Поне в магазина наистина има цената за килограм на етикетите, не знам да е задължително но може и да бъркам, удобство си е със сигурност. Явно на местно ниво някой е решил тук да е така, щом в другите държави вписват и по този начин в брошурите.
Добре че предимно ги преглеждам на екрана на компютъра и ако не мога "на око", си смятам с калкулатора каква излиза цената. Съвсем съм разредила ходенията там, а в тия жеги пък съвсем, че пазаруването в Лидл ми е пешеходно и после имам 15-20 минути ходене до вкъщи. Като се подам през прозореца и рязко решавам че не ми трябва нищо чак от там Grinning

# 820
Черешите днес са страхотни .
Цена за кг - 6 лв

# 821
Да, преди в брошурите ги пишеше цените за килограм. Аз отбелязах тогава този факт тук. И единствената причина, която виждам, за да ги няма, е точно тази- за да не може клиентът да си направи добре сметката. Има много хора, които гледат брошурата вкъщи внимателно, но в магазина (по една или друга причина) не гледат цената за килограм. А някои дори не могат и да я видят без очила...

# 822
  • Бургас
Здравейте,
не знам колко теми съм изпуснала за 5 години отсъствие от форума и се извинявам за нахлуването в темата, но имам въпрос. Може ли някакви отзиви за смесителя с изтеглящ се душ? В едната тоалетна вкъщи нямам подвижен душ и почистването си е живо приключение/ тренировка Laughing Дали би бил подходящ за такава употреба, или става само за кухня заради дължината? Благодаря!

# 823
Здравейте,
не знам колко теми съм изпуснала за 5 години отсъствие от форума и се извинявам за нахлуването в темата, но имам въпрос. Може ли някакви отзиви за смесителя с изтеглящ се душ? В едната тоалетна вкъщи нямам подвижен душ и почистването си е живо приключение/ тренировка Laughing Дали би бил подходящ за такава употреба, или става само за кухня заради дължината? Благодаря!
Имам такъв кухнята, доволна съм. Не знам, на какво е търсеното разстояние при вас, аз сега измерих, че изтегляща се част може да се извади на 45 см. Отделно и самият смесител не е статичен, и може да се завърти.

# 824
  • Бургас
Имам такъв кухнята, доволна съм. Не знам, на какво е търсеното разстояние при вас, аз сега измерих, че изтегляща се част може да се извади на 45 см. Отделно и самият смесител не е статичен, и може да се завърти.

Много благодаря, колко да ми е разстоянието, като за малката тоалетна в панелка, според мен ще свърши работа за целта, която гоня Wink Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт