Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 545
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 795
  • Хасково
Не съм обръщала внимание на това доматено пюре, на каква цена и колко грама кутийка? ..
140г и 0.89лв последно като го гледах.
Вчера вземах,0.99лв.е вече.

# 796
Скрит текст:
Не съм обръщала внимание на това доматено пюре, на каква цена и колко грама кутийка? ..
140г и 0.89лв последно като го гледах.
Вчера вземах,0.99лв.е вече.
Благодаря, в понеделник ще ходя до Лидъл, та ще купя няколко бурканчета.
Надявах се да пуснат от любимите ми безглутенови бисквити, лимонови с крем, но са пуснали само шоколадови (в брошура) Sad

# 797
  • София
Подарявам:

Скрит текст:

Също и всички седмични купони.

От днешното пазаруване ми се падна сладоледче за 1 ст., но интересно, че валидността му е само 2 дни. Някаква новост ли е това? Нали бяха по 6 дни? Ароматизаторите се паднаха преди два дни, а и те изтичат до края на седмицата. Дано да е някакъв бъг. Иначе ако ни се падне нещо в неделя, сигурно няма да можем да го вземем.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 21:55 от Тaня67

# 798
На мен вчерс ми се падна , с валидност още 2 дни

# 799
Пожълтява, става на петна, но цената не намалява...🤪 Отделно...етикетът е на друго място поставен...

Из магазина имаше зарязани кори с яйца при препаратите, при дрехите...🤪

# 800
И аз щях да пиша вчера за скречовете.
Преди бяха цяла седмица валидни - цяла по календара (7 дни).
Вчера ми се падна сладолед, който изтича в неделя - т.е. 4 дни вместо 7. Демек новия срок е в рамките само на текущата седмица до неделя вкл.
Според мен това е глупаво. Дано върнат старите срокове.
Така излиза, че ако се падне скреч в неделя, ще е валидно само в неделя и пак трябва да влизам в магазина (това е и идеята сигурно Joy ).

# 801
  • София
Така излиза, че ако се падне скреч в неделя, ще е валидно само в неделя и пак трябва да влизам в магазина (това е и идеята сигурно Joy ).
Да, но аз не се сещам в магазина. Прибирам покупките и тръгвам. Трия късметчето вкъщи на спокойствие.

Сега се сетих, че на неизтритата скреч карта също пише колко дни е валидна. Там какъв ли е срока? Ако са повече дни, ще може да се изтрие в понеделник, а не в неделя.

# 802
Триеш или не, срокът си тече.

# 803
О, Лидъл губят от по-кратките срокове...😃 И с предишните понякога не стигах, с по 2-3 дни да не ме чакат в магазина!🙃

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 22:53 от dolce miele

# 804
В четвъртък пазарувах и имам награда. Като казахте за краткия срок влязох да видя и наистина е до неделя,но пише,че имат проблеми и при неизползван купон ще ми бъде активиран отново в понеделник
Скрит текст:
Не са променени сроковете,това е хубаво,защото наистина и така не достигат

# 805
  • София
Сега и аз погледнах купона за ароматизаторите (сладоледът вече е изяден Simple Smile). Пише същото - ще го активират пак в понеделник, ако не е използван. Simple Smile

# 806
Да, имат някакви технически причини за това, явно е временно явление.

# 807
Подарявам купони - избрано..... + седмичните

# 808
bradata, сега взех детски свински кренвирши от Яким Якимов, но са набутани зад пуешките и трябва да се разрови. На Клийн лейбъл и тук нямаше.

# 809
  • София
Стъклените купи 5 бр.в комплект които пускат от понеделник добри ли са? По-хубави ли са от тези в Пепко?
А другите, задържат ли миризма от предишна храна?!

Общи условия

Активация на акаунт