Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 560
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 780
Гледах брошурката и сега ми се ядат мадленки, а не ми се пазарува, че един пакет бишкоти висят в кухнята от сто години и само се прехвърлят, уж щях да правя тортичка с тях, ама изядохме крема 😁

Имате ли мнение за сушилника за пране от тази брошура, практичен ли е?
В смисъл? Сушилник като сушилник ¯\_(ツ)_/¯ Нямам такъв, не обичам на колелца. На този не му виждам много смисъла, грубоват е като дизайн.

Аз в стара версия на чопъра се опитах да смеля лешници и не ми се получи Sad 
Защо, става с някои тънкости. Редовно меля орехи, лешници и бразилци за посипка на сладолед, и за кексче от дъжд на вятър. ММ обича да хрупкат и ги предпочита насечкани, не финно настъргани с традиционната мелница Rolling Eyes Само трябва да се разбъркат от време на време иначе на дъното стават на прах и спира да мели останалото.

# 781
Гледах брошурката и сега ми се ядат мадленки, а не ми се пазарува, че един пакет бишкоти висят в кухнята от сто години и само се прехвърлят, уж щях да правя тортичка с тях, ама изядохме крема 😁

Имате ли мнение за сушилника за пране от тази брошура, практичен ли е?
В смисъл? Сушилник като сушилник ¯\_(ツ)_/¯ Нямам такъв, не обичам на колелца. На този не му виждам много смисъла, грубоват е като дизайн.

Аз в стара версия на чопъра се опитах да смеля лешници и не ми се получи Sad 
Защо, става с някои тънкости. Редовно меля орехи, лешници и бразилци за посипка на сладолед, и за кексче от дъжд на вятър. ММ обича да хрупкат и ги предпочита насечкани, не финно настъргани с традиционната мелница Rolling Eyes Само трябва да се разбъркат от време на време иначе на дъното стават на прах и спира да мели останалото.

Много точно си го описала - на дънота става фино настъргано , а останалото си остава едричко, а на мен им трябваше дребно за блат за торта. За да не се ядосвам се извадих старата ръчна мелничка си си ги направих каквито ми трябват.
Но пък за малини за конфитюр беше чудесен чопъра Simple Smile

# 782
подарявам
Скрит текст:

# 783
Старата ми версия на чопъра се справя добре с ядките (те са все по 260 вата, така че едва ли има голямо значение коя е версията). Просто натискам бутона с интервали.🙂

# 784
Да и аз натисках с интервали, но не се справих.
Може и в мен да е проблема.

# 785
че един пакет бишкоти висят в кухнята от сто години и само се прехвърлят, уж щях да правя тортичка с тях, ама изядохме крема 😁
Нарязваш някакъв плод, може суров, може и да го задушиш в малко вода, смесваш го с кисело мляко и ето ти крем. Чудесно лятно лесно тирамису 😎

# 786
https://www.lidl.bg/p/raboteshti-reshenia/led-lampa/p72550   Здравейте, някой да сподели тази лампа , като какъв диаметър свети,сила на светлината, става ли за четене?

# 787
  • София
На Фрешона доматеното пюре е страхотно!
Следващият път, когато е на промо цена, ще купя повече кутии.

# 788
На Фрешона финосмляната лютеница, която преди време беше с купон не е хубава. Нищо общо с едромляната.
Все едно брашнена каша хапваш. Ако се опиташ да я намажеш на филия, направо попива в хляба.

# 789
  • Sofia
На Фрешона доматеното пюре е страхотно!
Следващият път, когато е на промо цена, ще купя повече кутии.
Те така карам отдавна и не оставам без... иначе е страхотно да, ям си го директно от консервичката.

# 790
  • София
За първи път нямах киселини от това доматено пюре.

# 791
Не съм обръщала внимание на това доматено пюре, на каква цена и колко грама кутийка? Моите запаси свършиха, и се чудих от каква да купя.

# 792
От колко часа малката сметана 30% вече е 1.99 лева? Аааа, възмутих се.

# 793
  • Sofia
Не съм обръщала внимание на това доматено пюре, на каква цена и колко грама кутийка? ..
140г и 0.89лв последно като го гледах.

# 794
на дънота става фино настъргано , а останалото си остава едричко
Обикновено врътвам, накланям настрани, врътвам пак, накланям на другата страна и така се разместват и се смила всичко, не се пълни до горе за да има място да се търкалят ядките. Или просто ги разбъркваш посредата. Стандартната мелачка не я вадя често, защото има повече разглабяне и миене, чопърчето ми е по-лесно за почистване. По принцип ползвам чопърчето най-вече за рязане на лук на ситно, ей днес правих кюфтенца с негова помощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт