Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 562
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 765
Долче, то който е навит и може да си купи ел. пила от тези за които говориш, няма да се чуди на тези в Лидл дето се появяват веднъж в годината... За различен клас говорим все пак, моята позагрява в ръката ми от скъсяване на естествени нокти, не е чак прегряла ама успявам да я загрея. Ако тръгна повече работа наведнъж да върша с нея, ще трябва да я оставям да почива сигурно. За 30 лв толкова, както и с чопъра.

# 766
Натка, просто се опитах да подчертая, че е само за естествени нокти.😉 Ако някой случайно очаква да си сваля с пилата гел лак, да знае, че не е предвидена за такава употреба.😃
Морена, вярвай, че ако каната беше стъклена, непременно щеше да го има в описанието!😃 Пластмасова е. Лед си троши чудесно и затова не е необходимо или задължително каната да е от стъкло.😉 Всъщност, много уреди с пластмасов съд са предвидени за натрошаване на лед. Приставката за разбиване на сметана се използва за количества до 200 мл. Не я използвам, защото имам с какво да разбивам сметана, а и рядко ми се случва да разбивам само 200 мл. 🙂 И лед почти никога не съм натрошавала, използвам си цели ледени кубчета.

# 767
  • Sofia
Мисля си, че пластмасова не е устойчива на трошене на лед, ама не знам де.  Аз в таква не се пробвам. Simple Smile

# 768
Потърсих вчера кренвирши за наследника, но нито тези с марка Клийн лейбъл имаше, нито детските свински, а само такива взимам обикновено. Навсякъде ли е така или при нас липсват само?
И аз търсих скоро на Клийн лейбъл в Лидл на Трапезица, но нямаше. От детските имаше и такива взех.

# 769
  • Бургас
От детските имаше ли свински или само от пуешките, които са намалени?

# 770
От детските имаше ли свински или само от пуешките, които са намалени?
Имаше свински, и малката ги предпочита. Но ми направи впечатление, че от Клийн лейбъл имаше много малко неща, даже май само един вид , но не помня салам ли беше или луканка.

# 771
Милка донът няма пълнеж вътре, нали?

# 772

Няма, да. “Празен” е.
И вкус на милка няма ако ме питаш, ама...Joy За 1.15 толкоз.

# 773

Няма, да. “Празен” е.
И вкус на милка няма ако ме питаш, ама...Joy За 1.15 толкоз.

Да си ги спестя значи Smile

# 774
Затова предпочитам хляб намазан с Милка. 😀

# 775
И аз да попитам за отзиви за чопъра. Главно лук, чушки и късчета месо ще се мелят.
Чопърът е хубав, за зеленчук главно. Сурово месо съм пробвала да меля с по-стара версия, беше за бургер да направя едра кайма, влачи повече отколкото реже и го правих лека полека, с пулсиране, беше ме страх да не изгори. Е получи се накрая, но не е така лесно като със зеленчука който става за 5 сек.

# 776
За месо (сурово) си трябва чопър с по-голяма мощност или месомелачка.🙂

# 777
Аз в стара версия на чопъра се опитах да смеля лешници и не ми се получи Sad

# 778
О,не.. Задава се binge при мен. От понеделник ще взема десетина десертчета 39ст honеy&milk от брошурата 6та страница..и отворя ли едно... ами то да мигнеш и вече го няма..Joy
Защо не произведат едно голямо, че да се угоди човек ами трябва по 3-4 минимум...хем по-евтино ще излезе..

Сготвих на грил тиган с черен пипер от Виетнам Grinning (39ст от лидл),  свинския котлет от франция дето е под 5лв 700гр.. и то с био кокоса масло ли се води или.. пише Oil..anyway махнах мазнината и коста и стана добре..май ги поизгорих леко но вкусно ми е.
Но то от 700гр опаковка, аз ям няма и 300гр сготвено..Flushed и до следобяд - пак глад..
Да използвам момента да похваля гръцката маслиновата паста ~1.50лв , някъде до лютеницата рафта П.А. . много добра..както и зеления снакс с фъстъци 35%..без вредни съставки. Много добро! Почнеш ли няма спиране..

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 11:06 от Didity02

# 779
Беше питано назад, но не видях отговор, та да питам и аз. Имате ли мнение за сушилника за пране от тази брошура, практичен ли е? Освен това на колко време пускат маса за гладене? Чакам вече от 3 месеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт