Родени през м. май 2022

• 11 695
  • 324
  •   1
Отговори
# 255
Мамита привет отново, вие да сте забелязали бебчетата да спят по-неспокойно през нощта от обичайното? Нашата направо през час-два се буди  - рев, давам бибата или ако е жадна давам мляко, вода и пак бибата и заспива. После пак след час -два бибата.. абе направо вече втора нощ?! Зъби ли са какво са, още нямаме избили, но са белички отдолу и венците също доста я сърбят, болят абе ужас>

# 256
Мамита привет отново, вие да сте забелязали бебчетата да спят по-неспокойно през нощта от обичайното? Нашата направо през час-два се буди  - рев, давам бибата или ако е жадна давам мляко, вода и пак бибата и заспива. После пак след час -два бибата.. абе направо вече втора нощ?! Зъби ли са какво са, още нямаме избили, но са белички отдолу и венците също доста я сърбят, болят абе ужас>

Ние сме така в момента, но има 2 нови зъба от миналата седмица(излязоха двата през 1 ден 😩) и идват следващите 2 …. Та направо ми иде да се метна …
Освен това май има криза на растежа пак на 6м та може и това да допринася … не знам ама тежко е положението 😂

# 257
А имате ли проблеми с приспиването, при нас от една-две седмици е някакъв ужас просто. Преди слагаме я заспива си, сега е ужас, рев, няма заспиване с часове се опитвам и накрая едвам успявам или тя вече се измори. Оф оф оф

# 258
А имате ли проблеми с приспиването, при нас от една-две седмици е някакъв ужас просто. Преди слагаме я заспива си, сега е ужас, рев, няма заспиване с часове се опитвам и накрая едвам успявам или тя вече се измори. Оф оф оф

Ами да ама то е нормално ако са изнервени и ги боли и се изморяват … Нормално е да заспиват трудно. И ние тъкмо бяхме стигнали на етап в който да не я приспивам на ръце, защото вече не издържам, и айде обратно там защото иначе реве яко. Но май поотминава при нас вече. Поуспокояват се нещата май. Днес успях да я приспя направо в гнездото 👍
Периоди са и отминават. Те първа колко още такива предстоят .. 😅

# 259
При нас самостоятелното заспиване е просто абсурд. 🤣
Люшкане и това е то. И нашата спи много неспокойно, направо ужас. Идва ми да я сложа при нас, понякога не издържам, но намирам сили и я оставям в кошарата.
Все още няма зъби, но много силно хапе, постоянно си чеше венците, дано избият по-бързо.
Вече натежава доста и ръцете ми много се изморяват. Всичко ме боли. 🥲
И такива номерца ми прави, само в мен иска, не ме оставя за секунда, когато друг я пази, не прави такива изпълнения.

# 260
При нас самостоятелното заспиване е просто абсурд. 🤣
Люшкане и това е то. И нашата спи много неспокойно, направо ужас. Идва ми да я сложа при нас, понякога не издържам, но намирам сили и я оставям в кошарата.
Все още няма зъби, но много силно хапе, постоянно си чеше венците, дано избият по-бързо.
Вече натежава доста и ръцете ми много се изморяват. Всичко ме боли. 🥲
И такива номерца ми прави, само в мен иска, не ме оставя за секунда, когато друг я пази, не прави такива изпълнения.
Начи същото при нас, не иска при никой друг. Не мога до една тоалетна да отида дори Grinning Grinning Grinning Само от поглед да ме изгуби и се надува гайдата Grinning

# 261
Явно майските бебешоци са си гушливи, моят е същият, от втория месец спи между нас, защото иначе ставахме по 1000 пъти да му даваме биберон. Нон стоп е на ръце откакто се в родил, само на ръце заспива с песен, с кенгуру го извеждам, вкъщи е на ръце и през нощта се буди да го галя по главата, добре че баща му работи от вкъщи, че досега да съм изперкала. Не ми пречи, но си търся някакво ефикасно мазило за гръб, той ми е проблемен. Вашите бебчета хапват ли си, момичета? Моето отказва пюрета ,каши

# 262
Моето хапва плодова каша с охота, оризовата трябва да я смеся с плодово пюре иначе не иска да я яде. На обяд хапва зеленчуково/заленчуково месно пюре , но отново давам и пюре с тиква и ябълка/морков и ябълка, за да ги яде иначе не иска.
Вашите бебчета по колко пъти и колко милилитра мляко хапват на ден? Намалихте ли им ги вече?

# 263
Бебка яде всичко за момента не отказва нищо 😄 ние се захранваме по ЗВБ и не яде основно пюрета и каши. Правя ѝ картофено пюре с морковчета и грах от време на време и овесени ядки с някакъв плод, но това е като цяло кашата. Иначе яде всякакви зеленчуци на пара или печени, плодове също. Месо давам в манджичка, която просто е безсолна(ние си я овкусяваме допълнително или отделям за нея преди да я овкусим още до като се готви). Яде храна на обяд и на вечеря, понякога и на следобедна закуска като тогава не давам и мляко защото хапва завидни количества 😅 мляко яде на закуска и преди сън задължително.

# 264
Браво на бебенцата, моето явно е злоядо, пие по 150 мл кърма 5 пъти на ден, ако хапне и малко пюре или каша му давам по 100 мл след тях. Иначе наддава ,вече е 9 кила

# 265
Здравейте, позволете да се включа в темата
Имам следното питане: пъпчетата на вашите бебета изглеждат ли ви хлътнали?
Пс. Странно защо от телефона не мога да прикача снимка. Sad

# 266
Здравейте, позволете да се включа в темата
Имам следното питане: пъпчетата на вашите бебета изглеждат ли ви хлътнали?
Пс. Странно защо от телефона не мога да прикача снимка. Sad

Хлътнали? Не съм сигурна че разбирам правилно какво точно имаш предвид. Моята дъщеря имаше пъпна херния и за около месец ѝ лепих пъпчето. Изглеждаше като топченца изпъкнало. След лепенето се оправи и сега си е нормално скрито, не е топче като преди.

# 267
Здравейте мами, която от вас има инстаграм и иска да се последваме и да си виждаме бебенцата изпращам линк към моя.
В Instagram съм като @liontopchow. Инсталирайте приложението, за да последвате моите снимки и видеоклипове. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1kqo94wou4wye&utm_content=jsfrm6

# 268
Мамита привет, значи напослудък като стане обяд е нещо страшно вкъщи. Бебка не иска нищо да яде, търси само млякото и тва е. Не знам зъби ли са какво е, но не иска друго и тва си е. Как ще го науча това дете да яде не знам Grinning Grinning Чувала съм че от зъбите е възможно да отказват друго да ядат...

# 269
Здравейте! Не се притеснявайте, моето също прави такива номера, един ден яде, на следващия не желае, аз не го насилвам, колкото желае и каквото желае, пробвам с пюре, ако не желае си му давам шишето с кърма. Просто предлагам всеки ден пюре , някой път го занимавам с книжка да бутна още 2-3 лъжички, аз си мисля ,че кърмата си е толкова ценна, че до 1 година трябва да си е основно на нея, аз съм заместила само обедното хранене, когато яде разбира се. Важното е да се предлага всеки ден меню, така си мисля, не съм експерт или педиатър. Нашата педиатърка казва даже и попара да се въведе, аз изобщо няма да давам попара, само каши редувам различни видове и сирене към обедното меню.

Общи условия

Активация на акаунт