Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 391
  • 821
  •   1
Отговори
# 60
Ешехерията дебне от всякъде, не е нужно да се втеляваме. Аз в болницата където лежах със сина ми я прихванах, ама тогава още бях паника за всичко..)

# 61
  • София
Не обикалям по три континента в едно пътуване и, слава Богу, грижи как да съчетая багаж за четири климата не ме връхлитат Grinning
Последните години чак се изненадвам от себе си как успявам да нося всичко, което взема - а багажа си, обикновено за седмица почивка на хотел, събирам в един сак/куфар. Включително несесер с тоалетни принадлежности, козметика и парфюми, включително  обувки. Винаги нося кожено яке, и винаги ми е вършело работа. Пресипвам и отливам козметика, парфюмите са възможно най-малката разфасовка (и възможно най-много Joy), пътувам с най-заемащите място обувки. Блузки, панталонки и роклички всъщност не заемат почти никакво място. Имам списък още от детството на дъщеря ми,  проверяван в най-различни ситуации, и смятам скоро да й го връча като семейна реликва. Време й е.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 15:07 от Льоня

# 62
Ако може да ни предоставиш списъка и тук Simple Smile

# 63
Миии дори не ми минава през акъла за бактериите в леда, знам че ги има, но са премерен риск и организма трябва да се калява. Дори винаги се старая да пия местна вода, която не е доказано заразна.
Досега проблем не съм имала.
Отделно топлата вода не ми утолява жаждата, не ми е вкусна и не мога да я пия.

Относно дрехите за пътуване, толкова години опит и не мога да ги докарам оптимални, особено ако е за почивка. Ей сега нося различна рокля за всяка вечер +2, щото не се знае какво ще ми хрумне и пак не съм износила и 1/3. Когато сме с кола мога да си позволя тази глезотия отделна торба обувки, отделна торба козметика, кафемашина…
За командировка само веднъж успях с точен брой дрехи и всяка влезе в употреба 😂

# 64
  • София
Ние сме 5 човека, колата ни е стандартна и дори с кутията отгоре, пак събира по куфар на човек и плажните принадлежности. И да искам, място за повече няма. Като останем по-малко, ще наваксам. Ако въобще след години ми пука за броя рокли.

# 65
Аз мъкна доста, дори за чужбина със самолет, За Испания тази година се спретнах в 19кг багаж, три чифта обувки плюс джапанки. Удобно ми беше, нищо не ми липсваше. Като съм с кола въобще пък не се съобразявам, няма да ги мъкна на гръб я! Simple Smile

# 66
  • София
Аз писах, че нося минимално количество багаж, но това важи само за дрехите.
Нося чаршафи - обикновено няколко комплекта според броя дни. Нося хавлиени кърпи за кухня, баня, за пода пред банята, отново по много, за да сменям. И какво ли още не.
Когато тръгваме, изглеждаме като хора, които се изнасят. Wink

# 67
змия, ти ходиш с кемпер нали? По багажа се ориентирам.

Ние бяхме наели за седмица един паркиран на първа линия и общо взето изкарахме по бански, къси панталонки и някоя и друга тениска.
Рокля и високи сандали сложих веднъж за заведение и това беше.

На море е лесно с багаж, виж за ски и зимни преходи сме малко като да се изнасяме Grinning

# 68
От години пътувам само с ръчен багаж. Достатъчно ми е и се чувствам комфортно.

# 69
  • София
Да, с кемпер, малко дрехи и мноооого други неща.
Но никой хотел няма такава първа линия.

# 70
Да, така е - първата линия нямаше равна 💖
Мнооогото други неща не ги броим 😃

# 71
Като сте заговорили за токчета, вижте каква височина носи един ангел от барелеф, открит в Персия, хем е мъж!
Снимах го в един музей в Португалия.

интересен барелеф

по-скоро е подметка, платформа,
не бих го нарекла токче

# 72
# 73
Криси, сложи го този тел на бюрото и вкл самоснимачката с отложен старт.
Така не се вижда добре, а ми изглежда, че полата ти е много интересна и разчупена..Wink

# 74

Общи условия

Активация на акаунт