Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 434
  • 821
  •   1
Отговори
# 705
Поздрави от Мелбърн, момичета!
Тук се води, че е зима, но мога само да си мечтая за такава зима в Бг 10-17 градуса Simple Smile
Не очаквах, че толкова много ще ми хареса - мястото е взело най-доброто от US & UK, хората са супер мили и приятни, а заведенията и социалния живот са супер! 

Ето малко снимки:
Скрит текст:

Вчера успях малко на шопинг да отида, взех две много приятни рокли на местен австралийски бранд и поредните ми UGG - как да дойда до тук и да не си взема поне едни от източника Wink

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 01:11 от Maroonka

# 706
Обожавам черноморието, пътувам и в чужбина, предпочитам комерсиални места, като цяло пустошта не ме радва, но за мен лично, морето никъде не мирише на море, както в България. Буквално съм влюбена в нашето крайбрежие. В годините съм чела отвратителни неща за нашето море и винаги ме е боляло.
Била съм общо взето на най-популярните места за български турист- и на Бали, и в Сингапур, и Дубай, в Европа на всякъде, в Египет, но за мен родината е върхът и не позволявам никой да я плюе в мое присъствие. Само още в щатите не съм ходила, но животът е пред мен.

# 707
И аз си харесвам моренцето, не знам защо толкова го плюят. Пътувам и на други места - навсякъде ми е ок, стига да съм с приятни хора. Grinning
Dez е като за списание със синята рокля, страхотни снимки!
На Maroonka най - благородно завидях, изглежда прекрасно в Мелбърн - ще се радвам да видя и местните авторски рокли, пък и още снимки от това далечно място! Flowers Hibiscus
Момичета, да си прекарате чудесно, където и да сте! Nature Sunny

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 08:58 от silver pearl

# 708
Хах, това с пошлото звучи малко гадно 🤪 Едни и същи хора сме и в кемпера, и в плажното заведение където има силна музика, плажен волейбол, парти хора, коктейли и си е парти, а аз си чета книга за зайци 😃

Харесвам нестандартни цветове чанти, но нещо дерящо, твърдо и тежко не бих взела ако ще кожата да е от марсиански варан 😃

Последната ми работна чанта е в матово войнишко зелено и определено не отива на всичко, но аз си я нося всеки ден. Цвета е изненадващо добър за лято

Maroonka, поздрави! Какви са роклите?

# 709
  • София
Maroonka, страхотно! Това е следващата ни дестинация, както и Нова Зеландия!  Heart Eyes

Преди години моят мъж сбъдна, почти тази наша идея с пътуване до Нова Зеландия. Беше много забавно! Казвам почти, защото в бързината да купи сега и веднага (нещо много типично за Стрелеца) билети на чудесна цена, пропуснал да види ...до къде са точно. Така се сдобихме с билети до Окланд на прекрасна цена. След няколко дена, когато започна същинското планиране и навързването на полетите, стана ясно, че имаме билети до Оакланд, Калифорния в Щатите! Та ...накратко така започна нашето голямо Калифорнийско пътуване за двама 2018 година. Smile

Uggs ми подариха, като бях сега в Щатите. Поръчали го от Австралия и се оказва, че номерът, който са получили не става на абсолютно никой. Умалени за 39 номер, големи за 36...Та ми се получи историята на Пепеляшка. На моя фин крак - 37 номер, паснаха идеално! Grinning Друг е въпросът, колко ще ги нося. Признавам не съм имала до сега никога такива, защото са ми едни такива..... А бе, мечешки са ми!

Бабри, обувките са супер, но и за мен дори са височки. Над 7 см ток вече не смея, а и не мога.

# 710

Dez е като за списание със синята рокля, страхотни снимки!

И аз това си помислих като видях снимката!
Морето го гледам през прозореца си. Тази година дори не съм ходила да плувам още. Само пикници край брега си организираме. Обичам го и не мога да живея ако не съм близо до него. Но тълпите и мен не ме привличат вече. Така изглежда моето моренце

# 711
Хах, това с пошлото звучи малко гадно 🤪 Едни и същи хора сме и в кемпера, и в плажното заведение където има силна музика, плажен волейбол, парти хора, коктейли и си е парти, а аз си чета книга за зайци ...
Слънчака е пълен с пияни и надрусани чужденци, така че е повече от пошло.
Предпочитам някъде с германски пенсионери пред пияни англичани и скандинавци.

# 712
Вчера третият ми таксиметраджия ми разказва как отишъл на лекар в Норвегия, защото след няколко месеца работа на кораб "в оная тъмница" си загубил потенцията, а докторът му рекъл "сега антидепресанти ли искаш да ти пиша!? ти водка не пиеш ли"

Дез, като от корица си!

Марун, това е прекрасна дестинация!

PS А аз му разправях колко съм се смяла, когато на летището в Осло намерих АТМ, който даваше САМО брит. лири, евро, долари и БГ Лв.

# 713
Какво да правя на плаж с германски пенсионери? 😃
На дама ли да играем 😃
този ми е новият бански за "пошлите" плажни заведения

Днес съм на плаж до обяд, после работа. Вчера минах да си взема бански и кърпа - едни големи горнища, не е истина.... харесах се с изрязаните високи бикини, които са модерни. Следващия път ще си сложа в багажа и новия лиляв бански, ако пак стигна морето

Направо ми звучи невероятно това за АТМ-то с BGN наличност 🙃

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 16:39 от Al Georgieva

# 714
  • София
Колко е хубаво, ме сме различни. Аз по плажни заведения не ходя, не ме и интересуват останалите хора на плажа. Колкото по-малко са, толкова по-добре.
Нямам нужда някой да ме забавлява.
Нямам идея и каква е модата при банските. Маловажно ми е.

# 715
но за мен лично, морето никъде не мирише на море, както в България.
Само това ми остана да харесвам в нашето море! Незаменимо е усещането като спре колата и отворя вратата.

Нормално е всички да харесваме различни неща, но нека това не е повод да се подхвърлят разни реплики…..

# 716
Черният бански е ужасно красив, Ал!

Подвела съм ви без да искам, АТМът не е предлагал долари Grinning Осло, 2017

Да не обиждаме, моля, любимите ми немски пенсионери - много от тях са и много приятни и ерудирани и много физически активни хора. Срещам ги по съвсем невероятни краища на света. Винаги ми става малко мъчно, че нашите бащи и майки нямат техният лайфстайл!

И да влезем в положението на подпийналите скандинавци (колкото и да ми е трудно понякога лично на мен) - водка на топло и слънчево място може да е по лекарско предписание Wink

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 11:12 от Agent Provocateur

# 717
  • София
И аз харесвам лайфстайлът на Мелбърн, но зимата му е като лятото 🤣. Така мръдна януари там, както и в Лондон не съм.
Кофти им е климата там. 4 сезона за един ден, но кръчмите стават.

# 718
змия, щом пишеш че е чудесно че сме различни, то изказването ти за пошлост е гадно.... В момента съм с приятели и децата им на плаж и последното, което може да се каже за тях е че са пошли....
Не всичко на тоя свят е нудистки и самотни плажове, може и по-лекинко с определенията.
/ за презрамките на сутиените вече стана ясно  на предните страници 😃/

Агент, банския е на БГ марката Paramidona, стои страхотно, материята е супер 😎
Браво че си снимала - историята ти и малко в стил "...и няма да повярвате какво ми се случи..."

# 719
Какво да правя на плаж с германски пепсионери? 😃
На дама ли да играем 😃
този ми е новият бански за "пошлите" плажни заведения

И какво ще правиш с пияни англичани? Еле пък ако имаш мъж и деца ... Wink

Общи условия

Активация на акаунт