Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 710
  • 821
  •   1
Отговори
# 195
Rockstar, фен си ти ни торбести рокли...
 И като бременна не исках да нося такива.

kopche, супер 😎
Много е добре офиса лятото да е на морето, а зимата в планината. По-леко някак човек се бори с проблемите 🍀 😃

mimi.7299, 3 чифта обувки за 2 дни, нали така беше 😃
Снимката на розите ми хареса много

# 196
  • София
Абсолютен фен съм, не мога да им устоя. Даже бежова си купих миналата седмица.
Работата ми е леко в планината и е малко хладно.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 15:51 от Rockstar

# 197
Аз обожавам торбести рокли също. Половинката много ме критикува, казва, да си нося тесни дрехи докато ми отиват, имало време за торбести после. Ами да, ама няма такова удобно нещо! Имам доста, които с коланче изглеждат добре и много си ги обичам.

# 198
  • София
Не видях всички снимки, но каквото видях ми хареса много.

Била съм само на един от Принцовите острови, хареса ми. На слънчев бряг не бих стъпила, освен ако няма да спасявам нечий живот.

Аз бях на погребение днес и съм смачкана. Пореден премазан пешеходец. Дано му е светло на душата.

# 199
Само Темза мога да покажа аз, за съжаление. Няма острови 🥲

Скрит текст:

Змия, съболезнования!

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 11:39 от G&B

# 200
Днес в офиса с любимата рокля тип расо.
Поболях се от любов като ги видях в Пинтерест още преди Ковид. Докато я купих, нямаше къде да я нося.
Днес с колан, но така губи от идеята си.

С дънково яке индиго и Конвърси.

Змия, моите съболезнования.

# 201
  • София
Аз обожавам бели дрехи и съм открила едни прахчета за бели дрехи, добавяш към другия препарат. Не са бюджетни, но пък правят всичкото бяло чисто бяло. Откакто ги открих се чувствам като супер герой. Няма да пиша фирма, те са май две основни на пазара. Няма да сбъркате, което и да ползвате, все върши работа. Искрящо бели стават дрехите.
Имам рожден ден, момичета, чуквам официално 40 и влизам съвсем в темата. Ще сме си вкъщи, малката е болна, а и нали уж не се празнува 40, обявила съм скромна вечеря с приятели "без повод". Ще сложа една бохо рокля, ако има снимки, ще се покажа.

# 202
Честити пекрасни 40, Клеми! Бъди здрава и много щастлива!

# 203
Клеми, честита бъди!
Да започнеш с лекота и вдъхновение новото десетилитие и да бъдеш в него винаги изпълнена с любов и светлина! Весел празник! ♥🌺🥂💫🎉

# 204
  • В полите на Пирин планина
ЧРД, Клеми, жива и здрава да си и желая много прекрасни преживявания, любов и щастие!

# 205
40-те са прекрасно десетилетие!
Честит РД Flowers BouquetTropical DrinkBirthday !

Змия, гуш!

# 206
Честит рожден ден Клеми, жива и здрава, все така прекрасна и много обичана. Безброй споделени моменти с любимите за теб хора, пожелавам.

# 207
Клеми, честит рожден ден! Много здраве и любов ти желая! Birthday Tropical Drink Balloon

# 208
Честит празник, Клеми! Flowers Rose
Много щастие от мен!

# 209
Честита да си, Клеми! На ръце да те носят!
За рокля расо чувам за първи път. Заради цвят или кройка?

Общи условия

Активация на акаунт