Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 919
  • 871
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Няма да го ползвам
За не намалени
B191222A5CEE5

# 616
  • Пловдив
Дънките на Медисин стават ли? Отгаоварят ли си?

# 617
Много съм доволна от разнообразието в сайта и срока за доставка, така че често пазарувам от там.
Обаче всеки път, в който си поръчам обувки, те идват в кутии с дефекти - смачкана, разпадаща се и т.н. Даже се чудя как не са повредени самите обувки. Според вас каква е причината за това?

Последната ми покупка са ето тези маратонки TH:
https://www.answear.bg/p/kozheni-maratonki-tommy-hilfiger-v-byalo-728540

# 618
Здравейте, моля, ако някой има код, който няма да ползва за ненамалени продукти, които не влизат в промоцията с код spring, да ми пише ЛС. Харесала съм си една раница, но ми идва доста скъпа, ако няма намаление. Благодаря Simple Smile

# 619
Здравейте, моля, ако някой има код, който няма да ползва за ненамалени продукти, които не влизат в промоцията с код spring, да ми пише ЛС. Харесала съм си една раница, но ми идва доста скъпа, ако няма намаление. Благодаря Simple Smile

# 620
Много благодаря!

# 621
Здравейте,някой има ли код за намаление за ненамалени артикули?

# 622
  • Варна
Много съм доволна от разнообразието в сайта и срока за доставка, така че често пазарувам от там.
Обаче всеки път, в който си поръчам обувки, те идват в кутии с дефекти - смачкана, разпадаща се и т.н. Даже се чудя как не са повредени самите обувки. Според вас каква е причината за това?

Последната ми покупка са ето тези маратонки TH:
https://www.answear.bg/p/kozheni-maratonki-tommy-hilfiger-v-byalo-728540
Няколко пъти съм поръчвала обувки/маратонки И идват в идеални кутии.

# 623
  • Варна
И аз не съм получавала смачкани кутии,но моите не са били "маркови" сякаш Thinking.
Проблемът може да идва от там,че са връщани..т.е. разхождани няколко пъти напред -назад.

# 624
Никога не съм имала проблем с обувки от този сайт, както и с дрехи. Поне засега.
Код за ненамалени - 1912227E958B

# 625
  • Варна
Момичета, с най-добри чувства - споделяйте обратна информация за покупките си или поне като искате код ако не вие проблем дайте връзка какво си купувате. Така темата става по-полезна. В противен случай се нижата десетки страници във въпроси оригинални ли са нещата и как се връща. Пак да кажа казвам го като предложение, никого не обвинявам за нищо.
Това е моята последна покупка - харесва ми, но е малко тясна и леко къса за мен, като че ли по-голям номер ще ми е по-добре.

# 626
  • София
Аз пуснах поръча, защото инах доста точки, които ще изтекат. Мисля че дори да я върна, ако нещата на живо не ми допаднат, после възстановяват точките с нова валидност, а не се губят.

Напоследък поръчвам винаги от други сайтове- цените са много по-високи в answear на всичко, което следя и то със 100-200 лв за някои артикули. Малко разочароващо, преди поръчвах само от тук почти.
За детето поръчвам mayoral от сайта.

# 627
Преди кодовете за ненамалени хващаха майорал и беше много изгодно и удобно. Сега вече не ги хваща....

# 628
SIA A,много благодаря Hug

# 629
С молба за код  на л.с. за НЕНАМАЛЕНИ. С благодарност на отзовалите се!

Общи условия

Активация на акаунт