Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 910
  • 871
  •   1
Отговори
# 630
Да дам отзив, получих тази шапка, вълнена беше намалена, виждам че вече не е налична.  Ще си я запазя.

И тези очила на тяхната марка. Допадат ми, имат си и калъфче

# 631
  • Варна
Поръчах тези дънки DKNY,  но ще ги върна.
Много са хубави, много хубаво ми оформят краката и дупето, но ако кача 1-2 кг няма мога да ги закопчея, защото не са много еластични. 2 % е еластанът.
С висока талия, платът е по дебел, затова за мен са есенно зимни.

https://answear.bg/p/danki-dkny-damski-s-visoka-taliya-575527

# 632
Здравейте, може ли код за отстъпка на л.с? Много ще съм благодарна!

# 633
Търся код за отстъпка на ненамалени. На ЛС.
Благодаря

# 634
# 635
  • Варна
Аксесоари за дома.
От няколко години искам да разкарам дозаторите за сапун и веро в кухнята, които са обикновени пластмасови, но нищо не правех по въпроса 😂

Най накрая взех мерки.
Дано да паснат по размери на мястото, което имам

И тази овца, защото и клечките за уши ме дразнят в кутията им 😂

# 636
  • Варна
Аксесоари за дома.
От няколко години искам да разкарам дозаторите за сапун и веро в кухнята, които са обикновени пластмасови, но нищо не правех по въпроса 😂

Най накрая взех мерки.
И тази овца, защото и клечките за уши ме дразнят в кутията им 😂

Овцата е много яка и аз искам такава!Ще споделиш ли къде я намери?

# 637
  • Варна
Ето я овцата, която е описана, че е за кламери, но на една от снимките е с клечките.

https://answear.bg/p/qualy-kutiya-za-klameri-845282

# 638

Нося между м и ел. Това сако е хикс ел и трудно го закопчавам, но е двуредно и могат да се изместят копчетата. На LAB e, има 20% вълна, много хубаво е ушито ( в Китай). С точки цената ми излезе под 120 лв. Та на въпроса - който е купувал на тази марка конфекция умалени ли са дрехите?
Приятно изненадана останах от плата и изработката, а за цената да не говорим.

# 639
Момичета, някоя от вас има ли код за ненамалени продукти?

# 640
  • София
Имам код за 20% до 24ти, току що получих на мейла и пише за нови продукти, ама не е много ясно от някаква селекция ли е или е за всичко. Аз няма да го ползвам. Ако не са ти дали вече, пиши.

# 641
Поръчвам често от сайта, никога не са ми изпратили код за ненамалени. Как става някой има ли идея ?
Абонирана съм за бюлетин, получвам всякакви други мейли от тях, не и с код.

# 642
  • София
Ами не знам, да не ти отиват в спама?

# 643
Поръчвам често от сайта, никога не са ми изпратили код за ненамалени. Как става някой има ли идея ?
Абонирана съм за бюлетин, получвам всякакви други мейли от тях, не и с код.
Слагаш нещо ненамалено в кошницата за известно време и ти пращат код за 20% за ненамалени артикули.На случаен принцип е, и не всеки път действа.Аз не пазарувам редовно от сайта, но като си харесам нещо и го добавя в кошницата да отлежи два-три дни и обикновено ми пращат мейл с код

# 644
Пробвах и това да сложа нов артикул в кошницата, не става 😊 . В спам нямам нищо от тях.

Общи условия

Активация на акаунт