Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 809
  • 871
  •   1
Отговори
# 720
  • Сливен
MM има нощница на Аффект,не е мръднала пера на 60 градуса ,пускам в сушилня.На Нов силует също са хубави,има и една марка Венера нещо си.

# 721
Точките, които натрупваме не могат да се ползват за намалени неща, нали?

# 722
Точките, които натрупваме не могат да се ползват за намалени неща, нали?
Могат.
Прочети си в условията за ползване, мисля че имаше нещо от сорта, че ако примерно искаш да купиш нещо за 50лв, а имаш 40лв. в точки, можеш да намалиш цената на половина, тоест да използваш само 25. Ама погледни си ти, че да не те подведа.

# 723
Няколко пъти пробвах, след въвеждане на  код за намаление, ако опитам да сложа точките веднага отпада кода, т.е. не може и двете неща. Точките ми бяха към 15, цената над 100 лв

# 724
  • София
Или точки, или код.

# 725
Няколко пъти пробвах, след въвеждане на  код за намаление, ако опитам да сложа точките веднага отпада кода, т.е. не може и двете неща. Точките ми бяха към 15, цената над 100 лв
Така да, може да ползваш само едно от двете! Мислех, че питаш за намалени неща без да си ги намалила с код. В такъв случай аз смятам, с кое ще ми се намали най-много ако отстъпката е по-голяма с кода си ползвам него, или обратното.

# 726
  • Sofia
Точно така, точките не могат да се ползват едновременно с код. Намаляват всичко, но намалението с точки не може да доведе цената до под 50% от началната стойност на продукта.
Пример: рокля с начална цена 120лв.
Намалена е на 100лв по време на намаление.
Имам точки за 50лв, които прилагам, но цената не пада на 50лв, а само до 60лв и съответно ми взимат точки за 40лв, другите 10лв остават като точки в акаунта.

# 727
Момичета, бърз въпрос. На един продукт ми пише -30% в APP-a, а в кошницата не ми ги прилага (всичко го правя през апа им). Идеи какво се случва и как да го оправя?

# 728
Сложи ли кода АPP

# 729
И при мен е абсолютно същото. Трябвало автоматично да се намали с  -30% в кошницата, но роклята си седи на базовата й цена.
Давам код за ненамалени, ако някой има нужда, като техните кодове не сработват:
191222B7AB00

# 730
  • Sofia
Дайте линк да пробваме тази рокля. Слагате ли кода?

# 731
  • русе
Да питам как е номерацията на дрехите от Answear LAB- отговарят  ли си с друтата номерация. Не намирам никъде таблица с размери

# 732
Да питам как е номерацията на дрехите от Answear LAB- отговарят  ли си с друтата номерация. Не намирам никъде таблица с размери

Нося M/L,  на вталено двуредно сако XL на  LAB местих копчета, защото беше тясно. В раменете и ръкавите беше добре. По принцип с конфекция не съм имала проблеми да поправям.
Иначе сакото е с повече от прилична изработка.

# 733
  • русе
Да помоля за код за ненамалени, ако може на лични. Благодаря

# 734
Да помоля за код за ненамалени, ако може на лични. Благодаря
Този ANS23 май важи още 🤔

Общи условия

Активация на акаунт