Пазаруване от answear.bg - Тема 2

• 80 760
  • 871
  •   1
Отговори
# 780
Аз все още нямам мейл за върната пратка на 21 април.
Пишете им. Доста време е минало, би трябвало поне имейл да имате, вече срока за връщане на парите е 2 седмици.

# 781
Някой има ли код за намаление?

# 782
Здравейте,

Моля, ако някой има код за ненамалени да ми изпрати на ЛС. Благодаря!

# 783
Здравейте, а някой пробвал ли е новата опция 2gether=better? https://answear.bg/moyat-profil/vhod?token=dd11f8e4a30f4b168b7b0 … 4c94a93390b7e052d
Как работи?

# 784
Вие не прочетохте ли в сайта как работи??

# 785
Не питам за стъпките, а дали някой вече е ползвал? Само за нови потребители е и дали е получил отсъпката?

# 786
аз им пиша през месинджър вкл при забавяне връщането на пари. отговарят бързо.

# 787
Сумата която се натрупва в профила само на НЕнамалени стоки ли може да се използва?

# 788
Не, за всичко

# 789
  • Пловдив
Не питам за стъпките, а дали някой вече е ползвал? Само за нови потребители е и дали е получил отсъпката?

Скрит текст:

[/spoiler]
Аз пусках такъв кода на няколко момичета от форума, но обратната връзка беше, че на желаните от тях артикули не хваща отстъпката. Не е ново това, може би откакто знам и за самия сайт.

# 790
Здравейте, момичета.
Реших да пиша, защото напоследък всичко което ми се изпраща от сайта е с дефект. Прави ми впечатление, че като върна нещо дефектно и пак се появява в сайта и дано да помогна на някоя дама да не си губи времето ако е решила да поръча същото нещо.
Започвам с този екип.
Скрит текст:

Това според мен е от тези евтините турски ватирани екипи по 20/30 лева, супер нескопосано са изрязали етикетите и са пришили техните. Шевовете са криви, не ми се занимаваше да снимам, а на последната снимка се вижда, че е започнал да прави “топчета” между краката, мисля, че е носен и върнат.

Не мога да кача повече снимки, но ще напиша нов пост с още дефектни неща!

# 791
Здравейте, а някой пробвал ли е новата опция 2gether=better? https://answear.bg/moyat-profil/vhod?token=dd11f8e4a30f4b168b7b0 … 4c94a93390b7e052d
Как работи?

Работи, но кодът за -25%  хваща само ненамалени продукти

# 792
Това долнище пристигна в този вид на “топчета”.
Скрит текст:

А този екип пристигна с бримка.
Скрит текст:

За дънките Левис съм писала преди, също с бримка, размер 28. Не пазя снимката.
Скрит текст:

# 793
Здравейте. Чета нагоре, че има забавяне във връщанията на парите. Имам връщане от 29.04, но нямам мейл за връщане на сумата. Тези от вас, които имаха забавяне, получихте ли си сумите? Надявам се сайта да не се превърне като абаут ю, защото много често пазаря от него именно, защото ме разочарова предния.

# 794
Здравейте. Чета нагоре, че има забавяне във връщанията на парите. Имам връщане от 29.04, но нямам мейл за връщане на сумата. Тези от вас, които имаха забавяне, получихте ли си сумите? Надявам се сайта да не се превърне като абаут ю, защото много често пазаря от него именно, защото ме разочарова предния.
Аз върнах на 05.05 и на 09.05 ми върнаха парите. Потвърждение на връщането беше на 08.05. Нямаше никакво забавяне

Общи условия

Активация на акаунт